Regisztráció Blogot indítok
Adatok
penelope garcia

0 bejegyzést írt és 1694 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti képet a mátyásföldi Erzsébetligetben lőttem.Elsőre furcsa, hogy mit keres vagy 3-4 méter magasan egy földről olvashatatlan szöveg a fán. Nos íme a megfejtés: Persze jogosnak tűnhet a kérdés, hogy egy ilyen tábla nem okoz e még nagyobb forgalmat a…..
penelope garcia 2012.04.22 21:04:39
Épp a szomszédjaimmal takarítottuk a házunk környékét (közel 30 zsák sittet, csikket és üvegszilánkot termelve ki a gyep közül) , amikor kiáltozásra lettünk figyelmesek a tétényi úti házsor felől. Egy nyurga srác kért segítséget és azt kiabálta, hogy „ellopta a…..
penelope garcia 2012.04.21 19:19:57
@Monte Christo cselédje:

Nem, a többi szereplő nem tetű, hanem tudatlan. Talán te, ha éppen békésen bicajozol a dolgodra, és valaki rád kiabál hirtelen, hogy "kapd el!", akkor azonnal ugrasz egy idegen parancsára? Anélkül, hogy értenéd a szituációt? Az emberek többsége, aki később csöppen bele egy ilyen helyzetbe, nem tanúja elejétől fogva, az előbb érteni akarja, hogy mi történik. Senki nem szeret ugyanis hülyének látszani, hogy esetleg elkapkod valamit, mert nincs minden infó birtokában. A külső szemlélő számára a történet lehet akár fordított is: egy agresszív állat üldözi a szerencsétlen áldozatot.
Mindenkivel előfordul, hogy néha megakad az öltözködés során és hiába próbálkozik, sehogy sem sikerül kicsit megújítani, feldobni az éppen adott, kissé megunt vagy megszokottá vált szettet. Következő összeállításunkban nyolc olyan tippet veszünk sorra, melyek segíthetnek…..
Na jó, ez most már tényleg röhejes. A sárgacsekk-adó még nem lesz elég, hogy a költségvetési lyukat befoltozza, a gazdasági minisztérium ezért azt javasolja a kormánynak, hogy minden vezetékes és mobiltelefonálást, valamint internetforgalmat adóztasson meg. Matolcsy tárcája…..
Mondanám, hogy nem értek a villamossághoz és azért nem tudom megmondani mi ez, de a helyzet az, hogy - Tamás fotói alapján - még abban sem vagyok biztos, hogy a villamossághoz van köze ennek az izének. (Amúgy sem akarom szegény ELMŰ-t minden második nap ekézni). Lehet hogy csak…..
Hölgyek Öröme Olvasó nő 2012.04.17 19:57:00
Alakulunk, alakítjuk blogunk profilját, többen úgy gondoltuk, az alábbi képek talán jobban illenek profilunkhoz, mint jelenlegi "fejlécünk". Fel hát írótársak és kedves olvasók, jussunk döntésre ebben a fontos kérdésben!:)) Melyik kép fejezné ki legjobban blogunk igazi…..
penelope garcia 2012.04.18 15:45:06
@RomBold!:

Hümmm. ;)

(És mit szólna az asszony?)
penelope garcia 2012.04.19 09:37:01
@Legyezős Lucy:

Hát nézd meg, Luc. ;)

@Hella B.:

Köszi. Bizony, pofátlanul fiatal. Azt mondod, ennek nem biztos, hogy örülnek a hölgyek?
A Vice magazin összegyűjtött tíz olyan pózt, amelyeket használva garantáltan rosszfejek leszünk bármelyik partifotón. És ha már party, akkor ajánljuk a The Room magazin április 27-i lapbemutató buliját a Merlinben. Itt az első öt, lássuk sorjában! 1. BurokbanA titkozatosság és…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Szeretnék segítséget kérni.2011 novemberétől 2012 március 30ig egy szállítmányozó cégnél dolgoztam./5hónapig/,melynek ügyvezetője hivatalosan az édesapám jó barátja,de nem hivatalosan az apám irányítja a céget,mivel apámnak nem lehet már…..
penelope garcia 2012.04.13 15:42:36
@Vedere' Lavór:

