Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Onkel Adolf

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghalt David Bowie. Én meg csak ülök itt a döbbenetemmel és próbálom megfejteni. Nem őt. Magamat. Az érzést, amely bőven túl van azon, hogy halálhír, ki kell tenni, aztán hozza majd a kattintást. Szex és halál. Azok mindig mennek, ugye. Ez most nem ilyen. Gyászolok. Nem tehetek róla, de…..
Onkel Adolf 2016.01.12 02:34:31
@Afrika steht an der Elbe: Pont ezért lett belőle libsi ikon.
Döbbenetes sokkok érték a magyar futballt a mai napon. A két eset messze nem tartozik egy lapra, de mindkettő hatása kíméletlen. 2012. január 8.-án 19:00-kor a FIFA nyilvánosságra hozta, hogy zárt kapus meccsen kell lejátszanunk a románok elleni sorsdöntő VB-selejtezőt, ami…..
Onkel Adolf 2013.01.09 12:23:14
@blah: Izrael t'án nem az?
Így az ünnepek alatt ismét fel-fellobbanni látszik a régi vita, hogy mi a magyar, ki a magyar - és hogy egyáltalán mi köt minket Európához. Sokan feljogosítva érzik magukat, hogy a Nemzet, a vén Európa, vagy akár a Jóisten nevében is nyilatkozgassanak - noha erre felhatalmazása…..
Semjén Zsolt a jótanuló, nem fogadta meg a baráti tanácsomat, és egyelőre nem mond le, pedig tudom, hogy rendszeresen olvassa a blogot, és egyszer már lájkolt is. A töredelmes szánom-bánom akkor inkább lemondok helyett egy rövid sajtótájékoztatón papírról olvasva utasította…..
Egy standupossal kevesebben vannak a Showder klub stábjában, Bödőcs Tibor a Facebookon búcsúzott a műsor nézőitől, így: Ami a diplomáciai iszapbirkózást illeti, pontosan nem tudjuk, mire gondolhatott a komikus, azt viszont észrevettük, hogy míg a többiek 3-4 alkalommal is…..
Gondolom, nemcsak nekem unalmas a hétfői Gyöngyösi-beszédet követő hiszti, mely valami olyasmiről szól, hogy rekesszük ki azokat, akik megpróbálnak kirekeszteni bennünket azért, mert mi kirekesztjük őket a mi kirekesztésünkért (és lehet folytatni...). A beszédről nincs mit…..
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Onkel Adolf 2012.04.09 11:53:58
  Nagy most az izgalom az ENSZ háza táján, várhatóan ma, magyar idő szerint hat óra után Mahmúd Abbász palesztin elnök kezdeményezi az önálló Palesztina felvételét a világszervezetbe. Ennek apropóján múlt héten készítettünk egy kis felmérést, kérdőívünk,…..
 Egyre több Magyarországot érintő Wikileaks anyag került nyilvánosságra, hogy kicsit megkönnyítsük a feldolgozást, összeszedtük a legfontosabb anyagokat, és 2-3 mondatban leírtuk miről szólnak. Ezek az íratok azért fontosak, mert egy külföldi nagyhatalom nagykövetségének…..
Magát mentegető interjút adott Tyirityán Zsolt a Betyársereg vezetője a Szentkoronarádió nevű újságnak, miután a Magyar Szigeten többek között azt mondta „el kell jutni oda, hogy egy gépkarabélynak az elsütő billentyűjét valaki meg tudja húzni, esetleg akkor, hogyha egy…..
Onkel Adolf 2011.08.16 01:50:20
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Ja, pl. te is idefoshatod a véleményed.
  Csak úgy robog a rotakapából eszkábált járgány a kukoricaföldön. Zoltán, a terepszínbe öltöztetett, gumicsizmás mezőőr, a Tar Sándor-i értelemben vett káeurópai seriff röfögteti a masinát, amelyhez oda van láncolva Rex, a német juhász. A sofőrbe pedig egy lila…..
Onkel Adolf 2011.08.16 01:46:36
KKBK Semjén, a funkcionárius 2012.12.20 00:28:00
  Semjén: "az egyes társadalmi csoportok problémáit csak a Fidesz-KDNP-szövetség oldhatja meg". Ezért jelennek meg a konfliktusok is a szövetségen belül - tette hozzá. Példaként említette a Pokorni-Hoffmann vitát, ismét megerősítve: „mi Hoffmann Rózsa mögött állunk, a…..
Onkel Adolf 2011.08.08 07:50:09
FRISS CIKKÜNK A TÉMÁBAN IDE KATTINTVA ÉRHETŐ ELA mai két kihagyhatatlan eseményről, a Bohócforradalomról és a hallgatók tüntetéséről csak nektek, csak a Kettős Mérce facebook oldalán élőben tudósítunk!A Kettős Mérce igyekszik mindig szemmel…..
Onkel Adolf 2011.06.16 06:58:13
@Onkel Adolf: Mondom ezt úgy, hogy Orbán alól azért szívesen kirúgnám a sámlit, har értitek hogy mondom...
Szombat óta nézegetem ezt az interjút. Pontosabban szombat óta nézegetem és várom, hogy valaki megcáfolja, hevesen leanyázza, bullshitnek, vagy akár szocialista összeesküvésnek minősíti. Az nem lehet, hogy Magyarország kormányfőjén kiütközzön a jel, és skarlát betűként…..
Onkel Adolf 2011.06.13 21:15:42
Onkel Adolf 2011.06.13 21:17:18
@Onkel Adolf: Akarom írni: bekezdésben.
  Talán észrevették már: nekünk is vannak celebjeink. Onnan lehet felismerni őket, hogy lázasan pakoljuk őket véleményszemlénkbe, hiszen azt szeretnénk, ha az Üzenet nem rekedne meg a mi szintünkön. Olyan közszereplőkről van szó, akik megszólalásaikkal különösen…..
Onkel Adolf 2011.04.15 07:06:18
  A budapesti rendőrfőkapitány határozatában megtiltotta, hogy a melegfelvonulást a Hősök tere - Andrássy út - Erzsébet tér - Bajcsy-Zsilinszky út - Kossuth tér útvonalon tartsák meg. Az indoklás szerint a tiltás oka az, hogy a közlekedés más útvonalon nem…..
Onkel Adolf 2011.02.15 01:35:30
@kéne egy nick: Ott a pont!