Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Type-R

830 bejegyzést írt és 2512 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A La Gazzetta dello Sport csütörtöki számában a Juventus két védőjéről írt, a lap szerint a Románál bizonyító Dean Huijsen iránt érdeklődést mutat a Borussia Dortmund, az RB Leipzig és a Liverpool, ajánlatokat is készítenek elő a klubok a fiatal védőért, akit a Roma is megtartana, ám várhatóan a…..
Type-R 2024.03.31 18:14:56
@venember83: szokás szerint eladjuk az egyik legjobb, legpiacképesebb spílerünket a mai viszonyok szerint olcsón. Később pedig nem tudjuk őt pótolni, ami gazdaságilag is hátrányos. Ezért semmi értelme eladni - kivéve persze ha menni akar, de a klub ugye nem áll a távozni akaró játékosok útjába.
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Type-R 2023.07.04 17:00:56
@babo0410: jól látod, persze ManCity/P$G stb. szurkerként jó érzés lehet minden falábút tízmilliókért kilóra megvenni. 40-50 ilyen igazolás után össze is jöhet 1-1 BL siker....
Type-R 2023.07.23 23:30:15
@venember83: szó szerint
A Juventus hullámvölgybe került, így érthető, hogy az olasz sajtó újra találgatásokba fogott, hogy a zebramezeseket irányító Massimiliano Allegri vajon kitölti-e még egy szezonra szóló szerződését, vagy idő előtt távozik, hogy egy másik szakembernek adja át a csapat kispadját. "Tavaly Allegri nem…..
Type-R 2024.02.19 23:44:59
@Ethan Hunt: Dicsérni nyilvánosan, kritizálni négyszemözt - szokták mondani.
A Deloitte könyvvizsgáló és pénzügyi tanácsadó cég frissen nyilvánosságra hozott felmérése szerint a 2022-23-as szezonban négy olasz klub szerepel az európai labdarúgás leggazdagabb klubjainak húszas listáján, azonban egyikük sem tudott helyet szerezni az első tíz között. Akár csak az előző…..
A Sportitalia beszámolója szerint egyre több pletyka jelenik meg Samuel Iling-Junior kapcsán, és ezek szerint Roberto De Zerbi nagyon hisz a játékosban, és ezért meggyőzte a vezetőséget, hogy már januárban kivásárolja a fiatal angol játékost megközelítőleg 18 millió euróért. A pletyka természetesen…..
Type-R 2023.12.19 15:05:22
A mercato rohamléptekkel közeledik, és rengeteg forrás számol be lehetséges távozókról és érkezőkről. Nizaar Kinsella és a Tuttomercatoweb értesülései szerint Samuel Iling-Junior távozhat télen, előbbi szerint a Tottenham szívesen lecsapna a Juventus által 18 millió euróra taksált játékosra, míg a…..
Aurelio De Laurentiis a minap nyilatkozni volt kénytelen a Castel Volturno edzőkomplexumban, miután komolyan felmerült a sajtóban Antonio Conte esetleges érkezése, bár a mester azt is egyértelműsítette, hogy egyelőre inkább családjával töltené idejét, és nem venné át a Napoli csapatát Rudi…..
Type-R 2023.10.24 00:34:24
@venember83: +1
Bármilyen segítséget szívesen fogadunk.
Nicolò Fagioli ügye kisebb erdőtüzet okoz az olasz válogatott körében, az Il Messaggero beszámolója szerint az ügyészség és a rendőrség tegnap kihallgatta Sandro Tonalit és Nicolò Zaniolót a válogatott edzőtáborában, majd a szövetség hazaküldte a játékosokat a válogatott kerettől. Nicolò Fagioli…..
A Juventus Bergamóba látogatott, és a rangadón egy ponttal térhetett haza a gólt nélkülöző meccs után. „Elégedett vagyok a ponttal és a teljesítménnyel.” - mondta a mester a DAZN munkatársának. „Jól játszottunk 60 percig, de többet is megvalósíthattunk volna technikailag főleg az utolsó passzok…..
Giovanni Albanese hírei szerint a Juventus megválhat az előző szezon gólpassz felelősétől, Filip Kostić távozhat 15 millió euróért, s ebben az esetben az Öreg Hölgy megszerezheti Domenico Berardit. A SportMediaset szerint a Sevilla 20 millió eurós ajánlatot küldött Moise Kean ügyében, de a Juventus…..
Type-R 2023.08.22 22:20:38
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Type-R 2023.07.21 21:47:31
@LacaGLJuve: Pengeélen táncol. A Lazio egy jobb csapat és BL aspiráns. Ha nem jön be a terve, akkor beleragadhat a bournemouth-i mocsárba.
Tegnap este több forrás beszámolt arról, hogy tárgyalások zajlanak a Chelsea és a Juventus között Dušan Vlahović és Romelu Lukaku csereügylete kapcsán, és a SportItalia szerint az olasz klub 50 millió eurót plusz Romelu Lukaku játékjogát kéri a szerb csatárért. A Goal.com beszámolója szerint a bér…..
A mai napon az UEFA döntött a Juventus ügyében, és a várakozásoknak megfelelően kizárta a klubot a Konferencia Liga jövő évi kiírásából, valamint 20 millió eurós büntetést szabott ki a klubra. A pénzbüntetés kapcsán a klub hivatalos közleménye szerint 10 millió eurót az UEFA részben visszatart a…..
Type-R 2023.07.30 18:16:47
@Thuglife!: a politikát mellőzzük pls!
