Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pakos

56 bejegyzést írt és 231 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A keleti part hó alatt bla bla bla... Kezdődhetne a mondat, ugyanis az elmúlt években több nagynak beharangozott hóvihar is elérte a keleti partot, amiről végül kiderült, hogy valójában egy kellemes 20 cm-es havat hozó több napos hószállingózás volt. A mostani havazáson lényegesen kisebb…..
Casey Neistat és Jesse Wellens nevét sokatoknak nem kell bemutatni. A daily vloggerkerdés egyre nagyobb teret hódít magának a Youtubeon: Casey közel másfél, Jesse a két legaktívabb csatornájával tizenhét milliós feliratkozó számot tudhat magáénak. Mégis milyen videó…..
 ‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért érdemes a Moped blog Facebook-oldalát is lájkolni. ‹⊗›   Néhány hete találkoztam Péterrel, mert itt a blogon szóba került, hogy van neki egy 93.000 km-t futott S51-es Simsonja. Mivel az én egykori spenótzöld Simsonomról csak rosszat…..
Pakos 2015.10.13 18:04:31
@Bxx: Csak arra akart rávilágítani, hogy fogalomzavarban élsz. Kétütemű motorokban hangsúlyozottan csak váltóolaj cseréről beszélhetünk, nem klasszikus értelemben vett motorolaj cseréről. Remélem ezt nem kell magyarázni. A cikk számomra mégsem ettől az apróságtól lesz értékelhetetlen.

Ez nem tűnt fel senkinek?

". A géppel ez idáig a napi rekordom kereken 270 km."

Kicsit később:

"„Tartóssági” tesztet végeztem a gépen, hogyan bírja melegben az állandó, szinte megállás nélküli hajtást. Tökéletesen. Az egy nap alatt megtett 420 km alatt semmilyen hibajelenség nem lépett fel. "

"A nap végére az órám 530 km-rel mutatott többet. "

Egy másik:

"(hála a teljesen eredeti alaplapnak és elektromos rendszernek)."

"A gyújtás rendben bírja, kivétel a gyári megszakító, ami 83.000 km-nél köszönt el."

Természetesen minden más igaz...

Mielőtt azzal jössz, hogy Simsont csak katalógusban láttam, tévedsz, nekem is volt Simsonom. Egy baromi jó állapotú Simson Electronic.12 évesen a szemem fénye volt, kb 4 évig használtam, tényleg szinte hiba nélkül. Faterommal rendbe tettük a vásárláskor, az azt követő években megszakítót cseréltem benne és karbit takarítottam kb évente. (+ váltólaj csere, mikor kellett) Egy 20ezret én is belecsavartam, sosem hagyott ott sehol. A fogyasztásom 2,5 l körül volt. Mindig is vigyáztam a dolgaimra, haverok lelakták a sajátjaikat, én nem hajtottam. Bátran kijelentem, nem volt szebb Simsom a környéken.

