Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vick DXN

19 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A humán papillómavírus (HPV) daganatok létrejöttében szerepet játszó törzsei növelik a szívbetegség kockázatát, akkor is, ha más ismert rizikófaktor nincs jelen – állítják a Texasi Egyetem Orvostudományi Karának munkatársai. A HPV egyike a leggyakoribb szexuálisan…..
Meghatározás: lithopedion ( litho = kő, paidion = kisgyerek ) általában extrauterin elhalt és elmeszesedett magzatot jelent. Az elhalt magzatok rendszerint a vetélés során távoznak az anya testéből, vagy felszívódnak. Ritkább esetekben, ha a felszívódáshoz már túl nagyok, az…..
Egyenesen Előre Gyerekeskedjünk! 2011.07.17 10:16:18
Régen jártam erre, már-már hiányzott ez a blog. Ez történik, ha az ember egyszerre több mindent bevállal. Azért igyekszem megosztani a jelentősebb történéseket és tanulságokat, azért is vagyok itt most. Üdvözöllek!Először is, had kezdjem azzal, a címet nem véletlenül…..
Inda gépház Facebook Like hibák 2011.06.24 10:36:00
Az elmúlt napokban többen jeleztétek felénk, hogy hibákat észleltek a Facebook Like működésével kapcsolatban:esetenként nem működő gombkorábbi like-ok száma eltűnikA Facebook Like gomb nem a blog.hu szolgáltatása, hanem egy tőlünk független, beágyazott funkció. Ez azt…..
 A teljesség és siker jegyében elindult a Sikerszellem weboldala:http://sikerszellem.hu Természetesen a Facebookon is megtalálod:http://www.facebook.com/pages/Sikerszellem-Online-K%C3%A9pz%C5%91-K%C3%B6zpont/139726899431213 Várlak szeretettel! ..
Hello!   Bizonyára tudjátok, hogy egyik érdeklődési köröm az orvostudomány. Ezért kezdtem biológiával és kémiával foglalkozni, hogy jövőre felvételizhessek az orvostudományi egyetemre.    Tanulmányaim jegyzeteit itt találjátok meg: …..
Egyenesen Előre A sas története 2011.06.17 07:48:00
Üdvözöllek!   Ma reggel egy levél fogadott az emailfiókomban, egy DXN Életsílusos csapattársam, Fenyő Timi írt nekem. Ő is egyike azoknak, akik a kezdetektől fogva komolyan veszik az üzletüket, és bár még csak nemrég kezdte, már most bizonyosak lehetünk sikerében.…..
Üdvözöllek újra itt!  Legutóbbi bejegyzésem óta kiderült, nemcsak én vagyok, aki kicsit később jött rá, mi is az igazi életcélja, és választotta hivatásául a gyógyítást érettebb fejjel.  Persze olyannal is kapcsolatba kerültem, aki rögtön az érettségije után…..
Hello újra! A mai bejegyzés azért készül, hogy rámutassak: tanulni nem kötelességből kell, hanem egyrészt jól felfogott érdek, másrészt hasznos módja az önmegvalósításnak.Akik az előző bejegyzést olvasták, tudhatják, hogy nagy lépésre szántam el magam. Azt még nem…..
Hello újra!    Örülök, hogy itt vagyunk, és megoszthatom Veled legfrissebb élményem arról, hogy az álmok miként válnak valóra. Hatalmas ajándékot kaptam ma az élettől. Gyakorlatilag a minden, de minden lehetséges- és az életünk éljük kortalanul érzéseket. Azonnal…..
 Hello!   Mostanában sokat nézegetem ezt a képet.  Ez itt Dubai, és a Burj Al Arab, azaz az „arabok tornya”, a világ egyetlen hét csillagos szállodája. A kép lélegzetelállító, a szimbólum pedig a szabadságot, az anyagi függetlenséget és az ezeket…..
