Regisztráció Blogot indítok
Adatok
divisionbell

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Töprengő Jőnek új undokok? 2011.04.12 08:14:00
A költészet napjának apropóján emlékezzünk meg a magyar közélet szép hagyományú, ám mára már kevésbé felkapott műfajáról, a politikai bökversről. Míg a karikatúra vagy a vicc szakadatlanul operál közéleti témákkal, addig egyre kevesebb rímbe szedett, hatni…..
Töprengő Hiba-e a hallgatás? 2011.03.19 21:03:00
   Március 15-én az Országgyűlés „alkotmányozó nemzetgyűléssé” alakult át, és ezzel kezdetét vette az a bő egy hónapos folyamat, aminek a végén a parlament elfogadja az új alkotmányt. Egy házszabály-módosításnak köszönhetően az…..
Az új alkotmány elfogadásának legújabb dátumaként április 18-át jelölte meg a kormány. Két hónapon belül tehát új alaptörvényt kap Magyarország, így egyre sűrűbben jelennek meg hírek a sajtóban e témával kapcsolatban. Számos kérdésben folyik még a vita: a Szent Korona…..
Töprengő Ikszelős alkotmány 2011.02.13 23:30:00
Szájer József bejelentette, hogy a választókorú állampolgárok két héten belül kapnak egy kérdőívet, melyben 12 kérdésre adhatnak választ tetszésük szerint a leendő Alkotmányról. „Mit kíván a magyar nemzet.” – írták egykor a Pilvaxosok. Jelen helyzetben is…..