Regisztráció Blogot indítok
Adatok
insomniásalvóügynök

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                                               BIZOTTSÁGI JELENTÉS                              …..
Az IMF-tárgyalásokért felelős miniszter gyakorlatilag (nem adminisztrative) fizetett szabadságát tölti, hiszen nincsenek IMF-tárgyalások. Itt volt az ideje, hogy felvegye ki nem vett szabadságának anyagi megváltását. Fellegi Tamás jogtalanul vett fel mintegy kéthavi fizetésének…..
Annak az embernek a neve, akivel kapcsolatban ilyen-olyan beszélgetésekben az elmúlt időszakban gyakran csak „az ember, akinek nem szabad kimondani a nevét” megfogalmazás hangzott el, egyre többet szerepel a hírekben. Simicska Lajos és a sajátos "szerzőpárosává"…..
A tárgyalási időpontok váratlan cseréje miatt a sajtó nem volt jelen a Pilis-Invest vezetőinek büntetőperében, amikor az ügyész múlt pénteken elmondta a vádbeszédét. A tudósításban szereplő információk a jogszolgaltatas.blog.hu-ra való hivatkozással szabadon…..
Bikegirls Csajos bringás divat 2012.03.05 16:51:00
Aki eddig azt gondolta volna, hogy a bringás viselet az szegényes és a latex nadrágra vagy a felgyűrt szárú farmernadrágra korlátozódik, azoknak itt egy kis ötletbörze. A merész társításoknak köszönhetően nem csak feltűnő, de a férfi tekinteteknek is roppant vonzó…..
insomniásalvóügynök 2012.03.05 21:04:39
@igennem: Az még semmi. De milyen szépen megtépné a lánckerék.
A minap fogták magukat a MAHASZ illetékesei és hírlevél formájában kipostázták a nagyvilágba a 2011-es évre vonatkozó összesített lemezeladási listáikat. Nem, itt még nem ér röhögni. Tehát több lista is van, de elég ha csak egyet veszünk, az Összesített album- és…..
Film készült minden idők legnagyobb jugoszláv kosarasáról A világhírű szerb sportoló, Radivoj "Žućko" Korać 1938 november 5-én született a vajdasági Zomborban. Gyermekkorát egy ideig Likában töltötte, ahonnan édesapja, Bogdan származott. A fiú érdeklődése már…..
 Zsolték csak futó pillantást vetettek az itt látható csodaszép plakátra, és megállapították, milyen olcsó a belépő a gyerekeknek. Persze igazából nem ez derül ki, hiszen egyáltalán nem írnak rajta konkrét jegyárat:A hétvégi átverésén már pénteken átestünk. Oviba…..
Képtelen vagyok megérteni, hogy Fábry Sándor miért nem azt csinálja, amihez mindenkinél jobban ért. A kilencvenes évek elején a Jácint majd a Piaf nevű bárban ismertem meg Fábry Sándort. Mind a kettő Mózes Marika, Paudits Béla exfeleségének a helye volt, és főleg…..
insomniásalvóügynök 2012.02.03 19:04:20
@Tesztelo.hu: Ráadásul a végeredményt sem tudta.
A horvát meccs sztoriját úgy vezette fel Lajosnak, hogy "amikor ezek elmentek egy góllal és időt kértél", miközben döntetlen volt és az is maradt.
A sporthoz totál hülye, nem is érdekli ezt is sokadszor bizonyította.
Egy héttel a plágium botrány kirobbanása után, végre megszólalt Schmitt Pál. A felmerült vádakra eddig mindössze egy kevéssé meggyőző közleményt adott ki hivatala. Maga az érintett nem reagált. Nem reagált, sőt, nyilvános programjait (szintén meglehetősen nehezen komolyan…..
insomniásalvóügynök 2012.01.19 13:33:23
@Sokorai_Atala: Ezen már rég túl vagyunk.
Miután a bolgár lánya és munkatársa elmondta, hogy ez a fószer életében nem kutatott az elhunyttal, így más választása nem lévén ő maga ismerte el, hogy biza azt átemelte onnan.
Az már más kérdés, hogy a lopás vádja alól mindeközben úgy mentegeti magát, hogy gyalázatos módon belerúg a halottba, mondván az a 180 oldal senkinek nem a saját szellemi tulajdona, azok csak mindenki által ismert és elérhető tények un. "törzsanyag" (amelyek azért valamilyen rendezőelv alapján csak összeálltak kerek egésszé máskülönben mi a faszért ollózott volna akkora darabot belőle, hogy szinte kiteszi az egész tákolmánya közel 90%-át)
insomniásalvóügynök 2012.01.19 15:04:10
@NAGYDOKTOR PHD NEM OLIMPIAI BAJNOK cormorant: "akár az én szövegemet bemásolva"

Eggy ijen kényes ügyben?
Nem is tudom hogyan érdemes megragadni a témát. A frusztrált harag mentén? Amit azért érzek személyesen, mert én is írtam doktori disszertációt, és ha tudom, hogy "törzsanyaggal" is el lehetett volna intézni az írás 90%-át akkor talán nem töltök 4 évet azzal, hogy…..
insomniásalvóügynök 2012.01.19 01:21:40
@alte trottel:
Igen, valószínűleg egy samesz tákolta össze a munkát.