Abban teljesen egyetértek veled, hogy megfelelő kezekben egy tartós, szerethető, kis szervízigényű társa az embernek, bátran vennék a saját fiamnak is, de ez a cikk annyira nagyot akar mondani, hogy az már nekem, mint Simsont szerető embernek is fáj.
New Yorktól majdnem 13 000 kilométerre járunk, a Marina-szigetcsoport egyik legnagyobb szigetén, az aprócska Tinianon. Mégis olyan helyszínekkel találkozhatunk itt, mint a 8. sugárút, a Broadway, a 86. utca, a Riverside…..
Mint azt sokan tudjátok, múlthét pénteken végre megnyílt a nagyközönség számára a One Word Observatory, az új World Trade Center kilátója. Olvasónk, Judit kapott is az alkalmon és a hétvégén ellátogatott a toronyba. Néhány mondatban és egy videóban foglalta össze…..
Posztsorozatunk következő vloggere sok szempontból hasonló a korábban bemutatott OckTV-hez. Ellentétben az OckTV testvérpárjaival, ő a legtöbb csínyvideójában egyedül szerepel, bár vannak közös produkciói más vloggerekkel.  Facebook-lapja szerint, a magát csak Dennis Cee-nek…..
A társkeresés sokaknak nem szórakozás, hanem sokkal inkább kínszenvedés. Szeretnének társat találni, de nem nagyon megy nekik. Hiába online naphosszat valaki és van regisztrálva szinte mindenhova, ha hátránnyal indul a társkeresésben. Sajnos manapság egyre több minden miatt kerülhettek hátrányba. De…..
Pakos 2015.03.24 10:52:40
@pythonozok: Az a csaj, akivel a poszt az index2-n szerepel kövér, ha tetszik, ha nem. Nem mondom, hogy brutális szint, de már sok, legalábbis nekem....
A világon eddig egyedülálló kutatásról publikált a Wall Street Journal. A Weill Cornell Orvostudományi Egyetem kutatói a New York-i metróhálózatot vizsgálták. Mikrobák után kutattak, így első ízben hozták létre egy város ilyen jellegű genetikai profilját. Tizennyolc hónapig…..
A Juno névre keresztelt vihar az előrejelzések szerint hatalmas hómennyiséget ígért New York lakosságának. Bill de Blasio, New York polgármestere vasárnap még egy extrém erős viharról beszélt, ami akár 90 centiméter havat is hozhat a városnak. A megelőző intézkedések…..
Pakos 2015.01.27 23:05:50
@laji: Gondolom nem nézted meg, hova kommentelsz. A blog neve: 548 óra New Yorkban.
Egy New York témájú blogon valószínűleg Merkelről meg Putyinról fogunk írni....
Az országgyűlés elfogadta a jövő évre vonatkozó adócsomagot. Az utolsó pillanatokban többek között egy olyan módosítás került a csomagba, amely lehetővé teszi, hogy az önkormányzatok újfajta települési adót vethessenek ki a magánszemélyek eddig adóval nem terhelt…..
Pakos 2014.11.21 11:55:00
@Csaba Szikora: Azt tudod, hogy GDP közel 50%-át a multik adják, míg a sok kicsi "nagyonmagyar" cég csak az ötödét?

Esetleg az leesett, hogy a devizahitelek forintosítása arra ment ki, hogy a lakosság devizahitel állománya csökkenjen, így az MNB meg tud válni a deviza tartalékának egy jó részétől, amit még 2009-ben töltöttünk fel, még bőven 300Ft alatt vásárolt euróval? Gondolom tudod most mennyi az euró. Így fog Matolcsy 150-200 milliárdot ellopni tőlünk, kamu alapítványoknak kiutalva. De ha az MNB-ben hiány lesz, azt mi fogjuk feltölteni...

Tudjuk, hogy az Mszp nagyon elkúrta a 8 évét, de miért kéne tapsolnom Viktornak, mikor ő ugyanazt csinálja még durvábban?
Ebben az országban nem lesz rend míg az összes mostani bal- és jobboldali féreg el nem takarodik.
Úgy tűnik, a tízes évek a repülő játékok aranykora az RC-világban. Nekem a helikopter a mai napig űrtechnika, pedig az már nagyon 2011, aki pedig követi ezeket a trendeket, annak biztosan feltűnt, hogy idén a quadrocopter a menő. A Carrera egyszerre mindjárt négyféle…..
Pakos 2014.11.20 09:31:39
Lassan mozog a kamera, egy keskeny manhattani utcát csak kevés fény világít meg. Egy sárga taxi gördül be lassan a képbe, megáll, utasa gyors léptekkel távolodik, mielőtt végleg elveszne az utcán terjengő fehér, füstszerű anyagban – ami látszólag a csatornából tódul kifele, meglepően…..
Pakos 2014.10.26 12:28:34
@jovomunkahelye: Köszönöm szépen! :)
A héten eljutott az ebola New Yorkba is, így Amerikában ez már a negyedik megbetegedés a nyugat-afrikai járvány kitörése óta. A 33 éves harlemi Dr. Craig Spencer bő egy hete tért haza Guineából és egészen szerdáig tünetmentesen élte mindennapjait. Azonban csütörtökre láz…..
Live Info BMW vs. gyalogos 1-0 2014.10.05 12:26:06
Az autósok nagyon fel tudják húzni magukat a forgalmi helyzeteken.  Előfordulnak pofonok és szándékos ütközések, és egy Moldovában rögzített felvétel szerint van, aki attól sem riad vissza, hogy dühében elgázoljon egy gyalogost.   Egy BMW-s megállt a zebránál, ahol három…..
Bár a tizenharmadik szeptember 11-i évfordulónak már több, mint egy hete, megéri visszakanyarodni az ikertornyokhoz egy rövid időre. Nemrég egy különleges videó került fel a Vimeóra.  Az Word Trade Center ikertornyai három évtizeden keresztül színesítették Dél-Manhattan…..
A több, mint 10 éve véget ért, 1994 és 2004 között futott Jóbarátok sorozatnak a mai napig rengeteg rajongója van, nemcsak Amerikában, hazánkban is. Ismerőseim között többen vannak, akik a mai napig évente lenyomják mind a 10 évadot, az unalmas, hosszú téli éjszakákon. A…..
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..
Pakos 2014.09.02 08:36:03
@L.A.M: @kolbászmustárral: Ezek az infók tegnap reggel nem álltak se Balázsék, se az én rendelkezésemre. Hozzászólásom ennek tükrében született. Tegnap délután nem olvastam hírt a témával kapcsolatban, köszönöm a linket, és az infókat.
Igen, ez alapján ez egyértelműen egy agresszív f*sz, remélem a sitten hasonló élményben részesíti valaki.

