Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BodiD

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bekerül a két tesója mellé :)  ..
A korábbiakhoz képest most szerényebb rendelést adtam le, de egy még hátra van.Azt csak holnap tudom átvenni ha minden igaz.Tarzan egy klasszikus, remek dalokkal. Azt hiszem ezt nem kell részletezniSzeretem Spongyabobot, sajnos a sorozatot már nem nézem rendszeresen, de ha éppen elcsípem…..
Valahogy technikailag sosem jön össze 100%-osan ez a kis Podcast projekt. Bár még mindig hangosabb vagyok a többieknél, már nem olyan drámai a különbség, de most meg visszhangzom egy kicsit. Pont annyira, hogy még ne legyen különösebben zavaró, de igyekszünk majd tényleg kitalálni…..
Pc Jatekok üdv 2011.02.24 21:16:39
mindenkit szeretettel létok a blogomon..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
 Üdvözlök mindenkit!  2011. Február 7-én freddyD bejelentette, hogy oldala a Rossz PC Játékok Sorozat blog, bezárja kapuit. Sokként érte a hír kis videós társadalmunkat illetve a nézőket. FreddyD egy búcsúvideóban köszönt el minden nézőtől és mondott el pár dolgot…..
BodiD 2011.02.15 22:01:53