Regisztráció Blogot indítok
Adatok
truegrit

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Ami valójában történt 2012.10.29 09:47:28
Lazcz ..
truegrit 2012.11.01 01:07:41
Subba Ördögűzés 2012.10.29 10:04:12
Köpköd, ordít, verekedni akar. Egy hölgy az ausztrál metrón. ..
truegrit 2012.11.01 01:02:21
Magyarország legnagyobb televíziós személyisége a hétvége médiaeseménye után, nem vette túl jól a jogos kritikát, és következő frappáns szánalmas írással válaszolt. Kedves Ceglédi Zoltán!Sokat gondolkoztam azon, hogy reagáljak-e arra mocskos, szennyre, amit papírra vetett,…..
Subba Jajmár... 2012.09.03 15:20:02
truegrit 2012.09.06 01:41:10
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
Bár már leszedték Facebook oldalukról egy olvasónk megörökítette a Jobbik Ifjúsági tagozatának csodálatos felhívását. A sárga csillag gyönyörűen megformázott alakja mellett felhívnánk a figyelmet a baráti rúgás (hiszen valószínűleg a zsidó figura csupán lökést kért…..
Ebben a hónapban egy olyan ember kap tőlem újabb nyílt levelet, akiről néhány hónappal ezelőtt sokan még azt sem tudták, hogy a világon van... Akik nem nézték, anno, a nagysikerű (?) Budapest TV adásait, azok nemcsak Kiszel Tündével nem találkozhattak, hanem azzal…..
Az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért ünnepi rendezvényén beiktatták az alternatív köztársasági elnökké választott Dopemant, aki szerint Magyarországon a köztársaság valójában csak egy alternatíva. A rapper, mint mondta a szabadságért szívesen meghalna, de még inkább…..
Három határozati javaslat közül azt fogadta el csütörtökön az Európai Parlament, amely egyértelműen elmarasztalja Magyarországot, az Orbán Viktor vezette kormány mély aggodalmakra okot adó politikáját. Az első kormánypárti reakciók szerint a jobboldalt mintha az előjelek…..
A Bajnokok Ligája 1. fordulójában a Real Madrid finoman szólva sem látványos játékkal, de 1-0-ra győzött a Dinamo Zagreb otthonában. A meccs arról is emlékezetes marad, hogy a madridi ász, Cristiano Ronaldo lábát véresre rúgták. Ő profán magyarázatot adott a dolgokra: - Azt…..
truegrit 2011.09.21 17:11:23
Ritkán látni ilyen ötletes megoldást, ami amellett hogy végtelenül okosan és látványosan mondja el az üzenetet, még praktikus is, és tulajdonképpen a puszta létezésével támasztja alá a lényeget. Ez a Londonban található biciklitároló megoldás ezen ritka köztéri reklámok…..
Enikőt szombat este hívta fel a Saphir Aqua hotel, hogy hiába fizette ki előre és vette meg a vonatjegyeket, mégsem mehetnek wellnesshétvégézni, mert tulajdonosváltás történt. Minthogy nemaradjle.hu-s kuponnal foglaltak, lemondási opciójuk nekik nem volt, csserébe viszont a hotel…..
És nem győztünk. Míg tavaly ilyenkor a Fidesz az IMF ellen vívta gazdasági szabadságharcunkat, függetlenségünkért, ma a Fidesz gazdasági megállapodást kötött Kínával. 1 milliárd eurós hitelkerettel, és 2015-re 20 milliárd dollárra növelt kétoldalú gazdasági kapcsolattal.…..
Olyasmiről írok most, aminek az igazságáról nem vagyok meggyőzve és meggyőződve. Gondolatkísérletként, elgondolkoztató felvetésként mégis izgalmas lehet; ha más miatt nem, azért biztosan, hogy cáfolata során összeszedjük az értelmes ellenérveket. A munkamegosztás a…..
Szombat óta nézegetem ezt az interjút. Pontosabban szombat óta nézegetem és várom, hogy valaki megcáfolja, hevesen leanyázza, bullshitnek, vagy akár szocialista összeesküvésnek minősíti. Az nem lehet, hogy Magyarország kormányfőjén kiütközzön a jel, és skarlát betűként…..
truegrit 2011.06.14 06:08:46
@stratez: " Amúgy meg ha a jó Fletó és pártja gyakorlatilag voksokat vásárolhatott IMF-hitelből, akkor a következő kormányoknak nem csak megkötni kell a kezét, hanem eltörni is, ha ezzel próbálkoznak."

Márpedig el lesz törve, mert most erről lehet hallani, hogy aki ilyet tesz, az mehet a szocik által favorizált bodzaszedők mellé pihenni a hűvösbe.
Sokak számára riasztó, másoknak örömteli néven rendezi meg a kerékpáros mozgalom szokásos tavaszi felvonulását. Bár a megmozdulást I. Utolsó Critical Mass néven indítják, de sem megijedni, sem örülni nem kell. Az elnevezés azt jelzi: az eredeti célkitűzésekkel most rendezik…..
truegrit 2011.04.29 13:59:17
@barbie83: Miből gondolod, hogy bárkit is érdekel a véleményed, ha még azzal sem vagy tisztában, hogy a mondatokat nagy kezdőbetűvel tiszteljük meg. Igazi paraszt autós vagy.:)
truegrit 2011.04.29 14:07:28
@kéne egy nick: Nem sok hitele van itt a szavaidnak, csak bizonygatod a hülyeségeidet, de már érveid sincsenek és csak a személyeskedés maradt. Mutasd meg a hozzátartozóidnak,hogy mire vagy képes, gondolom az életben is ekkora ász vagy és büszkén mondogatják másoknak:igen, ő az, szokott mocskolódni a kerékagyon.
A biciklizés témakörében pedig azt hiszem hogy végképp diszkreditáltad magad, ezért innentől kezdve észre se veszlek.
truegrit 2011.04.29 14:10:29
@barbie83: csak ennyire vagy képes, hogy a helyesírásomba kötsz bele, miközben értetted, mit akartam írni?
Én értem, hogy mit akarsz írni, de akinek ennyire nem megy a helyesírás, az nem vitapartner. Inkább házibohóc...
hogyvolt VV4 - 4x107 2011.04.03 16:10:00
Felvirradt a nagy nap, mikor kiderül, melyik amazon megy, melyik marad. Az esemény fontosságát és társadalmi hatását azt hiszem, nem túlzás a brit trónörökös közelgő esküvőjéhez hasonlítani, ha nem vasárnap lenne, munkaszüneti napot rendeltek volna el nálunk is. Bármi…..
truegrit 2011.04.03 21:38:48
truegrit 2011.04.03 21:41:19
@Gee Halen: Köszi az infót!