Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roxána84

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán páran belefutottatok azokba a képekbe, amik néhány hete kerültek a netre, melyeken Lindsay Lohan firkálgatott valami falat. Nos, itt az eredménye. Valami közepesen szar tök átlagos zenekar videoklipjének főszereplője a hölgy, mint ultrabrutálhirhedt street art művész.…..
Hát... nem is tudom, mit mondjak, nem gondoltam volna, hogy vannak profik által készített, önmagukat komolyan vevő hasonló videók a neten. A londoni Graffiti Kings csoport neve által fémjelzett "tutorial" videókra bukkantam, amelyek többek közt bemutatják, hogy hogyan kell…..
Graffiti blog Cope2 vs Utah & Ether 2012.05.28 14:09:00
Blikkeskedünk kicsit: Nemrég Utah és Ether nevű bájos graffiti páros akaszkodott össze Cope2-val (vagy fordítva?) amikor is e kettő a blogjában spicliséggel gyanusította meg Cope2-t, miután tisztázatlan körülmények között tört rájuk a rendőrség egy vonatfestés alkalmával.…..
Graffiti blog Logótervezés 2011.03.02 13:38:00
Kaptunk egy e-mailt Róberttől, amelyben azt kéri tőlünk/tőletek, hogy egy zenekar logóját segítsünk megtervezni nekik. A következőt írta:Róbert vagyok, és ahogy mostanában szoktam, bele is vágok a közepébe.Van egy amatőr rock együttes, akiknek a külső megjelenésén dolgozom…..
Itt a nyár, és nyaranként már évek óta kis túlzással egymást érik a graffiti jamek, most egy Miskolci eseményt ajánlunk figyelmetekbe. A Big Up Graffiti Battle egy háromnapos rendezvény lesz, augusztus 4-től 6-ig, melyre 2-3 fős csapatok jelentkezését várják, és kis helyi…..