Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nacked blade

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyenes háttal ülés jó tesz a gerincnek, meg az emésztésnek is. Wafu.Vannak utcái a városnak, ahol, ha tucatszor is sétálgatok, lehet, hogy csak sokadszorra veszem észre, hogy nyílt valamilyen új hely, persze nem borbélyról van szó, esetemben, azt soha nem venném észre, azt gondolhatjátok,…..
Kísértet járja be Európát – a zöldborsó hajtás kísértete. Nem vicc, tényleg, és félreértés ne essék, nem üldözöm a borsóhajtást, eszemben sincs, ha indokolt a használata, legyen, de az, hogy minden létező tányéron, bárhova is megyek, bármit is eszem, legyen az steak, vagy lecsó, vagy töltött…..
Illat: édes, mentes Hab: rugalmas, piszkosfehér Szín: sötét mahagóni  Már önmagában a félbarna Kozel is érdekes lett volna, de hogy még alkoholmentes is, teszi igazán különlegessé. Kitöltve a megjelenése tökéletes. Gyönyörű sötét mahagóni és a hozzá passzoló kissé piszkosfehér hab. Ízében naná,…..
Combat Gear Blog 5.11 Stryke Pants 2015.12.02 08:00:00
  Az 5.11-et mint magát a márkát nem hiszem, hogy külön bekellene mutatnom. Szerencsére megtartották a jó szokásukat, és egy újabb jó minőségű nadrágot készítettek. Ami rögtön szemet szúrhat, az a korábbi nadrágok jellegzetességeinek elhagyása. Gondolok itt a farzseb…..
Nacked blade 2021.03.29 17:50:39
Az első része  - mely ITT olvasható - alapján elég népszerűnek bizonyuló, a Projekt 949 osztályú SSGN-eket bemutató sorozat a tengeralattjárók belső kialakításával és rendszereivel folytatódik. Utóbbiak közé tartozik a meghajtás és a különféle szonárok is. Sor kerül az eredeti 949-esek és a kissé…..
Nem volt előre megtervezve, de a szovjet haditengerészeti stratégia egyik alapeleme, azaz a tömeges, hajók elleni robotrepülőgépekkel végrehajtott csapás egyik újabb oszlopa következik a blogon. Az egészet nagy mértékben támogató és összefogó, Legenda műholdas célfelderítő rendszer, a Tu-22M…..
"Igen, sajnálatos, hogy késes dinasztiák halnak ki, de - és ezzel nem leszek népszerű - ez az élet rendje. Pontosan azért mert dinasztiának mondjuk őket és azért mert önmagukat is így kezelik, addig élnek, amíg a családban van aki továbbviszi a nevet és a >>céget<<. Nagyon sok olyan…..
Elég egyetlen perccel lemaradni a kapuzárásról, a fapados nem szarozik, otthagy a világ végén is. Ha új jegyet kell venni a következő járatra, az már egy párnak is százezer forintos tétel lehet, egy család pedig negyed millát is elbukhat. Sokan ráfaragtak már így, mert kevesen…..