Regisztráció Blogot indítok
Adatok
promo921

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deansdale Az Andrew Tate szitu 2023.01.29 10:42:52
Nem szívügyem a fickó, de mindenki foglalkozik vele és mindenki hülyeséget beszél róla, úgyhogy muszáj nekem is megtennem ugyanezt. Tate egy tenyérbemászó figura, ezen nincs mit szépíteni, az meg már a világegyetem működésének tragédiája, hogy a nők szeretik férfiban ezt a fazont, főleg ha…..
Sok éven át hallhattuk, hogy milyen butaság, hogy még mindig készpénzt használunk. Hogy akkor már miért nem megyünk vissza a fára is már. Most pedig találtam egy olyan hírt, hogy a németek ezerrel kezdtek sok-sok milliárd eurót nyomtatni, dacára az inflációnak... ugyanis attól tartanak, hogy…..
Igázából ez nem egy elemzés, csak muszáj megjegyezni, hogy irónikus... Irónikus, hogy amikor olyan dolgokról jöttek híriek, hogy az "önvezető" rendszere embereket öl, meg hatalmas kockázatnak tesz ki rengeteg embert... nem igazán érdekelte a mainstream médiát, sőt egy jövőbelátó zseni volt Musk,…..
Ennek a 6. embargónak az elfogadása nagyon durva. Azt jelenti, hogy igazából Európa elemi érdekeit nem képviseli semmi hatékony erő. Most nagyon sok gazdag embernek is ártanak ezzel Európában. Nem a hiper-szuper leggazdagabbakra gondolok, hanem azért azoknál alacsonyabb szinten levőkre, mondjuk a…..
- Miért nem állnak ki az emberek a lezárásoktól szenvedő kínaiak mellett, ahogy az ukránokkal teszik? - Mert a TV-jük nem adott erre utasítást...
promo921 2022.05.06 19:32:25
@Frederick2: Elon musk.... egy idióta szemfényvesztő kókler....
www.youtube.com/watch?v=c-FGwDDc-s8&t=2s
promo921 2022.05.06 20:40:20
@vodkasprite: van part 2 is ha nem láttad esetleg :D
Ezer évek múlva egy zsidó ünnep középpontja lesz Zelenszkij, s bár a részletek ködösek lesznek, a lényeg annyi, hogy zsidó fiúk és lányok multikulturális demokráciák vezetőivé nőhetnek fel. - David Rothschild "Thousands of years from now there is going to be a Jewish holiday centered on the…..
Az egyik haverom/ ismerősöm vett magának egy Tesla Y model-t és két kőrben bemutatta nekem... Lesz talán még egy harmadik is. Nem tudom, hogy minden helyes-e amit állított, azt mesélem el amit ő mondott nekem, meg amit láttam. Ami az árat illeti... ez egy új model és hát olyan 25 millió forintnak…..
Üdv kedves olvasom! Ha ezt olvasod két dolog lehet: Vagy beoltattad magad háromszor koronavírus ellen, vagy a túlvilágon is elérhető a blogom. Emlékezzünk csak mit mondott Orbán Viktor: "az oltáselleneseket se szoktam ekézni, mindenkinek jogában áll a saját szabadsága jegyében dönteni a saját…..
Deansdale Reset the elite 2022.02.24 16:30:49
 ..
Deansdale Humor 2022.01.06 13:08:54
...vagy amit akartok. Gondoltam kellene egy cikk ami alá kommentelgethetem az ilyesmiket, szóval így jártatok.     Nem szokásom így nyávogni, de a bloghu bejegyzés-szerkesztője egy rakás szamóca. Ennél már csak a wordpress rosszabb. A régebbi képek a tovább gombra kattintva láthatóak.....
promo921 2022.01.27 17:46:29
Ó az okostelefonok... amikre rá kéne bízni a pénzügyeidet meg... kb. minden fontos dolgot. Mennyi, de mennyi cikk szól erről. Aztán ritkán becsúsznak olyan cikkek mint ez: "Több ország is azt tanácsolja a sportolóinak, hogy inkább ne vigyék magukkal a mobiljukat a pekingi olimpiára" "Sok ország,…..
Gyengébb idegzetűek kifejezetten maradjanak távol ettől a témától - akinek a covid meg a potenciális gáz- és áramkrízis ad elég stresszt az ne tegye tönkre magát ilyesmivel. Komolyan mondom. Aki viszont úgy érzi nincs elég borzongás az életében, annak meleg szívvel javaslom olvasásra biggreekgeek…..
promo921 2022.01.13 18:14:53
Susánszky Iván jobb sorsra érdemes twitterén találtam a linket az 1bit, illetve qubit cikkére, ami olyannyira extratudományos, hogy már a felvezető szövegben ilyen poénokat puffogtat: Miért van az, hogy a férfiak inkább szavaznak a radikális jobboldali pártokra, míg a nők a balközép és baloldali…..
Deansdale Ilyen a sors... 2021.11.24 08:34:38
Filóztam már ezeken az oldalakon régebben arról, hogy a történelem sodra vakká teszi az embereket a saját szerepükre az eseményekben, de nem gondoltam, hogy ezt ilyen hamar és ilyen érdekes formában látom megvalósulni pont itt. A kommentelőim fele abszolút zökkenőmentesen csatlakozott a 21. század…..
promo921 2021.11.24 12:01:15
@Murometz köztársasági elnök: De ugyan az az oltás? :D
promo921 2021.12.18 12:15:32
@-JzK-: Ahogy látom a legdurvább a 8x a két csoport között. jelen pillanatban a WHO oldala szerint 271 963 258 confirmed covid cases, ebből 5 331 019 halott = 1,960198% a halálozás right?
Tehát azt jelenti, hogy 0,2177 % esélyed van megpurcanni oltottként és 1,7423% nem oltottként sacc/kb.

