Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SobriJózsef

512 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy már javában tart a nyári esküvőszezon előkészítése, nem árt az odafigyelés: ezek közül bármelyik megtörténhet a nagy napon!..
Ha zenekarod van, lehet, hogy te is elköveted ezt a hibát - szakembereket kérdeztünk...
Erőteljesen megosztotta a magyar közvéleményt a 2016-os Golden Globe nyerteseinek listája. A legnagyobb felháborodást egy férfi szörnyű szenvedéseiről szóló film díjazása váltotta ki...
Új szintre lépett a Magyar Úszó Szövetség és Hosszú Katinka vitája, a 2017-es, hazai rendezésű világbajnokságon lecserélhetik az úszónőt. „Nem tudjuk tovább tűrni a támadásokat, ezért eldöntöttük: visszavonjuk Hosszú Katinka versenyengedélyét, és mi magunk jelöljük ki, hogy ki ússzon helyette” -…..
Andy Vajna után az énekes Kovács Ákos is többmilliárd forintos hitelt kap, amit ráadásul nem is kell visszafizetnie. „Vannak jó dolgok Magyarországon, amik nem eléggé versenyképesek, nagyrészt a Soros-féle médiatúlsúlynak köszönhetően. Ákos mögül gyáván kihátrált…..
A hadsereg is védi majd a Groupama Arénát a Feröer elleni zártkapus meccs alatt. „Az, hogy a Budapestre érkező ultrák egyre agresszívebbek, világossá vált a Románia elleni meccs kapcsán” - indította keddi sajtótájékoztatóját Németh Szilárd. A nemzetbiztonsági…..
Az új, kormányzatközeli hírportál elindulása után a főszerkesztővel, G. Fodor Gáborral ültünk le értékelni. Túl vagyunk az első napon. Milyenek a visszajelzések?Ahogy Bede Márton mondaná, vagyis mondta volna, amikor még menő volt: 888=MENŐ. Ennyicskeh. Az eredeti tervek…..
A 93. percben rúgott góllal egyenlített az északír válogatott a hétfői Eb-selejtezőn, Belfastban. A magyar szövetségi kapitányt, Bernd Storckot kérdeztük az előzményekről, a meccs közben történtekről és a lehetséges jövőképről. Itt ülünk az üres stadionban, fél…..
Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter átfogó intézkedéscsomagot jelentett be. „A hazánkat elpusztító menekültáradat kezelésére megtaláltuk a legjobb módszert” - kezdte hétfői sajtótájékoztatóját Lázár János. A politikus a szerb határra rendelt…..
Gerendai Károly szerint a lépéssel veszteséges lesz a fesztivál. „A táborok megteltek, a következő logikus lépés, hogy a Sziget fesztiválra küldjük a megélhetési határátlépőket” - jelentette be sajtótájékoztatóján Lázár János. A miniszterelnökséget vezető…..
A melegfelvonulás szervezői rájöttek, hogy itthon minden tökéletes, ezért nem provokálják tovább a rendes magyarokat. „Kovács Zoltán kormányszóvivő szavai rádöbbentettek minket, hogy milyen jó dolgunk is van itt, Magyarországon. Már a puszta tény, hogy nem kell…..
Rogán Antal szerint ennyit igazán megtehetünk, ha már ott is volt olimpia. „Jó hír Görögországnak, hogy már csak 2024-ig kell kibírniuk” - nyitotta meg közös sajtótájékoztatóját Rogán Antal és Harrach Péter. A két politikus együtt jelentette be: újraszámolták a…..
Az Egyesült Államokban legális lett a melegházasság - de kik is azok a homoszexuálisok, és mit kell tudni róluk? Hiánypótló összegzés. 1. A közhiedelemmel ellentétben a saját nemhez való vonzódás nem fertőzéssel terjed - elég, ha az adott gyereket melegek állják körbe a…..
