Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiralylany85

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Csíbor zenekar Taxi című lemezéről szeretnénk ajánlani Nektek egy pöpec kis nótát, melynek címe Zacc. A dalt letölthetitek, megoszthatjátok, rongyosra hallgathatjátok és ha kíváncsiak vagytok a következő szerzeményre is, akkor nincs más dolgotok, mint hétfőn a…..
Tisztelt Munkahelyi terror!   Egy elég faramuci helyzetet szeretnék elmesélni önöknek és ha valaki tudna tanácsot is adni, azt nagyon megköszönném. Elég kilátástalannak tűnik számomra a dolog, nem nagyon tudom, mihez kezdjek.   A következő lenne a problémám: Április…..
Kedves Munkahelyi Terror blog!   A napokban felettébb érdekes mi több felháborító információnak lettem részese. Tudomásomra jutott, hogy az egyik keszthelyi szupermarket áruházban 2 fiatalember is büntetett előélettel dolgozik.A dolog már csak azért is felháborít, mert…..
Sokan legyintenek egyet, hogy aki őrködik az nem is dolgozik és az nem is igazi munka.Röviden ismertetni szeretném azon olvasókkal eme iparág árnyaltabb oldalait is, akik nem látnak bele a „szakma” mélyebb bugyraiba és az azt körülvevő légkörbe. Tehát biztonsági őr,…..
kiralylany85 2011.03.30 21:00:12
@Gedeon77: 2012-ben egyszerubb lesz diplomat szerezned, mint az a kilencvenes evekben volt. ugyhogy csak hajra! ; )
Egy éve elvették a rokkant nyugdíjamat az akkori törvények szerint. Bár állapotom nem változott, levették 50%-ra, ami azt jelenti, hogy rehabilitálható vagyok. Csak azt nem tudom, hogy, amikor pszichikailag jobban tönkretettek. Eleinte bizakodva néztem a jövőt. Ami az életemben a…..