Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kollektor

19 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a két Transformers Cybertron figurát egy gyűjtőtől vettem. Bontva voltak, de dobozban tárolta őket, úgyhogy az állapotuk tökéletes. Photoshopos ügyködésemnek "köszönhetően" nem egyértelmű, hogy a bal oldali, a Vector Prime jóval nagyobb figura, mint a másik,…..
Korábban, némi kapkodásból kifolyólag nem bizonyultam túlságosan szerencsésnek abban, hogy pont azokat a Gyűjthető Lego Minifigurákat (mostantól GYÜLEM) vadásszam le, amelyekre a fogam fájt. Úgyhogy ezúttal valamivel több időt szántam a Legós polc előtti ácsorgásra (most…..
Nemrégiben hírt adtam a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg akciófigurájáról, pontosabban a képmásáról készült műanyag szoborról. Tegnap azonban a gyártó cég, az MIC sajtóközleményben tudatta a nagyközönséggel, hogy mivel semmiféle képmásjogot nem vásároltak meg…..
Ezeket a Playmobil készleteket a zsibvasar.hu-n illetve a német ebay-en nyertem. Az alábbi képek az eladóktól származnak - miután a készletek megérkeznek, frissítem a posztot a saját fotóimmal. ..
Kollektor 2011.03.17 05:35:03
@tutuka: egyelőre még én sem tudom, jelenleg diorámához nincs helyem. idővel :)
Az Entertainment Earth-től már előrendelhető ez a 18 centiméter magas szobor, amely a Batman - Red Rain és hasonló, horrorba mártott alternatív képregényhistóriák denevéremberét örökítik meg. Batman Bruce Wayne koporsójából tör elő, villog a szeme, vámpírfogait meresztgeti…..
A fotó Ɲ. flickeres albumából származik, amelyet érdemes átnyálazni, ugyanis szó szerint kincsestára a fantáziadús legós kreációknak. A képre kattintva megtekinthetitek a nagyobb változatát is. ..
A Facebook alapítójának, Mark Zuckerbergnek a szupergeek státuszát David Fincher filmje, a Közösségi háló popkulturális ikonra változtatta, így a fickó fizimiskáját leutánzó figura sem késhetett soká. Ez a Zuckerberg 18 centi magas lesz, és nem kell millió, sőt sokmilliárd…..
Ebbe a bejegyzésbe gyűjtöttem az összes fellelhető Toyfair 2011-es legóvideót: Kingdoms, City, Pirates of the Carribbean, Alien Conquest, Pharaoh's Curse (ez elég pofátlan koppintása a Playmobil hasonló témájú készleteinek), Ninjago, Star Wars és minifigurák témájában…..
A grafikusból vállalkozóvá lett Todd McFarlane cége a kilencvenes években a rendkívül részletes figuráival emelkedett a konkurencia feje fölé. Az utóbbi évtizedben inkább sportolók akciófiguráinak kiadásában jeleskedtek, ám idén újra rácuppantak egy filmes, jobban mondva…..
A számomra oly kedves (classic) Town időszak egy (arche-)tipikus készletének végigjátszását küldte el nekünk klarky. Pontosan semmi különleges nincs a készletben. Olyan, amit akár magad is kitalálhattál volna, egy girl next door. Talán épp ez benne a pláne: mert kicsi…..
Kollektor 2011.02.16 15:05:36
A Robot Damashii az egyik legjobb, 1/144-es arányú figurákat piacra hozó japán széria. A japánok a Toyfairre kimondottan kevés mecha figurával vonulnak ki, többek közt ezt Gundam Zero Customot villantották meg, bár a háttérben látszik még egy Freedom Gundam és egy EVA (ha ez egy…..
Mostantól igyekszem a neten felbukkanó japán hobbimagazinok bescannelt változatait a blogon hiánytalanul közzétenni. Első a sorban Japán és egyben a világ legnépszerűbb, akciófigurákkal  és modellekkel foglalkozó újságjának, a Hobby Japannak a februári száma. Itt…..
A Játékraktár bloggere volt olyan szerencsés, hogy a Toyfairen szpottolhatott pár eddig borzalmasan titkos idei készletet. A posztban külön is kiemelt 4645-ös kikötő meglepett a zöld hajótesttel, és a konkrétan classic town időket idéző, már-már kedves ipari épülettel. A daru…..
Kollektor 2011.02.14 19:01:07
Javítottam a jatekratar.blog.hu blogon a linkek színét, most már remélem láthatóak.
Kollektor 2011.02.14 19:01:40
A filmes szettek lesznek idén többségben a Lego újdonságai között, ami engem éppenséggel nem dob fel. Verdák, Karib tenger kalózai, Spongebob, Star Wars, stb.... inkább kiadnának egy emberléptékű kórházat vagy rendőrségi épületet! Na mindegy. Ettől függetlenül a kalózos…..
Kollektor 2011.02.14 16:30:37
@CED: az utolsó mondatban az "itt az összes szettről" egy link, amelyre rá kell kattintani. Erről a szöveg többi részétől eltérő színe vall.
Kollektor 2011.02.14 17:17:37
@CED: semmi probléma :)
Kollektor 2011.02.14 18:46:29
@Llew: némileg módosítottam a css-t, remélem most már mindenhol ki vannak világoskékkel emelve a linkek.
A világ legnagyobb játékipari kiállítása, a Toyfair csak tegnap kezdődött, de máris gyorsvonati sebességgel érkeznek róla a hírek és a képek. A Cooltoyreview többek között a Hasbro cég a 2011-es Transformers figurákat kiállító vitrinjéről készített fotósorozatot - a…..
A soroksári játéknagyker tavaly év végén nyitotta meg kapuit, pontosabban a gyengélkedő Electroworld eladóterének egy szép nagy részét kerítették el a játékáruház számára. Egy héttel ezelőtt nem tudtak hitelkártyát elfogadni - most visszamentem, hogy megvegyem az első…..