Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KOSmarket

69 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KOSmarket Elvitte a HÉV... 2011.05.31 22:39:00
 Végre elkészült a remekmű! Élvezzétek.... http://www.youtube.com/watch?v=AhJ1nd096cY  ..
KOSmarket 2011.05.31 20:04:24
 http://www.youtube.com/watch?v=ljpIQXD6zHA..
KOSmarket Más szelek fújnak… 2011.05.31 20:02:00
Unalmas! Nem jók a szabályok! Túl veszélyes! Változtatni kell! Veszélyben van a Forma 1! Hányszor hallottuk már ezeket?! Bár tény az, hogy időről időre felröppennek olyan jellegű pletykák, amik egy konkurens sorozat elindításáról szólnak!  Sőt egyre többet hallani…..
Tényleg eltűntek az emberi kapcsolatok a mai világban? Vajon a család, a barátok összegyűlnek-e még egy-egy estére rendszeresen? Beülni valahova egy kávéra, egy vacsorára, hogy megbeszéljék mi történt velük? A probléma sajnos létezik. A mai rohanó világunk nincs időnk…..
KOSmarket A bárgyú-bika diadala 2011.05.10 08:45:00
Józan eszem hiába tiltakozott, hasztalan ismételgettem magamban, hogy „ugyan mit érdekelne engem”? Újságíró-tanoncként (sajnos?) nem hagyhattam ki ezt a „páratlan” és „történelmi jelentősséggel bíró” estét. Nevethettek ezen, de akár személyes…..
KOSmarket A fehér hattyú 2011.05.10 08:33:00
Ha valaki látta, a Fekete hattyú című filmet, akkor tudja, mire gondolok, mikor azt mondom, hogy beszélgető partnerem maga a megtestesült fehér hattyú. Kecses, törékeny, csodaszép, és gyönyörűen táncol. Olyan, mint egy igazi jéghercegnő, csak meleg szívvel. Ő nem más, mint…..
 Állj! Játszunk valamit!Mielőtt bármit is csinálnának, nézzenek rá erre a képre itt oldalt! Nem érdekes most, hogy ismerik-e a képen szereplő hölgyet! A lényeg, hogy alakítsanak ki egy képet magukban, mielőtt folytatnánk a játékot.Jól gondolják végig! Nem hajt semmi!…..
Ha csak a zenét és az általunk elnémított szereplőket nézzük, akkor győztes remek, de mivel utó- rendezni nem tudunk, inkább egy Arany Málnát dobjunk felé.   Szépséges Piroskánk leszűrt, meggyantázott története már évtizedek óta kering a gyerekszobákban; Hollywood…..
Rengeteg típusú nő van, lehetetlenség bekategorizálni őket. Kevesen vannak, akik kipróbálták az összes típust, általában valaki egynek sem, egynek vagy csak néhánynak a szakértője. Vannak egyszerűbb és nehezebb esetek. Van, akit az első estén meg lehet dönteni, van, akit soha.…..
 „Első figyelmeztetés! Megkérném a papokat és az apostolokat, hogy fáradjanak a színpadra!” – hangzik fel az ügyelő rekedtes hangja a hangosbemondóban, és máris sorra nyílnak az ajtók.  Perceken belül furcsa, nem is földi lénynek tűnő papok lepik el a…..
KOSmarket Az Ó utca titkai 2011.05.02 22:55:00
 Improvizáció. E szó hallatán 2007 szilvesztere óta az emberek javarészének a Beugró jut eszébe. Sikerüket nem lehet nem elvitatni. Az igazság azonban az, hogy bő négy évvel korábban alakult meg Magyarország első improvizációs csapata: a Momentán Társulat. Tíz fiatal,…..
KOSmarket A fekete leves 2011.04.27 09:12:00
Ritka, igen ritka esettel állunk szemben… Idén szeptemberben lesz tizenkét éve, hogy a Heti hetes c. szórakoztató műsor elindult hódító útjára. Több mint egy évtized után stabilan, szilárdan, elmozdíthatatlan lábakon áll, a régi kedves gegek többsége szerencsére…..
Az extravagáns amerikai műkorcsolyázóról Johnny Weirről nyugodtan állíthatjuk, hogy megosztó személyiség. Nagyon sokan szeretik, pont a különc viselkedése miatt, de nagyon sok ellenvélemény is van róla. Műkorcsolyázó, divattervező, énekes…a sort nem is érdemes…..