Eszem ágába nem volt szentté avatni, de infók nélkül nem lehet elítélni senkit. Mostmár vannak.
Érdekes viszonyt ápolnak a MTA térképkészítői Riker's Islanddel. A sziget az elmúlt 70 évben rendszeresen eltűnt, majd újra megjelent a közlekedési társaság metrótérképein. A 2007 óta felszívódott sziget tavaly újra visszakerült a térképekre. A furcsaság oka egy…..
Több évtizedes vita folyik arról, valóban megtörtént-e a Holdra szállás, most olyan képek kerültek elő, amelyek megmutatják, hol készültek, gyakoroltak az asztronauták az 1970-es évek legelejétől egészen az Apollo-program végéig. Egészen érdekes fotók kerültek elő…..
Az Empire State Building kilátóján az 50. évfordulóját ünneplő Ford Mustang A Ford április 16-17-én ünnepli a Mustang folyamatos gyártásának 50 évét, és ez alkalomból a vállalat az Empire State Building 86. emeleti kilátójában állít pódiumra egy vadonatúj Mustangot, hogy…..
Pakos 2014.03.27 18:36:42
@Gyurma73: Sajnos nem kivitelezhető. Az ESB nem ér véget a 86. emeleten, a tovább magasodó antenna miatt nem lehet elég közel repülni a kilátóhoz, mondom ezt a kilátót többször megjárt emberként. Nagyon kevés a hely.
A Roosevelt Island Tramway már most is a város egyik legjobb látnivalója, egy merész városfejlesztési elképzelés szerint azonban kibővítenék, egészen a Central Parkig. Az 1976 óta működő Roosevelt Island Tramway (libegő) három perc alatt, naponta 115-ször teszi meg a Manhattan…..
Ki ne szeretné látni Manhattant a magasból, a felhőkarcolók közt szállva, akárcsak egy madár? Egy kör az Empire State Building körül, a Central Park tavainak látványa, a Szabadság-szobor lángja egy karnyújtásnyira. Jó hírem van: a lehetőség mindenkinek adott, csak bírja a…..
Pakos 2012.06.10 11:56:35
@T-Bag: Itt most a New York-i sör árakra gondolsz? Mert itthon nem 2000 Ft egy korsó. :)
Pakos 2012.06.11 11:40:03
@T-Bag: Nah igen, ne is mondd, katasztrófa ez a 240es árfolyam...
Amúgy ha fogsz kint repülni, ne felejts el lőni képeket, és egy élménybeszámolóval "tartozol" a blognak! :)
Pakos 2014.02.18 16:30:56
@Loyal - www.loyalmunkaruha.hu:

Kedves Loyal!

Köszönjük, hogy ránk találtál, és természetesen a tegnap érkezett számos kommentet is.

Azonban most jött el a pillanat, hogy úgy érzem szólnom kell: ha csak azért kommentelsz, hogy reklámozd az általad futtatott vagy promótált oldalakat, akkor kérlek ne tedd. Köszi!
Ahogy azt sejteni lehetett, a magyar média most is gyorsan felkapta a Egyesült Államok keleti partján tomboló ítéletidőt. Mínusz 30 fokokról és fél méteres hóról szóló cikkekkel bombáztak minket. New York állam is szükségállapotot hirdetett, ennyi elég volt ahhoz, hogy a…..
New Yorkban töltöd a szilvesztert és magyarokkal buliznád át magad az új esztendőbe? Nincs ötleted hova menj? Adunk néhány gyors tippet, ahol jól érezheted magad.  1. KEYBAR East Village-ben, a 13. utca 432-ön működik a KEYBAR nevű szórakozóhely, amit két magyar srác…..