Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atis4

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011-ben a legtöbbször - összesen 48-szor - lamerle szerepelt! Az Érdekes képek az a maximum 63 fotó, amit naponta választunk ki automatikusan a közelmúltban feltöltött képeitek közül. Ebbe bekerülni kiváltság, mert akkor elég sokan eljutnak a fotóidhoz, érdemes ezért…..
A social network háborút már nem Magyarországon vívják, de még csak nem is Európában, így - ahogy a Blog.hu blogján is olvasható - nekünk is lépnünk kellett. Az Indanet augusztus elején elolvad, de az Indafotót érintő funkciók megmaradnak, sőt, könnyebb lesz őket használni! A…..
A túra szuperül sikerült, köszönjük mindenkinek a részvételt, vlm-nek a szervezést és a játékokat, a napnak azt, hogy sütött, a buszsofőrnek pedig, hogy felvett az út szélén is. A fotóséta gyűjteménye: Indafotóséta Dobogókőn Ez egy emlékeztető, október 22-én…..
Indafotóblog Napiképek 2011.09.26 11:34:00
hi69: a madarak elrepülnek tutu: legowar 014 hombre képe edaniel: Csengő, lánc, fék Atis4: Frissítő mufracsek: Horvátország - Rovinj (tiltshift)..
 Néhány lelkes indafotós, kihasználva a remek hétvégi időt, kirándult egyet Szentendrére - és ha már kirándult, hát a fényképezőgépüket sem hagyták otthon. Válogattam a fotóikból néhányat a blogra, érdemes végignézni az összeset. Ha kedvet kaptatok a fotósétához,…..