Regisztráció Blogot indítok
Adatok
házmesteri gondnok

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors írja, szóval vehetjük készpénznek is a dolgot, hiszen a TV2 és a napilap (papíron) egy kutya (Andy Vajna) kölyke, persze átvitt értelemben véve, ne tessék menten azzal az Riposthoz szaladni, hogy itten kutyázzák a filmbiztost. Szoktuk, de most speciel nem.  Szóval. A Ninja Warrior várhatóan…..
A pilotszezon új szakaszába lépett, ugyanis mostanában válogatják a színészeket az új sorozatokhoz. Ha minden igaz, ez a The Walking Dead rajongóit is érzékenyen fogja érinteni, már ha egy színésznő távozása miatt képesek kiborulni. Nagyon úgy tűnik, hogy Maggie tényleg nem…..
Maratoni résszel indul újra február végén a Walking Dead nyolcadik szezonja: az ilyenkor szokásos egy óra helyett ugyanis 82 percesre hízik a premier, tudta meg az Entertainment Weekly. Aki nézi a sorozatot, az sejtheti, hogy mi ennek az oka (SPOILER JÖN): úgy ment el pihenőre a sorozat…..
házmesteri gondnok 2018.01.25 08:01:04
Volt ugye az Aktív, a TV2 magazin vagy bulvárműsora,végül is mindegy, hogy minek nézzük, a lényeg, hogy december 31-gyel megszűnt, mert Hajdú Péter cége gyártotta, és vele nem közösködik a TV2 egy ideje. A tévének viszont pont úgy kell egy ilyen műsor, ahogy az RTL-nek a Story Extra nevű, így most…..
házmesteri gondnok 2017.01.31 13:04:15