Tehát a kérdés az, hogy 1,5% ért megéri e beáldozni az egészséged, mivel a vakcina közép/hosszútávú mellékhatásai nem ismertek
promo921 2021.12.18 19:51:33
@-JzK-: Őőőőőőő....hmmmm..... megfogtál
hogy tud 24 óránál tovább akkor pozitiv hatást kifejteni? ;)
Deansdale Világvége után 2021.10.11 17:28:58
Figyelem: ez csak laza ötletelés, fantáziálás egy olyan kritikus vészhelyzetről, amikor hetekig szünetel egy vagy több közműszolgáltatás. Ennek az életmódváltós témához semmilyen közvetlen köze nincs, kéretik nem keverni. Garantáltan becsúszik majd pár elvadult gondolat, ezt mindenki kezelje a…..
A cikk körül a legnagyobb vita ott csúcsosodott ki, hogy érdemes-e gyereket vállalni, és aki máshogy gondolja az miért hülye. Örülnék, ha a kommentelők nem csépelnék egymást tök fölöslegesen, de ennek ellenére - vagy épp ezért - kiegészítenék egy korábbi gondolatot. Érdemes nem összekeverni a…..
Megint van valami hiba a Windows-okban? Hát persze, hogy van... nem is egy: "Áthágja a fizika törvényeit a Windows 11 - de már készül a javítás a dologra" "Megint baj van a Windows 11-gyel, megszűnt működni egy rakás beépített alkalmazása" "Nagyon furcsa hibát találtak a Windows 10-ben és Windows…..
promo921 2021.11.12 16:50:23
@GABOR2: Mint írod is, hogy az agyhal..progresszivek milyen e/1 és e/3 as személyes névmást használnak, és ha nem akarod, hogy feljelentsenek a gondolatrendőrségen, akkor úgy kell szólitani őket. Feltételezem ebből is van x+1, mint a genderből progreszivisztánban és akkor miért ne használhatnék teljesen egyedit a he/she/they/them/xi/xe helyett.

