Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tudasgyar

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudásgyár Képgyár 2011.03.03 20:55:00
GALÉRIA..
 Deszka – színházértő műhely, csak a valóban nyitottaknak! Van hozzá bátorságod, hogy olyannak lásd a világot, amilyennek még soha nem mutatták? Szeretnél belépni azon a kapun, ami a világ és önmagad megértéséhez vezet? Képes vagy elfogadni azt a segítséget…..
Deszka elsőre: a legfontosabb kérdés. Hol születik meg az előadás? Keressük a helyes választ, a színházi térben próbálva lehatárolni a magunk megfejtését. "A néző fejében" – mondja Krámer György koreográfus, rendező. Mi hát a színház? Közösségi élmény,…..
2011. Február 19. – szombat, délelőtt 10:00-tól, az Észak-Magyarország szerkesztőségében: Deres Kornélia kritikus — régi és új, klasszikus és modern — szép gondolatok, csúnya beszéd.Deszka a Twitteren:http://twitter.com/#!/tudasgyardeszka..
2011. február 8., (18 évfölöttiek)A helytörténeti műhelyt és a tudásGYÁR projektet, valamint a kapcsolódó tevékenységeket (történeti kutatás és kiállítás, vetélkedők) Darázs Richárd, műhelyvezető mutatta be.Ezt követte Fáy Ádám prezentációja:Történelem és…..
Factory Kreatív foglalkoztató klub:Itt elsajátíthatod a BMX, gördeszka és a görkorcsolya mozgáselemeit. Különböző edzés programok várnak, hogy kipróbáld magad a Factory Aréna által képviselt extrém sportok világában. Bárki jelentkezhet, aki e sportok iránt elhivatottságot…..