Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xj770

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
xj770 2011.02.14 23:26:46
FREDDYD KÉRLEK EZT NÉZD MEG
Hm... kicsit most szomorú vagyok, hogy vége a rpcj sorozatnak. Jó (nagyon jó :)) volt a videó bemútató része de sokan monták már előtem a hangulatom a bejelentés útán háát... No comment. Egyszere vagyok szomorú is és valahol van bennem egy kis boldogság is. Szomorú vagyok, mert itt a vége, de amiért valahol boldog vagyok az az, hogy ahogy te is montad nem lett így "rossz" a vége, (ez rossz szó vicc volt :D)de ténleg így jóbb, hogy nem lett ellaposodot a vége de azért jó lenne ha egyszer egyszer lenne még egy két rész félévenként 2-3 :) de ez a te döntésed mint az is, hogy le veszed-e a maszkod vagy nem NE HLAGAS MÁSRA EBBEN csak a te dönésed legyen ez. Amugy nem hitem volna hogy ez most következik be de számitotam a jóbb oldalon levő firkából is hogy montad hogy 4. évad elején hogy kicsit laposodott de az útán feljavúlt a szinvonal ezért ez most sokként és hiányoznifog(ez a jó minöség miatt volt szomorú hogy vége lett de legyél büszke magadra hogy jót csináltál :) ). Vidám évek voltak ezek időnként ha rossz volt a kedvem vagy mérges voltam meg néztem egy-két részt és már is jóbban éreztem magam :) (föleg ha pont azokban a napokban jött ki az új rész :D) de nem lesz máskép az a része, hogy ezzekell a vidikel fogom magam vigasztalni időnként... arra leszek kiváncsi, hogy sok év múlva kb. 10 év múlva amikor eszembe jút, mert mindenkinek vanak dolgai és énis kisebb nagyobb ídőnkőzőnként nem fog az agyamban lenni a sorozat de amikor soká eszembe jút valószin be könyezek majd és ezzelnem csak én leszek így, mert sokan vannak így... sok a követöd van :) de ha itt a vége itt a vége... de ténleg remélem lesz egy egy új rész :D és a nyári résznél ezzel a kérésel sokan meg foanak rohamozni, hogy: új részt, új részt :D És ami azt illeti te igen is LEGENDA VAGY a rossz pc játékok mestere :D sajnálom hogy edig nem kommenteltem és nem neveztem a videómmal a nyeremény játékon pedig nekem is egy arc kutatós vidim lett volna :S peh :) És akár mi lesz később én mindig eszembe fog jútni ez a remek sorozat(ez a best of-om:) ), ha ezt nem írnám hanem mondanám most mondanám azt, hogy "elnézést" két szipogás között:) .Túl jók lettek a vidik, hogy elfelejcsük mi igazi a rajóngóid :). Remélem ezért az írek nem haragszanak meg mondjuk nem hiszem mert ezt a szöveget boltban is lehet kapni :D (remélem a hangulatot nem lötem le ezzel hogy boltban is kapható de a szándék a lényeg :DD).

"Legyen előted mindig út,
Melegen süsse arcodat a nap,
Az eső puhán essen földjeidre,
S amig újra találkozunk,
Hordozon tenyerén az Isten."
/régi ír áldás/

És ezt még útoljára olyan útóírat féleségként:):

Minden tiszteletem a tiéd grat a videokhoz a sorozathoz a tiszteséges elbucsuzáshoz és a rajongó táborodhoz. és sok síkert a továbiakban.
üdv: egy nagy rajóngod (a legnagyobb rajóngod :P)

4év 4 évad ferddyD 4EVER!!!
xj770 2011.02.15 22:41:14
@xj770: előző kommentemböl annyit felejtetem ki hogy azért gratuálok freddyD rajóngoji táborához mert én is tapsztaltam nem könnyü elérni hogy az embereknek pont azt csináld ami nekik is tetszik, és remélem hogy mások szerint is az ír áldás idézet paszolt ide:P (valahol freddyD-t azért irigylem nem azért hogy el bucsuzot(mielőt valaki félre értené) hanem azért hogy sikeres volt videó készitésben) :) azért írtam oda hogy a legnagyobb rajóngó elöző kommetben, mert elég nagy rajóngoja vagyok a sórozatnak (de lehet hogy nálam is van nagyobb rajóngoja a sorozatnak:D Remélem ezek útán is sikeres lesz freddyD. sok sikert! :)