Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sabangela

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időpont: Június 28., hétő; Helyszín: Salk Intézet, La Jolla Gurul a jegygyűrű, csak fel ne kapja más Jack a munkatársai gyűrűjében ment ebédelni. Legnagyobb meglepetésére Nicole is ott ült a Patterson laboratórium emberei között. - „De rövidre sikerült a nászút!” –…..
Időpont: Június 25., péntek délután; Helyszín: SeaWorld, San Diego Gyerekkorában Jack járt már egyszer San Diegóban. Amikor az apja összeomlott az édesanyja halála miatt, az anyai nagyszülei elvitték magukhoz San Franciscóba egy időre. Ötéves korában a nagyapja kocsival elhozta…..
Lakos András tagtársunk február 28-án levelet írt Pálinkás Józsefnek, a Magyar Tudományos Akadémia elnökének. Íme a levél: Budapest, 2010. február 28. Pálinkás József A Magyar Tudományos Akadémia Elnöke 1245 Budapest, Pf. 1000   Tisztelt Elnök Úr! Nagy örömmel hallgattuk a Szkeptikus…..
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki támogatott a már hagyományos és egyben a világ legrangosabb orvosi blogversenyén, a Medgadget Weblog Awards-on, aminek legjobb orvosi technológiai blog kategóriáját zsinórban harmadszor nyerte el az angol blogom, a Scienceroll.com. Ezt írták a…..
sabangela 2011.02.18 22:43:19
@Meskó Berci:

Gratulalok! En is naponta tobbszor figyeltem a pontok allasat.
Most pedig itt is

medizona.hu/friss/20110218_elso_orvosi_blogger.aspx

Világversenyen első lett a magyar orvosi blogger

olvastam a jo hirrol.
A már hagyományos és egyben a világ legrangosabb orvosi blogversenye, a Medgadget Weblog Awards, újra kezdetét vette. A nagy presztizsű verseny legjobb technológiai blog díját 2008-ban és 2009-ben is az angol blogom, a Scienceroll.com, nyerte meg. Arra szeretnék minden kedves olvasót…..