Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seba (törölt)

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT Bitch-Air A kurva járat 2011.05.09 03:15:00
  Most hétvégén egy legénybúcsúban volt szerencsém részt venni. Egy főiskolai haverom ugyanis úgy döntött, becsukja a szemét és beleugrik abba a szakadékba, aminek az alján a házasság intézményének sziklái várják. Ezek a sziklák előbb vagy utóbb, de szét fogják zúzni…..
Bár alapvetően nem vagyok az a "pasi képeket nézegető-nyálcsorgató típus", a férfimodellek nagy részét pedig egy cseppet sem tartom férfiasnak, vannak azért üdítő kivételek, például Jon Kortajarena személyében (nem mellékesen ő személyes kedvencem is egyben).…..
A csereotthon a nyaralás olcsó formája. Ezt a fajta szálláskeresését biztosan sokan kedvelik, de egy burzsujt azért (elsőre) nem hoz lázba. Azt viszont kevesen tudják, hogy az ötletnek van egy „burzsujosított” változata is. Azt azért nem állítjuk, hogy Donald Trump is…..
Seba (törölt) 2012.05.19 19:25:52
@Öreg Sam: Én ekkorát még nem röhögtem, tetszett!! :D
 A testmódosítás egyik hasznos példáját láthatjuk. Mert a testmódosításnak eddig nem nagyon volt gyakorlati haszna a szó szoros értelmében, na de most... Itt van Dave Hurban, aki annyira imádja az iPod nanóját, hogy szó szerint magához műtötte. Négy kis mágnest épített a…..
Seba (törölt) 2012.05.19 17:38:11
HeStyle Mr. Szégyentelen a GQ-ban 2012.05.17 16:30:00
Michael Fassbender szerepel a GQ legújabb, júniusi számának címlapján. A 35 éves színész tavaly, a Szégyentelen című filmmel vált világszerte híressé, a filmben egy szexfüggő férfit alakított, melyért a Velencei Filmfesztiválon a "Legjobb színész" díjjal…..
Néhány napja már mutattunk két fotót a H&M legújabb swimwear kampányából, most azonban megérkezett a folytatás. A fürdőnadrágokat, nyári ruhákat és kiegészítőket bemutató, "Season of Sun" címet viselő kampányban ezúttal is Garrett Neff, RJ Rogenski és…..
A spanyol modelltől csömörünk volt egy időben, aztán nem nagyon volt mit írni róla, de most megint megnézhetjük egy kampányban - méghozzá a Peek & Cloppenburgnál! Magyarországon egyetlen üzletüket az Arena plazában találhatjátok meg. Egészen jók az összeállított szettek,…..
Justin Bieber 18 éves lett. Ami azt jelenti, hogy most már technikailag felnőtt, így a GQ Man up, Bieber címmel készített róla egy fotósorozatot, habár tény, hogy a férfiasságtól még mindig legalább olyan távol áll, mint az Al-Kaida a világbékétől. A képek hozzák a szokásos…..
Tegnap bemutattuk az Armani Exchange 2012-es nyári kampányát, most azonban jöjjön Sebastian Sauve modell "főszereplésével" a lookbook, melynek segítségével kicsit jobban is szemügyre vehetjük az új kollekcióban szereplő darabokat. A fotókon fiatalos, ám elegáns…..
2009-ben alakította meg saját márkáját az Oasis együttes tagja, Liam Gallagher.A Pretty Green márkának akkor nem sok jót jósoltak, inkább kétkedés és általános derültség fogadta a zenész bejelentését, amikor elárulta, hogy saját divatmárkát alapít.Akik viszont bukást…..
Seba (törölt) 2012.05.17 17:10:39
Karl Lagerfeld a versailles-i kastélyban mutatta be a Chanel Cruise 2013-as kollekcióját, melyben ha nem is sok, de néhány férfiaknak szánt darab is feltűnt. Az új kollekciót XVI. Lajos francia király és Marie Antoinette inspirálta, a kort idéző stílusjegyeken kívül a farmer a…..