Lassan vége a májusnak. Ezért egy rövid értékelést időszerűnek tartok. Üdvözöllek! Szóval valamikor februárban úgy döntöttem, kezembe veszem az életem alakulását, és megvalósítom végre az álmaimat. Ezért kezdtem a DXN-nel üzletileg is foglalkozni, illetve változtatni…..
Üdvözöllek!Szeretnék veled megosztani egy dalt a kedvenceim közül. Egy lelkes vidám dalt, ami a változásról, és a változás természetességéről szól. Legalábbis nekem. Neked mit mond?    ..
Ez a téma is szívügyem, és szerencsére ezzel nem vagyok egyedül. Nyilván a lenti videó készítői is a hasonló hozzáállású emberekhez szólnak. Íme: Szólj hozzá, terjeszd és segíts, hogy a szemlélet központi szerepet kaphasson!..
 Ez a bejegyzés egyetlen céllal jött létre, hogy felhívjam a figyelmed egy egyszerű és mégis nagyon hasznos kis oldalra:http://szuperstart.dxneletstilus.huItt ugyanis megtalálod a megoldást minden anyagi és egészségügyi problémádra. ..
  Üdv újra itt! Munkatársamnak, Patak Ildikónak a blogjában olvastam egy cikket, erről szeretnék írni Neked.   „Szüleim rákban haltak meg. Szeretnék egészséges maradni, ezért örülök hogy rátaláltam ezekre a termékekre.   Mert a…..
Egyenesen Előre Álmok és célok: 2011.05.10 18:59:00
  Ezt a kis animációt nézd meg. Az egyik legmeghatóbb, amit ebben a témakörben ezidáig láttam. Tudod, nekünk nem kell hiábavalón reménykednünk, és kóbor álmokat kergetnünk. A szakmámban, a csoportomban a vágyak, a tervek megvalósulnak.Bennem ez a kis mese hálát…..
 Hello újra itt!  Örülök, hogy itt vagy és engem olvasol, mert valami nagyon fontosról szeretnék ma beszélni.  Mindenkinek számít ugyanis szerintem, hogy milyen a közérzete, mennyit betegeskedik, mennyire energikus és hogy teste-lelke milyen állapotban van. A…..
Üdvözöllek!  Ma kezdődött el a mozgás-programom, és erről szeretnék neked írni. Aki olvasta a korábbi bejegyzéseket jól tudja, hogy egyrészt időmilliomos nem vagyok, másrészt pedig kezdőnek vagyok tekinthető a  sport terén, ennek ellenére valamit szeretnék kezdeni a…..
Mikre figyelek oda az étkezésemben? Akár az előző bejegyzéshez is hozzá csaphattam volna, hiszen a kettő egy napon született, de ez egy különálló témakör. Kicsit utánajártam, na persze nem vittem túlzásba, hogy mire érdemes odafigyelni a táplálkozásunk során. Koplalni,…..
Üdvözöllek! Először is pótlom a lemaradást, és mellékelek Magunkról egy képet. Tudom, már az elején érdemes lett volna, de hát ami késik... Szóval itt én és Alexandra kislányom vagyunk láthatók egy kb. hónappal ezelőtt készült képen. És most a tárgyra: Úgy…..
Ha Mariel Clayton amatőr fotóst kérdeznénk, a válasz egyértelműen Barbie lenne. Saját elmondása szerint nem tudja megmagyarázni, hogyan működik az elméje, vagy hogy miért ezek a gondolatok és képek jelennek meg a fejében. Jóhiszeműen inkább azt mondom, hogy így akar ismertséget…..
Egyenesen Előre Első bejegyzés 2011.02.15 21:51:00
Az első bejegyzés mindig izgalmas - azt mondják a gyakorlott bloggerek. Én nem vagyok az, de remélem, az leszek hamar, és bejegyzéseim érdeklődő fülekre találnak majd. Minden esetre tényleg izgalmas.Mivel a teljes élet eléréséről és az azért folytatott tevékenységről fog…..