Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nadino

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony, nagyon megy az idő, hiszen kedvencünk ma tölti be 83. születésnapját. A Krumplishal legénysége kíván erőben és egészségben, atyaian vicces tenyeresekben gazdag születésnapot Bud Spencernek! Isten éltessen még sokáig, mi pedig maradunk tévé elé szegezve továbbra is, ha…..
A nagy sikerre való tekintettel, újra nekivágunk a szövegírásnak. Mivel más kérés egyelőre nem érkezett, ezúttal egy közel 8 perces jelenetet választottunk az Ördög jobb és bal keze második részéből.A helyszín Bob falatozója helyett, ezúttal egy kocsma a vadnyugaton.…..
Eljött a szombat, eljött a játék ideje. A héten beharangoztuk a legújabb játékötletünket, a szövegkönyvíró kommentbajnokságot. A találkozókon nagy sikerrel űzzük a szinkronizálást, a jelenet eljátszást. Miért ne működne ez írásban is? Ráadásul ahogy Jack Beauregard egy…..
Kedves Kuzenek! Reméljük többen is csatlakoznak az idézetek kommentbe pörköléséhez. Remélhetőleg Guinness rekordot dönthet a Fanklub és pár film forgatókönyvét egyszerűbb lesz innen megszerezni, mint máshol a neten keresni.De eközben természetesen nem feledkezhetünk meg arról…..
Nos ez a nap is eljött, megint egy nappal fiatalabb lett a mi Hill mesterünk.  A mindig mosolygós, vidám, rokonszenves hős, aki erős a zsugában, erős a bunyóban, immáron 72. életévébe lépett. Még jó hogy ez egyáltalán nem látszik rajta. :)A kék szemek, amit a papitől…..
Nadino 2011.03.29 11:57:53
Krumplishal Mixek 2011.02.28 21:28:00
Ezúttal egy újdonsággal kedveskedünk Nektek, drága Kuzinok. Két kedves rajongónk néhány éve felmixelt pár gyönyörű beszólást, filmszöveget egy-egy kiemelt zenére. Hogy ez miként sikerült? Döntsétek el Ti! Ma kapjátok az első dózist, holnap este a következőt. Ezt most Popi…..