Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drifterboy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnökségi döntés alapján csak 35 ralijellegű autóverseny lehet 2013-ban Magyarországon. Ebbe a keretbe bele kell férnie az ORB-től kezdve a miniraliig mindennek. A korábban kiadott naptárak alapján 18 "hely" maradt a sprinteknek. Ezek az alábbiak: Időpont Verseny…..
drifterboy 2013.02.22 21:52:56
@lackosor6: Amikor hangnyomásversenyre készültem egész télen, megszüntették a Pioneer HUMMA versenysorozatot, amikor FRT-re és egyéb más minirallyra készülök/készülünk, akkor az szűnik meg ill. szerveződik át valami mássá. Lehet nem kellene ezt erőltetnem... :( MIKOR LESZ ITT MÁR VALAMI BIZTOS? Számítógép elől, táblázatok és költségkimutatások mögül a bőrszékben ülve nem lehet autósportról dönteni, egyszer taposnák ki azt az utat amit mi végigjárunk, lehet más döntések születnének... lackosor6 csatlakozom hozzád, álmok foszlanak szét... Egyben bízom, hogy a nagy okosok nem fognak a Gymkhana/Drift szakágba belenyúlni...
Egy korábbi posztból sokan már talán tudják – hazajött a Puch. Ez az az autóm, amelyik olyan régen készül, hogy néha szinte el is felejtettem, hogy létezik, annyira az ősidőkben vettem, hogy minden akkori tervem dugába dőlt, amit szántam neki.Az évek során sokszor eljutott oda,…..
Remek cucc, én is használom. És aki pakolászta már a dzsuvás-fékporos kerekeket a csomagtartóba (mert bármennyire is tisztítjuk meg őket, akkor is összekoszolnak mindent), az tudja, hogy az ilyen, hordozható keréktáska hasznos dolog. Sok bosszúságtól kíméli meg az embert. 37…..
Kell ezt részletezni? Remélem, nem. Nem kell elmagyarázni senkinek sem, hogy az autósiskolák nem Nigel Manselleket képeznek, hanem olyanokat, akik kezelni tudják az autót és képesek a KRESZ szabályainak megfelelően közlekedni. De az autó ismerete, maga a vezetés, a krízishelyzetek…..
drifterboy 2012.12.23 12:05:15