De, hogy a "törzsanyagot" Pajkospalkó biztosította hozzá az biztos.
Nem jellemző, hogy abba a könyvtárba beszédelegnek hazánkfiai, azt meg kizártnak tartom, hogy egy svájci fegyverhordozója írta volna.
Minap ezzel találkoztam a Milla Facebook-falán: Köszönjük Dr. Schmitt Pálnak, hogy áldozatos munkájával hozzájárult a Magyarországon szerzett tudományos fokozatok nemzetközi versenyképességének lenullázásához! Ezt meg Youtube-on lőttem: Akit…..
insomniásalvóügynök 2012.01.16 14:47:08
2011. május elején indult el legmerészebb közép-kelet európai próbálkozás az internetes tartalmak fizetőssé tételével kapcsolatban. Ekkor indult el ugyanis a szlovákiai Piano rendszer, kilenc oldallal: Sme, Hospodárske Noviny, Pravda, Šport (napilapok), .týždeň (hetilap), PC Revue…..
comment:com DTK lenyomta a TV2-t 2012.01.14 10:30:00
Hip-hip hurrá, íme a tuti bizonyíték arra, hogy a vámpírmozik ideje lejárt, a csütörtöki DTK show (itt nézhető meg), benne Geszti Péterrel, Osvárt Andreával és a freestyle foci magyar világbajnokával megalázó vereséget mért a TV2-n futó Vámpír Brooklynban című Eddie…..
Hát nem úgy, hogy a csinos HR-es időpontot egyeztet Pali bácsival, a cég (valamiben) megőszült szenior alkalmazottjával, átnyújtja a felmondást, kitöltik a humános papírokat, illetőleg Pali bácsi kap egy szép színes magazint, arról, hogyan is folytassuk életünket, ha kirúgtak…..
insomniásalvóügynök 2012.01.12 20:22:25
@bebe tv: Rosszindulatú vagy nagyon.
Az már a KGB ügynök Samaranch NOB-os botránya idején terítékre került, hogy bizonyos emberek Atlantára és Salt Lake Cityre adott szavazatáért az érintett szervező bizottságok USA egyetemi ösztöndíjakat intéztek cserébe.
Mandiner blog Doktor Schmitt 2012.01.11 17:59:00
   Plágiumgyanús Schmitt Pál doktori értekezése – írja hvg.hu. A cikk szerint Nyikolaj Georgijev bolgár sportdiplomata Az olimpiai játékok programjának elemzése című kétkötetes, 465 oldalas, több száz oldalnyi táblázatot, diagramot tartalmazó 1987-es tanulmánya…..
  "Balázs Vendéglő. Született 1799-ben, meghalt 2012-ben. De utóbbi éveiben csak kómában és egyre romló állapotban várta, hogy valami történjen. A gyors elmúlást vagy a csodával felérő feltámadást." - emlékezik meg a több mint 200 éves hűvösvölgyi…..
Börtönszleng Kanyi 2011.12.21 12:16:00
Kanyi, kanyhaló; kanyiság: rafinált; rafinéria, csel – Botond, meséltem már, milyen kanyi volt Lófia egyszer? – Nem tudom, melyiket mondod, de csibészvére van az öregnek, az száz! – Haljak meg, vitték le a fogdára, mer' beszólongatott a nevelőnek, hogy mér' nem engedték be…..
insomniásalvóügynök 2011.12.22 01:48:24
Börtönszleng Mentyosz 2011.11.12 18:57:00
Mentyosz: pártfogolt, egymagában többnyire életképtelen rab – Botond, beszéljél a Palikával, mer kurvára kinyílt a csipája a szemtelen kis faszszopónak! – ront be a zárkába egy menő. – Gyere csak ide, Palika! Mit csináltál már megint? – Hallod, nekiáll a vérem szívni…..
insomniásalvóügynök 2011.11.13 23:14:27
@Muster Mark: Azért van ez az OKJ-s gyorstalpaló, hogy már felkészülten érkezz.
Odabent más a vizsga tárgy, ezzel nem lesz időd bajmolódni.
ANNENN Hogyan viseljünk sálat? 2011.11.12 17:29:00
Egy kedves barátnőm hívta fel a figyelmem erre a klassz videóra, ahol 4,5 perc alatt mindenre fény derül, ami a sálkötést illeti. 25 variációt láthatunk arra, hogy viselhetjük a sáljainkat. Nyilván azért van közte ismerős, de nagyon sok izgalmas, viszonylag pl. számomra…..
insomniásalvóügynök 2011.11.13 08:44:55
@Nyunyócska: Tehát úgy viseljünk sálat, hogy kendőt kötünk helyette.
Ez igazán újszerü megoldás.
Az EZO TV jósai segíthetnek a gazdasági stratégia felállításában a nemzetgazdasági miniszternek, percenként 400.000,- ft + áfás áron.„Csökkenő euró árfolyamot érzek.” – mondta István, a tisztán érző, transzvesztita jós, majd megszakította a…..