Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbazs

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár nappal ezelőtt írtunk arról a kezdeményezésről, melynek célja, hogy hangot adjon a szexuális támadások áldozatainak. Akkor azt írtuk, hogy gyakran a hatóságok és a társadalom sem fordul kellő odafigyeléssel, együttérzéssel feléjük. Mikor elmondtam valakinek: „Egy…..
Az Ambani családi házikó a kép bal oldalán láthatóHa valaki felépít egy házat, akkor abba a hagyományok szerint többnyire be is költözik, már ha addigra nem születik meg a határozat, hogy földig kell azt rombolni és sóval behinteni. Akkor különösen, ha a 27 emeletes házikó…..
Ha valakinek eddig kétsége lett volna afelől, hogy a jövő egyik fontos városi közlekedési eszköze lehet a villanybringa, annak felül kell bírálnia álláspontját. A Ford is bemutatta ugyanis saját e-bike-ját, így biztosra vehető, hogy alapos piackutatás eredményeként, nem…..
bbazs 2011.10.04 11:11:04
Azoknak volt igaza, akik hihetetlennek találták ezt a súlyt:

"Ford says that the frame weighs just 2.5 kg" (
www.topspeed.com/cars/car-news/2011-ford-e-bike-concept-ar116036.html)

Csak a váz 2,5 kg. (valszeg akksi nélkül)

Az én 3000 ejrós össztelósom váza 1,4 kg, de az egész bicaj így is megvan 11 és fél kiló. Ez a bicaj biztos, hogy e fölött van.

Az átépített bicajok esetében az agyba épített motor is több mint 400g szokott lenni, és az akku pakkok meg min 2,5 kg körüliek, de inkább 4-5 kiló között mozognak. Ehhez jön még kb. 3-500 gr. kábelezés és vezérlőegység.
A majmok bolygója franchise-t, amit a ’70-es években kínosan sokáig hagytak haldokolni, pont 10 éve próbálták újjáéleszteni Tim Burton segítségével, de a stúdió szigorúan figyelő szemei alatt a szürreális mesék mondója csak megbecsteleníteni tudta a hullát. Erre jön ez…..
bbazs 2011.08.17 11:23:25
@totorohun:
SPOILER

vírus, hmmm?

SPOILER OFF
Éhes szellemek GÁBOR KÖNYVEI 2011.02.19 12:34:00
Gábor könyveinek visszatérő témája a gyermekkor hatása az ember testi-lelki egészségének alakulására neurológiai és pszichológiai mechanizmusokon keresztül; mindezt összeköti a társadalmi változásra való igénnyel. Legutóbbi könyvében, az „In the realm of hungry ghosts…..
Ideje volt már. Most, hogy a Zeitgeist harmadik részét, a Moving forvard-ot bemutatták nálunk, eljutottak végre Dr. Máté Gábor első szavai is a magyar közönséghez. Bár négy könyvet is írt, melyek közel húsz nyelven, mind az öt kontinensen megjelentek, és Kanadában, illetve az…..