Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fésűs Krisztián

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy pontosan 20 éve kapcsolták be először a gépeket a szentgotthárdi Opel-gyárban. Húsz éves az erős Opel-jelenlét idehaza, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a márka ki akarja vágni a rezet. Bár az autóipar helyzete és a hazai…..
Fésűs Krisztián 2011.04.30 16:39:46
Gyári Calibrám.
indafoto.hu/krisztianfesus/image/11519489-bbb9af19

Nézd meg a többi képet is!Hamarosan frissitek. Akinek nem tetszik a "Keke Rosberg Edition"-ra hajazó fehér BBS felni, van hozzá gyárim is.
Calibra Projekt Olajszivattyú ház 2011.02.15 19:24:00
Sikerült szereznem egy bontott olajszivattyú házat. A képet elnézve nem egyszerű a történet. Le kell venni a kipufogót, az olajteknőt, a vezérlést le kell bontani és a főtengelyről is leugranak a tárcsák.Ez azt eredményezi, hogy szükség lesz vezérmű szíjra, vízpumpára talán…..
Itt a februári tél. Nem tudok mit csinálni. Újra utolértek a szürke hétköznapok. Nem tudok mit csinálni, mert rossz az idő, a tetőkárpit még mindig nincs kész. Enélkül nem tudom tovább folytatni. Amíg nincs kész addig nem rakhatom be az "A" oszlop és "C"…..
Még mindig februárban járunk. Még mindig szép az idő. Az előrejelzések szerint már nem sokáig. Visszatér a tél. Hideg lesz. Ezt mondják az okosok. Hát húzzunk bele. Rakjuk össze a csomagtartót. Rakjunk be kilométerórát, fedélzeti komputert, kerékjáratba doblemezeket, és a…..
Calibra Projekt Világítsunk 2011.02.13 22:50:00
Szabályozható magasságú, számítógéppel tervezett ellipszoidos (projektoros) lámpatestek koncentrált fénykévét bocsátanak az úttestre. A design által meghatározott vékony a lámpák hagyományos rendszerrel nem tudtak volna megfelelő fényerőt biztosítani, ezért…..
Hogy mit? A turbós Calibra hátsó "szárnyát". Nem is értem miért hívják így. Funkciója szerint inkább az úton tart. Jobb tapadást biztosít. Lefelé tol. Nem felrepít. Nevezzük spoilernek. Igen. Nem egy magyar szó. Nem is tudom mit jelent. Nem is érdekel. Jól néz ki. Ez…..
Elmúlt a tél. Legalábbis remélem. 2011 február első hetében vagyunk. Szép az idő. Talán a 10 Celsiust is eléri az a bizonyos higanyszál. De ez a blog nem a különös februári időjárásról szól. Hanem egy Calibráról. Álmaim autójáról. Nincs is értelme arról vitatkozni, hogy…..
Calibra Projekt Vegyünk autót... 2011.02.13 21:45:00
2010.10.16. Megvettem a Calibrát. Szép. Első ránézésre. Vegyük számba a gondokat: -Jobb oldali lámpából hiányzik a projektor. Balosban már a Punto II. projektora van.-Klíma tartálya hiányzik.-Olajszűrőház szivárog. Nem kicsit. 5mp járatás után kb. 3 liter olaj volt a…..