Ó, tehát te vagy Az Utolsó Fideszes Szavazó?
Azt hittem, már rég kihalt.
Örvendek.
Laci Today Levelezés... 2012.04.12 19:02:50
Rihaj!Tudjátok vannak ilyen kis mókás körlevelek, amiket megkap az ember legalább öt helyről,hát ma kaptam egy ilyen körlevelet a munkahelyen. Aztán a kollegákkal egymásnak-körbe, elkezdtünk válaszolgatni rá, olyan jól sikerült, hogy gondoltam, közzé teszem e…..
penelope garcia 2012.04.13 03:07:10
Vérlázító, hogyan próbálják elfojtani a vlilág egyik legtermészetesebb testnedvét a jofoság.hu hirdetési oldalon. Nem tiszta, hogy az ingyenességgel volt-e problémájuk, mindenesetre az anyatej nem engedélyezett termék. Jól is néznénk ki, ha bárki csak úgy…..
Tisztelt MT! Fél évig dolgoztam egy autóipari cégnél minimálbéren, havi szerződésekkel. Mostanra viszont sikerült elhelyezkednem a szakmámban és eddig jó is lenne de mivel aláírtam a márciusi szerződést az előző cégnél egy havi bért azaz 77000 forintot követelnek tőlem…..
hogyvolt Éden hotel - 2x22 2012.04.11 06:30:00
Egy fővel gyarapodtunk tennap, ÚjNiki bejött, mint egy kissé elmeroggyant forgószél, válaszott két kanit magának és kicsit felkavarta az állóvizet. A nőben az a legzavaróbb, ahogy intonáció nélkül beszél és látható érzelmek nélkül visel mindent, ami történik vele,…..
Nahát! A Blikk munkatársa olvasó-riporter is! És lusta is az exifet törölni. Valaki nyugtasson meg, hogy ilyen szerencsétlen esetekben, amikor a Blikk fotósa készíti a képet Blikk rendelésre azért ugye Damu kapja a tízezret.   VIA      ..
Akadozva beszélt, furcsán hangsúlyozott, újrakezdte a szöveget, ráadásul amit egy rádióstúdióban tilos: kommentálta a hibáját, nyugtatgatta a technikusokat, megbicsaklott a hangja, nem tudott artikuláltan beszélni. Sokaknak úgy tűnhetett, részeg volt, ivott. El is terjedt gyorsan…..
Az Apollo 11 holdlátta legénysége nem csak a holdraszálláskor volt képes csapatmunkára: az asztronautákat meghurcoló Bart Sibrel holdraszállást tagadó konteóst egymástól függetlenül intézték el, és vitték le a földre: Armstrong verbálisan küldte padlóra, Aldrin viszont szó…..
Amikor megtudtam, hogy Farkas Jenser Balázs nem csak hogy elindult a Megasztárban, hanem még tovább is jutott, igencsak megörültem. Szurkoltam neki, tettem mondjuk ezt úgy, hogy csak a selejtezőbeli produkcióját hallgattam meg, azóta semmit, de most kicsit megsértődtem rá. Farkas…..
hogyvolt Éden hotel - 2x19 2012.04.05 06:00:00
Tegnap jött két újnő, az egyik azzal a lendülettel távozott, még a nappali sokat látott párnájára sem tehette le a picsáját, a másik, a hamuszürke bőrű, állandóan félig álmosnak tűnő Petra (tényleg, orvos látta már?) pedig maradt, de a Terrorral és Omárral közösen…..
Kedves Tibi, az alább taláható írashoz csak annyit fűznék hozzá: true story + poháremelős mém. /Az mi? Amúgy kurva jó poszt, köszönjük szépen. - MT/  ezabloghunickmarfoglalt   A modoros ezoterikus A "new age"-irányzat minden változatát ismeri és szinteket…..
Hölgyek Öröme A találkozó 2012.04.02 18:05:00
Nem sok kedvem volt az osztálytalálkozóhoz, mindig is a jelennek éltem, nem tervezek és nem nosztalgiázok. Mióta bárki elérhető és megtalálható a neten, csak akarat kérdése a kapcsolattartás. Ha pedig valakivel 10 vagy 15 éve nem akarunk kapcsolatot tartani, most mit is…..
penelope garcia 2012.04.05 01:15:02
@vészmadár (pica pica):

Bizony, bizony.
Véletlenül nem tudsz egy jó állást?
Csúnya vagyok, öreg és buta, viszont hajlandó vagyok véres verejtékkel megdolgozni azért, hogy ez sose derüljön ki.
Na?
Tovább folytatódott a spártai játék (lényege: mindenki adjon egy [vagy több] milliót)...Ld. bővebben itt: Cilinderes spártai kommandóval a Clear MagyarországértEgy ismeretlen olvasónk beküldte az összefoglalót, ami a rendezvényről készült. A vágatlan verzió (csak a téma…..