A fenti kérdésen biztos sokan elcsodálkoznak, nem gondolnák ugyanis, hogy az egykor technikai szenzációnak számító tévének is bealkonyulhat. A média világa viszont örökké változik, folyamatosan megújul és az utóbbi években bizony valóban veszélybe került a televízió…..
„Fernando gyorsabb nála! Ugye érted?!” Ilyen és ehhez hasonló „szánalmas” rádióüzenetekkel próbálkoztak a csapatok, mióta bevezették a csapatutasításra vonatkozó tilalmat a Forma 1 szabálykönyvébe. Jelentem mára már nem fütyül tovább a rigó!Na de…..
KOSmarket Műhely, á la Harle 2011.04.12 23:13:00
Legyél K-É-SZ! Vagy SZ-É-K. - Ez a legfontosabb. Azaz légy Konkrét, Éles és Személyes. És no beszarrante! Ezzel akár be is fejezhetném, de… Szerda délután, pontban ötkor (na jó, plusz-mínusz két perc becsúszik néha) eldördül a startpisztoly. És hogy pontosan mit…..
 Kétezer-tizenegy március tizenkilencedike van, szombat. Nem, nincs hétvége. Szürke és kedvetlen munkanapra ébredtünk. Nyűgös az egész város. Mintha minden ember arca a hirtelen visszatért őszies időjárást tükrözné.Laura és Evelin (KOS-42!), Anita, Doris, Bí és Pít…..
KOSmarket KOStalan vasárnap 2011.04.12 22:57:00
Mit tehet az ember, ha nincs türelmetlen toporgás negyed tízkor a KOS-irodában, nincs nagyelőadás, és nincs televíziós gyakorlat sem? Elmegy az állatkertbe. Illetve, ha jobban belegondolok, a Fővárosi Állat- Növény- és Emberkertbe.A Budapesti Ember nevű paletta sokszínűsége…..
Cowboyok, cowgirlök, egyszeri parasztgyerekek, derbykhez szokott úri közönség, rengeteg fajtájú ló, no meg egy nagyhangú csacsi jellemezte a hétvégén megrendezett Western Kupasorozat idei első futamát.   Még sosem jártam lovas versenyen, elképzelni sem tudtam mi…..
Cowboykalap, western csizma és sarkantyú. A vadnyugati lovaglási stílus kedvelőinek manapság már nem kell a tengerentúlra utazniuk ahhoz, hogy átéljék a hamisítatlan western életérzést. Hazánkban is egyre többen nyergelnek át erre a műfajra, és a magyar pusztákon vágtázva…..
KOSmarket Ők és vallomásaik 2011.04.08 22:13:00
Ismét felbődült a fotó-imádat, újra megindulhattak az emberek tarthatatlan hullámai, hogy felfeszítve, s kitépve kereteiből a Magyar Nemzeti Múzeum óriás ajtóit, immár 29. alkalommal csodálhassák meg a Magyar Sajtófotó Kiállítás gyermekeit.   Gondolhatnánk, mi…..
KOSmarket Erő és csillogás 2011.04.03 21:57:00
Fülig érő mosoly. Egy szóval kifejezhető: tunning! Értem már, hogy miért találta fel több ezer éve az ember a kereket. Azért, hogy autókat alkothasson, és hogy azokat szebbnél szebb kiegészítőkkel kipofozhassa. De ha tudta volna, hogy ez lesz belőle, akkor valószínűleg inkább…..
KOSmarket KOSinside 2011.04.02 21:31:00
Hétfőn lerántjuk a leplet! Április 18-ától minden kiderül, ami a KOS falai közt történik, hiszen indul a KOS-Inside Laurával és Dorisszal! Hírek, pletykák, infók nektek és rólatok elsőkézből a KOS-Market keretein belül! Tartsatok velünk minden hétfőn, és ha benne vagytok a…..
KOSmarket Elvitte a HÉV 2011.03.29 08:19:00
Boráros tér, HÉV megálló, csütörtök délután. Egy szerelmes sztori alapelemei ezek, melyet Bartis László (KOS-42) ötlete alapján vitt filmre az etűd műhely csapata. A műremek hamarosan megtekinthető lesz, de addig is kedvcsinálóként érjétek be ezzel a werkfilmmel. Jó…..
Magyarságunk ismét szép, terebélyes kelet-európai nyakába pattintotta a nyugati tarisznyát, és elhatározta, hogy ha már fejlődésben nem, de névtáblákban felér a nyugathoz. Így eshetett meg, hogy Elvis Presley került a figyelem középpontjába… már megint.   Az…..