HeStyle YSL tavaszi/nyári cipők 2011.06.12 18:26:20
Bőr, bőr, bőr! Szépséges bőröket alkalmaztak az Yves Saint Laurent-nél ezekhez a cipőkhöz, melyeket idén nyárra kínálnak. Arányosak, szépek, egyediek lettek. A magasszárúak kissé a '80-as évek rap videóit juttatják eszünkbe, ahol mindenkin színes nejlondzseki és hasonló…..
 Újabb androgün jelenség bukkant fel Cooper Thompson személyében. Bár nem annyira "erős" a dolog, mint Andrej Pejicnél, azért az első kép láttán zavarba jöttem. Kiszőkített szemöldöke, fodros haja és kék szeme teszi ilyenné Coopert, akit Christopher Phillips…..
Seba (törölt) 2012.04.23 18:28:06
Folytatódik a YourLook rovat!Ezúttal Steve nevű olvasónk néhány napja beküldött tavaszi összeállításainak bemutatását folytatjuk újabb két fotóval.Ha Te is megmutatnád az olvasóknak kedvenc ruhádat vagy szettedet, akkor küldj fotót nekünk a hestyle@gmail.com e-mail címre és…..
A múlt héten lezajlott a Coachella fesztivál első hétvégéje. A következőre sem kell sokat várni, két nap múlva újra indul a buli. Egyébként nem lehet rossz móka. Már csak azért sem, mert jópár világhírű arc is felbukkan a résztvevők között a prémiumnak nevezett…..
Clive Owen az egyik legstílusosabb színész. A W magazin címlapján Nicole Kidmannel látható, akinek húszéveseket meghazudtolóan simára retusálták (botoxolták?) az arcát. A fotósorozat Owen és Kidman afférjára épül, ami kimerül abban, hogy a színész - akinek a ráncok is…..
Megérkezett a Louis Vuitton 2012-es tavaszi/nyári kollekcióját bemutató hivatalos katalógus is, melyet Alasdair McMellan fotózott és melyben Werner Schreyer modell szerepel. A fotókat lenyűgöző szépségű afrikai tájakon készítették, ez is jól tükrözi az idei tavaszi kínálat…..
Seba (törölt) 2012.04.17 15:25:34
HeStyle James Bond Tom Fordban 2011.11.20 16:15:00
Van magyarázat a rengeteg névre a címben: Tom Ford fogja öltöztetni Daniel Craiget a következő James Bond filmben."Boldog vagyok, hogy Daniel Craiget öltöztethetem a következő James Bond filmben. James Bond megtestesíti a Tom Ford-féle férfit az eleganciájával, stílusával és…..
Seba (törölt) 2012.04.17 15:23:55
Karl Lagerfeld egyik kedvenc "toy-boy"-a, Baptiste Giabiconi visszatért a modellkedéshez a táncolás és énekesi "karrier" után. A 22 éves, "multitalentum" francia modell (akit még csokiból is megmintáztak) ezúttal a Numero Homme magazin legújabb számában…..
HeStyle Tom Ford - őszi kollekció 2012.04.10 12:22:33
Megérkezett Tom Ford legújabb, a 2012-2013-as őszi/téli kollekcióját bemutató lookbook fotósorozat, melyben Mathias Bergh, Jonas Kessler és Max Motta modellek láthatóak a tervező idei őszi/téli szezonra szánt darabjaiban. A fotókon igazán nagyszerű összeállítások láthatóak,…..
Mivel az HBO egyik idei sikersorozatának készítői már egy hónap múlva elkezdik forgatni a második évadot, várható volt, hogy gyors ütemben jönnek a szereposztásról szóló hírek, s lőn: a Tyrell házba tartozó Margaery Tyrell szerepére a Tudorokban Boleyn Annát alakító Natalie…..
HeStyle Baptiste zenél 2011.12.20 12:00:00
Egyetlen Baptiste-unk zenélésre adta a fejét. Most kijött az albuma, ami Oxygen címre hallgat. Hogy mi késztette erre Karl bácsi elsőszámú játékfiguráját, fogalmunk sincsen, de nem annyira hiszünk ebben a multi-tálentum dologban. Mindegy, majd az idő eldönti, hogy Baptiste mire…..