És akkor viccesen kitaláltam, hogy ez lenne, hogy mylord vagy akrámi az én személyes névmásom :D

vagy pl Iamstupid/progressivesareidiots és akkor amikor engem szólitanak, ezt kellene használják :D
Jön a kötelező oltás. "Gulyás: November elsejétől a tömegközlekedési eszközökön kötelező lesz a maszkviselés" A cégek és vállalkozások jogot kapnak arra, hogy előírják a védőoltást a dolgozók számára, Nem tartom elfogadhatónak, hogy előírjanak nekem egy oltást, ami nincs normálisan, hosszú és…..
Az amerikai titkosszolgálatok feltörnek mindenkit... ebből viszont úgy tűnik nem következtetnek arra, hogy a minden elektronikus, neten lógú eszközt sújtó örök sérülékenységi probléma visszanyal nekik.  Pedig megtette... állítólag. Állítólag rövid idő alatt felszámolták a CIA kínai kémhálózatának…..
Azt hiszem ehhez se kell sok komment: "Megtiltotta vásárlóinak a Tesla, hogy engedjék levideózni "önvezető" autói hibázásait, baleseteit" "Akinek eddig kétsége volt azt illetően, hogy a Tesla nagyon el akar mismásolni valamit autói "önvezető" technológiája körül, illetve, hogy az a valóságban…..
"A kormány halálos ítéletet mondott a vályogházakra", olvasom a hírt, és nem tudom hogy sírjak vagy nevessek. Az intézkedés eleget kíván tenni az EU-s klímatervnek, amelyben 55 százalékos üvegházgázkibocsátás-csökkentés a cél 2030-ra Aha. És melyik az az építőanyag aminek garantáltan messze a…..
A kanadai tisztifőorvos élő műsorban feltett kérdésre válaszul elmondta, az összejövetelek tilalmának egyik oka az, hogy ha emberek összegyűlnek akkor könnyen terjed mindenféle covid-tévhír és konteó. Nem tudom értjük-e: a kanadai kormány aggódik, hogy az emberek olyanról fognak beszélgetni amiről…..
promo921 2021.07.13 22:27:29
@Murometz köztársasági elnök: Hallod erre mit mondasz?

"A preklinikai vizsgálatok akár 2-5 évig is eltarthatnak, majd ezután áttérnek az úgynevezett humán fázisvizsgálatokra melyeknek 4 szintje van:

Az első fázis akár 2 évig is..

A második fázis már pár száz önkéntes bevonásával történik és általában 2-3 évig tart....

...

Járványügyi veszély esetén azonban szóba jöhet a vakcina gyorsított eljárás formájában történő engedélyeztetése. Ilyenkor a hatóság a fázis 2 klinikai vizsgálatok lezárása után kiadhatja a forgalomba hozatali engedélyt.
"

Matek igy jön ki, hogy 2+0+2 = 4 év az első fázist kegyesen 0-ra vettem.

www.pfizer.hu/hu/vakcinagy%C3%A1rt%C3%A1s-%C3%B6sszetetts%C3%A9ge
...hiszen szó sincs arról, hogy bárki is meg akarná környékezni a gyermekeinket bármiféle aberrációval. Kivéve amikor pl. egy londoni könyvtár gyermekeknek szóló, olvasást népszerűsítő (hmmm) előadását szivárványszínű gorilla tartja vaskos dildóval a lába között. Nincs itt semmi látnivaló kérem,…..
promo921 2021.07.12 14:26:34
@FUCKSZFE: Amúgy nem is értem, miért nem a mecseteket világítják be szivárvány színűre, meg ott tartanak szivárványos dildós gorillás előadást?
Biztos vagyok abban, hogy sokan túlzónak tartanak, vagy egyenesen hülyének néznek amikor a nyugati országokban zajló fehérellenes gyűlöletkeltésről beszélek. Ugyan már... Az oktatási rendszerből, politikából, szórakoztatóiparból, a médiából és közösségi médiából ömlő rengeteg fehérellenes elmélet,…..
promo921 2021.07.11 12:17:14
@Murometz köztársasági elnök: Hallod te tényleg álomvilágban élsz, szerintem 25x lett elmondva, hogy nem tetszik, de a kisebbik rossz. Ha választahtsz, hogy le kell vágni a kisujjad és az egész karod között, akkor a kisebb rosszat váalsztod, hiába volna a referencia a nem-levágás.
promo921 2021.07.12 13:17:21
@Murometz köztársasági elnök:
1. Gázról én semmit nem írtam
2. Igen agymostak, O1G személyesen
3. Common sense