Ráadásul ez a csőd dolog így nem is igaz.
Federico Gatti az amerikai túrán adott nyilatkozatot a Sky Sport munkatársának, s a Juventus új 4-ese azt mondta, minden tekintetben javulást vár a következő évtől, de kezdésként a kereten kívülre tett Leonardo Bonucci hiányáról beszélt. „Nagyon hiányzik Leonardo Bonucci, a pályán és azon kívül…..
Villar Perosa polgármestere a minap hivatalosan bejelentette, hogy a faluban hagyományosan megtartott nyári barátságos mérkőzés idén elmarad, okokat viszont nem említett a közösségi hálózatokban megosztott nyilatkozatban. „Rendkívüli bánattal és rossz érzéssel tájékoztatott reggel a Juventus FC…..
Type-R 2023.07.21 21:49:22
Hosszú szappanopera zárult le, mikor Adrien Rabiot egy évvel meghosszabbította júniusban lejáró szerződését, így eldőlt, hogy a francia középpályás a Juventus mezében tölti majd a következő szezont. "Nem titok, Allegri sokat tett érte, rengeteget beszélt velem a szezon során, s még akkor is, amikor…..
Type-R 2023.07.21 01:11:01
@venember83: Allegri is velük tart?
Romeo Agresti tegnap megerősítette az este szárnyra kapott pletykákat, miszerint a Juventus szakmai vezetősége valóban közölte Leonardo Bonuccival, hogy többé nem képezi a felnőtt csapat keretének a részét, és így nem tarthat a csapattal az amerikai túrára, illetve a jövőben az edzéseket sem…..
Alfredo Pedullà tegnap kiterjedt beszámolóval szolgált Dušan Vlahović helyzetéről, és a legfrissebb fejlemények szerint a szerb csatár a PSG-be tart, amely klub 70 millió eurót plusz bónuszokat fizethet a csatárért. Az olasz újságíró szerint a csatár a távozás mellett döntött, és ezt megosztotta a…..
Type-R 2023.07.13 16:05:12
@venember83: ja, nevetséges összegért váltott klubot. nem baj, majd megvesszük a Fiortól 50-ért.
Gianluca Di Marzio beszámolója szerint az évi 20 millió eurós bér három évre szóló szerződéssel meggyőzte Sergej Milinković-Savić, és a középpályás hamarosan a szaúdi bajnokságba igazol, ezért a Juventusnak más játékosok után kell néznie nyári erősítésként. A Tuttosport szerint a Juventus…..
Type-R 2023.07.11 21:51:06
@Wizzurah: Pontosan. Elment leveztni 30 előtt.
Nem éppen ambiciózus hozzáállásról tanúskodik, de legalább az unokáinak sem kell dolgoznia
Romeo Agresti vasárnap este beszámolt Paul Pogba Dzsiddában tett látogatásáról, és helyi beszámolók szerint a játékos megtekintette az Al-Ittihad létesítményét. Az olasz újságíró összesen 100 millió eurós bérről beszél hároméves szerződés keretében, és cikkében megemlíti, hogy ez az érdeklődés…..
Maurizio Sarri a Sportitalia munkatársának adott interjút a Juventus kapcsán, és elmondta véleményét Cristiano Giuntoli érkezésének várható hatásairól is. „Cristiano Giuntoli a megfelelő ember a Juve ezen történelmi pillanatában. Újjáépítésre van szükség, Cristiano Giuntoli pedig egy fenomén ilyen…..
Type-R 2023.07.07 12:09:51
@Rikster: Én sem küldtem volna el a bagóst, ahogy szerencsétlen Pirlot sem. Kaphattak volna még legalább 1-1 évet, hogy folytassák a munkát.
Giovanni Albanese beszámolt a Juventus várható vezetői struktúrájáról, a napokban csatlakozik Cristiano Giuntoli az Öreg Hölgyhöz, és ő lesz a sportrészlegért felelős vezető, referenciapontot fog jelenteni Massimiliano Allegri és a csapat számára. Francesco Calvo ügyvezető igazgatóként fog…..
A Juventus kedd délután hivatalosan is bejelentette, hogy meghosszabbította francia középpályása, Adrien Rabiot szerződését, s a játékos így újabb egy évig, 2024 júniusáig viseli majd a zebracsíkos mezt. "Adrien Rabiot hosszabbított a Juventusszal. Adrien 2024 június 30-ig meghosszabbította…..
A Juventus játékosai kapcsán számos újságcikk jelenik meg, egyes híresztelések viszont alaptalanok, s ennek kapcsán szólalt meg Federico Chiesa ügynöke, Fali Ramadani, aki tagadta, hogy pártfogoltja 8 millió eurós fizetéshez kötné a szerződéshosszabbítást, továbbá azt is tagadta, hogy a játékos…..
Type-R 2023.06.27 23:23:40
@venember83: Én csodálom Rabiot-t, szerintem marha okos ember. Egy igazi megélhetési focista, tehetséges srác, ezt nem lehet elvitatni tőle, aki az utolsó eurót is leakasztja. Ráadásul az ügynöki díj is családban marad, zseniális. Jó üzletember, na!
Az angol Sky Sport értesülései szerint jelenleg nagyobb érdeklődés mutatkozik Federico Chiesa iránt, mint Dušan Vlahović iránt, így a Juventus az olasz játékost értékesítheti most nyáron. Több klub is érdeklődött a súlyos térdsérülésből lassan visszatérő Federico Chiesa iránt, az Aston Villa ki is…..
Type-R 2023.06.25 00:51:20