Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiss Boglárka

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyem széretném húzni az ídőt, még kértek éngem, hodzs írják á készűlő dzárábunról. Nékem tétszik áz égesz, én szérétem ézt és á tásoságot ís. Péter á rendezőnk, nádzson jó réndéző. Én míndenben edzet értek véle. Hiába vádzsok más mint á többiék,…..
Ez a bejegyzés a „Hun vagyunk?" előadás próbáiról, előkészületeiről szól. Igen. Eleve úgy gondoltam, hogy a célja az lesz ennek az egész próbafolyamatnak, hogy összehozzunk egy jó kis csapatot, és lesz, ami lesz. És nagyjából ez is történt, lassan kész a darab, az…..
Amikor elkezdtünk foglalkozni a magyarok eredetével, akkor még nem gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog az, amit majd csinálunk. Hisz' száraz történelem. De a Hun vagyunk? egy olyan előadás lesz, amilyenek mi vagyunk. Magyarok. A színház. A Fészek színház. Mosolygós, vicces.…..
Színész, színjátszó, színház, előadás, színpad, Fészek Színház. Mindent leírtam? Mindegyik más, mint ahogy minden ember más. Hogy én hogy élem meg? Ha érdekel, kattints a továbbra. Szóval én hogy készülök fel egy darabra? Mindig másképp. Mielőtt idekerültem a Fészek…..
Újabb Jó Reggelt minden kedves blogolvasóknak! Ma délután Gabi és Nanni tábor emlékeivel, s - most reggel - saját élményeimmel zárom blogszerkesztői hetemet, köszönöm hogy olvastak minket, és tartsák meg jó szokásukat! Remélem sikerült egy kis melegséget vinni, a hideg őszi…..
Jó reggelt minden Blogolvasónak! Ma Zsani írását olvashatjátok, ez abból a szempontból különbözik a többitől, mert Zsani - hiába évek óta tagja a színháznak - nem minden táborban tudott részt venni. Holnap még jelenkezem, egy lélegzetvételnyivel hosszabb írást olvashattok…..
Újabb hideg reggelre ébredtünk! Remélem tetszettek az eddigi táborélményes beszámolók, mert ma folytatjuk, méghozzá végre a férfi is felszólal a témában. Gallai Dávid írását ma délután olvashatjátok, Nyárban a Nyár címmel.  Jó olvasást! ..
Jó reggelt! Ma délután Sipos Vera írását olvashatjátok. Nekem nagyon tetszett. Kaptok egy kis előzetest! Aztán délután idelesni, és elolvasni az egészet! A kedvenc részem. Izgalmas lesz.  Idézet Sipos Veronika írásából: "Már színház vagyunk, vagy mi. Mások voltak a…..
FÉSZEK SZÍNHÁZ | BLOG Táborhét 2012.11.19 08:00:00
Kedves Fészek Színház blog olvasók! Én vagyok a heti blog szerkesztő. Nagyon tartottam tőle, de azt hiszem, kezdem élvezni a helyzetet. Mivel elég hideg napok következnek, gondoltam, emlékezzünk vissza a nyárra, és ha nyár, akkor Cziczótábor. Persze, ez nem ilyen egyszerű. A…..
Mielőtt ma elindultam próbára, próbáltam visszaemlékezni mikor is dolgoztam utoljára Attilával, mármint Cziczóval. Rájöttem. Nem volt nagy felfedezés, de Káélet. Az első Fészek Színházas darabom. Most nem/más, a Káélet folytatása. Imádtam nézni, imádtam tanulni a szöveget.…..
Félelem. Izgalom. Kíváncsiság. Elvárás. Kik vagyunk? Ki vagyok? Összefüggés. Kételyek. Fikciók. Feltételezések. Kérdések. Válaszok? Ezek vagyunk mi: magyarok. Fenti fogalmaimat, kérdéseimet kifejtem mind ránk, magyarokra és saját személyemre. Első a „félelem”. Féltem,…..
Nagyon vártam az idei fesztiválunkat. Tudtam azt, hogy kevesebben leszünk, más helyszín stb. Persze sokszor mondogattuk, mennyivel más volt múlt évben, nem jobb vagy rosszabb, csupán más. Vagy nem/más? 2011-ben voltam először bugyin, akkor nem léptünk fel, cserébe idén kétszer…..
2012. április 27. - májlájt Néha nagyon nehéz belekezdenem egy élménybeszámolóba, mert az érzésekről kell írni, arról, hogy mit éreztél, mit érzel. Hát azon leszek, hogy ezt mind átadjam nektek.Nekem a májlájt amúgy is a szívem csücske, nagyon sokat beletettünk! És majdnem…..
Így a célvonalban állva, visszagondolok a próbákra, számomra hihetetlen, hogy az egész előadást mi tettük össze, a közös „gyerekünk”, mindenkinek a saját májlájtja lett. Kiss Boglárka / fotó: Gime (gime.hu) Az elmúlt pár próbán csak azt hallottuk Attilától, hogy…..
Haladunk? Meglesz? Hol a vége? Miről szól? Értem!? Nehéz próbafolyamaton mentünk eddig végig és járjuk még most is ezt az utat, nehéz mindenkinek, mert tudjuk, mit csinálunk, vagy mégse? Néha úgy érzem, feleslegesen vitatkozunk szavakon, aztán rájövök, hogy nem a szavakon…..
„Nincs már bennem, csak üresség.” – 30y A próba előtti napokban tele vagyok kétségekkel és különböző ellentétes érzéssekkel. Az egyik nehézséget a házi sztorija okozza – ki kell találnom, hogy hogyan írjam le, mert nem tudok olyan szépen fogalmazni, mint a többiek,…..
2011. december 12. - Iskolapélda   Nagyon vártam, hogy megnézhessem a felújított Iskolapélda előadást, már órákkal kezdés előtt bent voltam a színházban. Aztán jött egy váratlan telefon: az egyik szereplő, Máté beteg, nem tud bejönni. Innentől kezdve felgyorsult az…..
2011. október 29. - iluska.wb Egy hónapja nem játszottuk iluska.wb előadásunkat . És szombaton megint! Tudtuk, előtte le kell próbálni, végül csak lejártuk, de nagyon jó hangulatba hozta a társaságot. Én kissé feszült voltam, hisz nekem ez nagy kihagyás, de végül, kis…..
február 15. - Káélet Mai napom elég rosszul indult, bal lábbal keltem fel mindennel bajom volt. Vizsgáztam, közben mindvégig arra tudtam csak gondolni, hogy milyen lesz este az előadás? Utána beszélgetés - én moderálom, jó, írok kérdéseket. Mit kérdezzek??? Káosz volt az…..