Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jafer

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Okostojás blog Demagóg leszek 2011.04.24 16:01:00
  Az utóbbi röpke néhány hónap alatt a kormány 742 milliót költött kommunikációs stratégiára. Persze lehet, hogy sokkal többet, csak vagy nem kapott nyilvánosságot a többi, vagy én siklottam el felette.   Most jön a demagógia. Szerintem ezt a 742 milliót…..
„Látják, hogy ma a nap is másként süt" - mondta Orbán Viktor, hozzátéve: a kormány arra törekszik, hogy valamennyi célja világos legyen a választók számára.Azóta eltelt egy év, világossá váltak a célok és látszik a megvalósítás zsenialitása is. Egyetlen baj van…..
  Egyenruhások tartottak demonstráló felvonulást szerzett jogaik megtartásáért, köztük a tűzoltók is. Össze is jöttek több tízezren. Pedig a helyi parancsnokaik mindent megtettek (kötelező túlóra elrendelés, próbariadó, szabadság kiadás megtagadása, stb.), hogy…..
 Esztergomban, ami szerintem a Fidesz kísérleti telepe ahol kicsiben tesztelik a különböző törvénytelenségeket (amiket aztán majd nagyban bevezetnek, persze úgy, hogy ha kell, módosítják hozzá a törvényeket) újabb fejezetéhez érkezett a kísérlet. A Fideszes…..
  Mint megyebeli mindig is érdeklődve figyeltem a szűkebb pátriám eseményeit. Legyen az egy kis falu mondjuk Bakonybánk, vagy a megyeszékhely Tatabánya. Így az esztergomi történéseket is rendre követem, különösen az októberi önkormányzati választások óta. …..
 Mai hír:Magánszemélyek és cégek is beszállhatnak az államadósság-csökkentésbe. A jótékonykodásért adókedvezmény jár cserébe - közölte Szíjjártó Péter miniszterelnöki szóvivő a kormányülést követő tájékoztatón. Kommentár nélkül a…..
    A hírt még sehol nem erősítették meg, de a közelmúlt tapasztalatai alapján nemsokára sor kerül rá.   Volt egyszer Magyarországon egy magánnyugdíj rendszer, ami működött, ahogy a nemzetközi gazdasági helyzet engedte. Amikor válság volt veszített a…..
  A Kormány 46/2011. (III. 25.) Korm. rendelete a közbeszerzések központi ellenőrzéséről és engedélyezéséről 1.     § (1) A Kormány irányítása vagy felügyelete alá tartozó költségvetési szervek, az azok vagyonkezelésébe tartozó,…..
Ma, pontosabban már tegnap, Makón jártam, egy ottani civil szervezet meghívására. Érdekes kérdéseket – és a program végén még csodaszép makói hagymát is – kaptam, melyek közül most egy olyan felvetéssel foglalkozom, amelyet régebben első hallásra élből el szoktam…..
jafer 2011.03.18 16:50:50
@knausz: Azért,mert 2014-re egy 15%-os párt lenne különben.Azzal,hogy 1 évet elbénáztak elveszett egy reform bevezetése,és az eredmények nem tudnak kifutni az idő rövidsége miatt.Gazdasági szakemberek szerint a felfutás 14-15-re tehető.Tehát ha 2012-ben választanánk,akkor 2016-ra az általános világgazdasági felemelkedést politikai sikerként bekönyvelve a Fidesz túléli.
Orbán Viktor vagy kirúgta a beszédtechnika-tanárát, vagy annyira bizonytalan, hogy képtelen odafigyelni arra, hogyan beszél nagy közönség előtt. Március 15-i ünnepi beszédében a legrosszabb régi önmagát mutatta: fejhangon rekedtre ordította magát, mintha nem bízna a…..
Ezen is túl vagyunk drága egybegyűltek. Zugló önkormányzata megtartotta kerületi megemlékezését az 1848-49-es szabadságharcról.A Pákozdi téren felállított emlékmű körül nagy volt a sürgés forgás. Külsőségeiben látványos elemeket vonultatott fel az önkormányzat,…..
Magam is meglepődtem, hogy mennyire nehezen szántam rá magam ennek a bejegyzésnek a megírására. Magyarázat persze akad, a tavasz fantasztikus újrafelfedezésétől a négy napos munkakerülésig. De az igazi indok sokkal inkább az, hogy magam sem rajongok az efféle elemzői…..
jafer 2011.03.14 17:41:24
@Malachi: Már jön. JeSZ
Okostojás blog Már megint... 2011.02.12 19:16:00
 Olvasom, hogy közösségi célokra fordítják a kármentő alapban összegyűlt 1,7 milliárd Forintot. Az első ami eszembe jutott a dologról, az Moldova klasszikusa: "Józsi a kurva anyádat!" Mert honnan is való ez az 1,7 milliárd Forint? Magánszemélyek,…..