Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chriss

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben az évben ismét megrendezésre kerül, a Wigner Open pókerbajnokság. Minden pókerezni szerető embert várunk, hogy megmérethessék magukat. A bajnokság nagy múltra tekint vissza, hiszen ez sorrendben a negyedik alkalom, hogy a verseny megrendezésre kerül. tapasztalataim szerint a…..
Belsőség Mindent az RX-8-ról 2009.12.12 19:30:00
A Wankel-motor bazi érdekes, még ha vannak kétségeink is a jövőjét illetően. Az autó, ami körülveszi, az RX-8 önmagában is vele azonos mértékben izgalmas. Egyáltalán, a Mazda szuper dolgokat művelt az elmúlt harminc évben, a múltja csupa-csupa technika. Ezekről a dolgokról…..
chriss 2009.12.12 19:31:10
Belsőség A Škoda őrzi a lóvét 2009.12.12 18:15:00
Hoppá. Olvasom a hiénanap beharangozó posztjának a kommentjeit, s egyértelmű, hogy a Škoda-cuccokra nagy az érdeklődés. Van is itt egy szép kis bőr pénztárca. Identitását csak a belsejében lévő apró Škoda-felirat jelzi, illetve FBI-módra az elején lévő körvonalat…..
"'cause I'm a wanderer, I travel every place, 'cause I'm a wanderer from here to outer space..." - énekelte Donna Summer 1980-ban - úgy látszik, ő emlékezett erre a régi német márkára. Mindenesetre most egy Wanderer autóhoz való kulcstartó keresi a gazdáját, bőr, súlyos…..
chriss 2009.12.12 18:07:30
Saját farkába harapó kígyót alkot ez a feladvány: aki elolvassa a Peugeot történetéről szóló könyvet, az talán meg is nyerheti azzal, hogy leírja nekünk az alsó részletfotón látható Peugeot típusjelzését és évjáratát. Legyen ön az, aki átvágja a gordiuszi csomót, és…..
chriss 2009.12.12 17:34:44
@mocama: nálam ő nyert és 43mp
Minden bizonnyal vannak tesztek, írások, melyekkel nem ért egyet, más véleményen van a szerzővel, egyszóval nem elégedett. Aztán persze vannak olyanok is, melyek tetszenek, netán megnevettetik, jókedvre derítik önt. Jó és rossz napok, de tán a mérleg nyelve a jó felé billen…..
chriss 2009.12.12 17:16:29
1
Scooter @ BME Fesztivál 2009.09.15. A világ legnaivabb embereként mentem le a Műegyetem rakpartra a méltán világhírű Scooter koncertjére, pontosabban live actjére. Úgy gondoltam, hogy a köz- és elismert műszakis humor legalább egy minimális intelligens iróniát kicsikar a…..
Köszönet Bee(Tm)-nek! Hali! Mellékelném a volt kocsimat,legelső tuningom,szerették is a rendőrök,de megfogadtam soha többet tuning autót! Idedobom nektek,hadd szedjék szét ízekre a blogolók!  :) És igen,buktam rajta vagy 400 eft-ot,de leckének jó volt. Nem is adtam el,tőlem…..
Ősz óta pang az autópiac, a használtautókat is egyre nehezebb eladni. Péter is hiába kínálgatta kétajtós, 1981-es Oldsmobile Cutlass kupéját, fél éven át nem jelentkezett komoly vevő. Januárban elhatározta, hogy tombolán értékesíti az autót. – Internetes hirdetésben…..
...és akkor az alkotó sebes tenyerére támaszkodva, fájós derekához kapva kihúzta magát, izzadságtól gyöngyöző homlokán utoljára végigsimított csatakos törölközőjével, majd büszkén végignézett a játékos ívek és formák találkozásán. Szinte vakította a sátáni…..
Belsőség Halálos tarkóncsapás 2008.12.02 22:10:54
  Európa-szerte évente közel egymillió ember szenved nyakcsigolya-sérülést ráfutásos balesetben. A német ADAC legújabb tesztjében csupán öt autó ülése kapott jó érdemjegyet, tizenkettő közepes lett, és nyolc megbukott. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Tegnap kiderült, hogy sztornódíj van a Kikában, ma pedig azt tudjuk meg Czolostól, hiába vásárol valaki 200 ezer forintért, ha nem egyben kapja az árut, fizetheti az ingyenes szállítást:Aki van olyan szerencsés, hogy egy összegben 200 ezer Ft-ot költhet lakberendezési holmikra, de…..
Ismét képernyőn a Vidám Fijjug, mi hogyvoltozunk, az úri közönség táncol. Májkül a promók alapján egy újabb nézéssel bővítette színészi eszköztárát, immáron 4 is van neki, ezzel hivatalosan is megelőzte Steven Segalt. Linkolnnak szakálla nőtt reggelre, Tíbeg már csak…..
chriss 2007.09.01 11:57:46