A kereszténydemokraták szerint nagyon sikeres a vasárnapi zárvatartás, eddig már több mint 2400 gazdasági bevándorlótól sikerült megvédeni a kiskereskedelmet. „Azt hitték, idejöhetnek Miskolcról, Szegedről, meg az ilyen helyekről, és csak úgy munkát vállalhatnak…..
Meglepő eredményre jutott egy futballszociológiai kutatás: a cambridge-i egyetem szakértői világszerte vizsgálódtak. „Az alapfeltevésünk azon a hipotézisen nyugvó állítás volt, miszerint a népesség egy része ágfalvi. Nem sejtettük, hogy milyen gyöngyszemre bukkanunk.”…..
Orosz Márton, a Pénzcentrum.hu vezető szerkesztője részletesen elmondta lapunknak, hogyan posztolhatták ki előbb a lottószámokat, mint a sorsolás. HírCsárda: Hatalmas a botrány az interneten, állítólag előbb kirakták, hogy elvitték a főnyereményt, mint ahogy kiderültek a…..
„Minden tulajdonsága megvan, hogy sikeres vezető legyen” - méltatta utódját Sepp Blatter. Óriási meglepetésre Ali bin al-Husszein, Blatter kihívója helyett Gömöri Zsoltra, a Magyar Paralimpiai Szövetség elnökére érkezett a legtöbb szavazat a FIFA elnökválasztó…..
A párt szerint rengeteg másik film megérdemelte volna a cannes-i elismerést. „Felháborító, hogy egy film csak azért nyerhetett, mert a holokauszttal foglalkozik. Bezzeg azok a filmek, amik drága CGI-grafikával mutatják be, ahogyan egy földönkívüli robotfaj háborút vív a…..
Mi zajlik a debreceni menekülttáborban? Helyszíni riportunk során megdöbbentő történeteket hallottunk. „Orbán azt mondja, be kell zárni ezt a helyet. Hát, mi küzdeni fogunk. Nem veszteni jöttünk” - kezdi hevesen gesztikulálva a 37 éves Hasszán. Ránézésre tíz évet…..
Hány micsodát bír még el a micsoda? Tedd próbára tudásodat, hogy megbizonyosodj róla, mekkora rajongó is vagy! ..
Mi történt pontosan 1848. március 15-én? Korabeli sajtószemle. 1848. március 16-án egyértelműen a budapesti zavargásokkal foglalkozott a budapesti média, a sajtószemlében szereplő termékek közül egyedül a Monarchia Hírmondó jött ki „Megbonthatatlan az osztrák-magyar…..
Elsőként a HírCsárdának adott exkluzív interjút a bolíviai börtönben éveket eltöltött, és nemrég kiszabadult magyar állampolgársággal is rendelkező Tóásó Előd. Először is: köszönjük, hogy kiszabadulása után először nekünk ad interjú!Tényleg semmiség, régóta…..
Learning the Hungarian expressions and phrases is fun! Make sure you send this to your friends. 1. Hungarians don't say "I respectfully disagree." They say "Te valami mocskos komcsi/náci/zsidó lehetsz!" (You're probably a dirty commie/nazi/jew.) 2. When you get on a bus in Budapest, you…..
Csemer Boglárka, a 2015-ös Dal nyertese nem mindennapi titkokat rejteget - íme, a 9 leghihetetlenebb infó, aminek láttán még mi is csak fogjuk a fejünket.   1. A Dal 2015-ös győztese több szemtanú szerint ott volt a Titanicon. Hát NORMÁLIS? Az több mint 100 éve volt, Boggie…..
A köztévé új hírcsatornájának „Akkor. Amikor.” szlogenjét több helyről támadták, így úgy döntöttünk, segítünk a március 15-én induló Hír TV-pótlék stábjának.   1. Az új szlogen egyszerre ütős, és magyarázza meg érthetően a megújult útdíjrendszert.…..