Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mirimag

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ideje gondolkozom már rajta, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy egy olyan diétás lángost süssek, aminek viszonylag magas fehérjetartalma van, mérsékelt szénhidrát van benne és nem kell aggódnom, hogy zsíros, mert nem kell bő olajban kisütnöm.Most hétvégén úgy döntöttem, hogy megpróbálok végre…..
VARIÁCIÓK KOVÁSZ FELHASZNÁLÁSRA / EGYSZERŰ KOVÁSZOS SÖRKORCSOLYA Kenyérsütő kurzusainkon sokszor elhangzik a kérdés, amikor a kovászetetésről van szó, hogy: „tényleg dobjam ki a feleslegessé vált kovászt?” Ilyenkor megnyugtatunk mindenkit, hogy nem kell kidobni, sokféle felhasználási lehetőség…..
A kovász készítéséről részletesen itt olvashatsz. Fontos, hogy az anyakovászod mindig tettrekész legyen, ezért hetente legalább egyszer, de inkább kétszer etetni, frissíteni kell. Alábbiakban egy-két szabály és jótanács az anyakovász frissítéséhez. A kovász frissítésének egyik legfontosabb…..
Mirimag 2019.10.26 19:24:15
@shadow girl: Bocs, nem azt mondta, hogy vissza kell etetni - tehát visszatenni a kivett mennyiséget - hanem azt írta, hogy azt nevezik visszaetetésnek!
Mint az közismert, Magyarországon relatíve  magas a kórházi fertőzések aránya. A nemzetközi átlagnál jóval többen halnak bele a kórházi fertőzésekbe. ..
Mirimag 2018.10.05 15:14:44
@na-ki: Palotásnak körme sem volt, tövig rágta...rettenet volt nézni. Tudott erről a rossz szokásáról egy riportban beszélt is róla, épp leszokóban volt! tényleg...
Mindezek miatt direkt jót tett a magyar divatak, turizmusnak és országmárkának a szaros pelenka eldobása Horvátországban, ez igen!..
Mirimag 2018.08.22 14:53:46
@mojszipupi: Ráhel csak valósítsa meg Kövér László álmát, hogy lányaink szüljenek unokákat :) ne is hagyja abba addig, míg petesejtjei el nem öregednek...
Gyurcsány Ferenc nem kavicsot, hanem egyenesen sziklát dobott a magyar politika vízébe, amikor lényegében orosz ügynökké nyilvánította Orbánt. Ügyes stratéga? Egyszerűen csak tematizál? Esetleg igaza van? Próbáljuk meg szétszálazni a történteket.  Mit is mondott Gyurcsány Ferenc? Sok évvel…..
Mirimag 2017.04.28 19:31:16
@F.M.J.: Orbán úriember! !!! Mindenki megveszett?
Igenis létezhet egy ilyen dokumentum, és nem hiszem, hogy az oroszokon fog
múlni, hogy megszerezze Gyurcsán.
Orbán az oroszok seggében van már jó ideje, ez komám nem véletlen, olyan pincsikutya csaholása ez a "gazdi" kegyeiért, hogy bele ne rúgjon....
várjuk ki a végét!
Mirimag 2017.04.28 19:39:45
@al Dajjal: Pajtás, lemaradtál egy brossúrával.
Bemutatta még akkor, amikor megvádolták orbán seggnyalói, akik azt hitték mindenki olyan becstelen hazug, mint a plágiumos csaló bunkó.Schmidt...jól látszott már akkor, hogy olyan pártkatona kell nekik mindíg, aki vakon
követi az elvtelen parancsokat .
Szóval lemaradtál kicsit, olvass visszafelé, mielőtt irkálsz!
Mirimag 2017.04.28 19:45:06
@Skankhunt42:

Hol olvastál olyat, hogy nem tudja bizonyítani? ...de van bizonyíték, és reméljük, hogy meg is szerzi.
Előre azért ne örülj.
de nem azért, mert vissza akarom őket taszigálni a kőkorba. Hanem, ahogy az a későbbiekben kiderül: aki spórolni akar a kenyérvásárláson, rosszabbat fog enni. Szóval ezért.Általában igyekszem nem reklámozni, hogy gyakran sütök kenyeret, mert a legtöbben azonnal hülyének…..
Két forrásunk is jelezte tegnap, hogy a ma adásba kerülő Fábry-show legutóbbi felvétele sem úgy sikerült, ahogy Sándorunk elképzelte, ma pedig a Bors is megírta, hogy megint szétesett a kertévéről a köztévére visszaköltöző showman. Információink szerint Fábry csak egy…..
Mirimag 2012.03.01 15:02:57
@Gugsz: nem hiszem, hogy "savanyú a szőlő"...
igen is nem egyszer cikkeztek akkor is Fábry-shaw műsorának felvételéről, amikor az Rtl-en ment, olyat is írtak, hogy elege van a klubnak belőle, kibírhatatlan és mocskosszájú a stáb tagokkal, kiállhatatlan stb.stb., az egyik asszisztens fel akart mondani miatta, azt mondta felmond, ha Fábryval kell dolgoznia, aztán Fábry bocsánatot kért tőle...
szerintem az RTL megkönnyebbült, hogy megszabadult tőle...símán.....

...én személy szerint soha többet nem akarom
nézni őt, újat már nem tudott mutatni, egyre hülyébb is lett, szó szerint elhülyülőben van már és pláne...hogy nem, mivel a királyi tv-n...naaaaaaaa.....
Fogalmazhatnánk úgy is: Fábry Sándor utolsó esélye. Mint ismeretes, a humorista csatornát vált, elhagyván az RTL-klubot, ma esti indulással kéthetente jelentkezik majd új műsorával az MTV-n. Az RTL-nek egy adást 15 millió forintért készített el a stáb, az MTVA-nak ugyanez 15-18…..
Mirimag 2012.02.02 20:35:00
@Trompf:
hálás lehetsz Fábry-nak, ezek sokat tanultak tőle, közönségességet...olyankor
ordinárék, amikor nem kéne...
hogy jön ide az MSZP gyűlölet? te jó ég...
hát nézd csak, kultúrálódj ezen, mutasd meg a gyerekeidnek, hogy az az igazi humor...
Varánusz Tahó Világ 2011.02.13 08:00:00
Soha nem hittem, hogy ezt egyszer le fogom írni egy hazai gyártású valóságsó miatt, de szent nézettség és egyéb közhelyek, eljött a pillanat: az RTL tegnap este médiatörténelmet írt a ValóVilággal. Nem a szerkesztés volt forradalmian új, a műsorvezetők sem tündököltek a…..