Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Puzzleman

0 bejegyzést írt és 183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmbook Wonder Woman 2017.07.04 06:00:00
A Batman V Superman és a Suicide Squad után még úgy sem akartam megnézni ezt a filmet, hogy a kritikusok dicsérik, a nézők meg szeretik. Mert mi van ha ez a dicséret annak szól, hogy végre a DC/Warner is összehozott egy darab szuperhősfilmet, ami nem bántóan rossz. Vagy ami még félelmetesebb, mi…..
Há me nehogymá csak gyöngyszem-videónk legyen Steven Seagal-ról!!! ..
Puzzleman 2017.04.13 11:15:06
Itthon valahogy tabunak számító témáról írnék röviden, mert minden évben úgy érzem elég egyedül vagyok hozzáállásommal. Már jó pár éve nem köszöntök senkit nőnapon önszántamból. (Munkahelyen jó pofát vágok a dologhoz, de kimondani ott sem mondom), de mindezt több szempontból is meg tudom indokolni,…..
Hát, az a helyzet, hogy a videó, amit még anno az évadnyitónak terveztünk, csak aztán jócskán elhúzódtak a munkálatai, végre elkészült! Ezúttal ne a megszokott formára és stílusra számítsatok (és ne is a megszokott hosszra! ;) ), mert ez a Mystikal jócskán megindította a fantáziám, amiből egy…..
Bár már a negyedik évad vége felé járunk, de még becsúszott egy igazi csemege is hozzánk. A The Roller Blade Seven című rémálomról még sokat fogok beszélni, úgyhogy mindenki vegyen egy nagy levegőt, és készüljön fel, mert ez még csak a bemelegítés! ..
Puzzleman 2016.02.18 20:08:03
@kastor: Jaj ne már! Nem találtak volna jobb rendezőt? Négy filmje ha van Trevorrovnak. A Jurassic World után nem is kellett volna munkát kapnia többet.
Baaad Movies Borítómustra 2015.11.20 10:29:55
Egy hirtelen ötletből keletkezett, teljes mértékben (az elejét leszámítva) improvizált videó, amiben végignézünk néhány B- és C-kategóriás filmposztert az Imdb-n. Seagal, Lundgren, Van-Damme és Dacascos rajongók előnyben! ..
Filmbarátok Podcast #78 (2015. Július) 236 percBeszélgetnek: Blacksheep, Zoly, Gergő, freddyD feat. KvízmesterTéma: - Az 1. Filmbarátok Zárthelyi-A hangya (01:12:45)-Ted 2 (02:04:35)-The death of Superman lives: What happened?…..
Reklámrovatunkban ma megpróbáltuk összegyűjteni azokat a darabokat, amelyekre biztosan emlékszik mindenki, aki a 80-as 90-es évek fordulóján volt gyerek. Igazi nagyágyúk következnek.   Kezdésnek jöjjön egy 80-as évek végi klasszikus, a korszak egyik legjobb gyorséttermével.…..
Szegasztok! Régi hír, de most már 1000%-ra biztos, hogy az ötletekből és minőségből kifogyott Toei Animation a Dragon Ball és a Sailor Moon után most az eredeti Digimon Adventures sorozatot veszik elő újra a szekrényük mélyéből s erőszakolják meg a nyílt utcán. Elnézést a…..
Eredetileg hagyományos Baaad Movies bemutatót szerettem volna készíteni, erre azonban sajnos nem került sor. Kárpótlásul elővettem azt az "alkotást" amit már sokan javasoltatok, és megpróbáltam sajátos módon bemutatni, mivel a hagyományos videó lehetősége jelen esetben teljesen…..
Egy kis poén, ami eredetileg a Nicolas Cage maratonon belül lett volna, de végül külön raktuk fel.      ..
Egy kis baaad movie a fa alá! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk mindannyiótoknak! ..
Puzzleman 2014.12.26 19:20:46
@Skate: Nem a Talpig zűrbenre gondolsz? Az első rész még úgyahogy vicces volt, de folytatások hihetetlenül gagyik.
Baaad Movies Baaad Minis - Carrie 2014.11.27 14:58:32
Igen, tudom, hogy már nagyon unjátok a miniket, és ígérem, ez volt az utolsó (legalábbis az évadkezdésig). A következő már a 9. évad első része lesz, nem is annyira sokára! Addig viszont íme a Carrie rövid bemutatója. A remake-é, természetesen. ..
Emlékeznek még az olvasók Cókmókusra, a hülye nevű, ragadós kezű, piti tolvajra a Kandi Lapok Pókember-füzeteiből? Mindig is utáltam őt, akárcsak a balfék Vízköpő-Boronás Jónás-duót, vagy Robint, aki nem csinált soha semmit, csak neonzöld fecskében feszített Batman…..
Ez a videó lett a leghosszabb az összes közül, nem véletlenül. A negyedik kaptár-film valami olyan elképesztően vad baromság, hogy jelen dimenziónkban nem ismerünk megfelelő kifejezést a körülírására. ..
Egy már nagyon régóta tervezett film bemutatójának első része. ..