Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Audrey*

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig van rá bizonyíték, hogy a nagy divatházak és tervezők is mellényúlhatnak. Ilyen számomra most ez a két Jimmy Choo táska, ami első ránézésre olyan, mintha az Ázsia Centerben is kapható lenne.A már megszokott kézitáska fazonra fotók formájában giccses képeket…..
Audrey* 2012.03.03 13:40:43
Ma már szinte tavaszi volt az időjárás: kigombolt kabáttal sétáltam a napsütésben - így éppen itt az ideje annak, hogy folytassuk a közelgő szezon újdonságairól szóló beszámolónkat.Bobbi Brown a Rose Gold kollekciójával a romantikus natúr trendek követőit célozta meg: Bobbi…..
Audrey* 2012.02.24 20:46:14
Csak képek, és semmi más...Forrás..
Hamarosan jön a jelmezbálszezon, így ha saját magunk szeretnénk jelmezt készíteni, akkor itt az ideje belevágni az ötletelésbe, anyagvadászatba és kiegészítőkeresgélésbe, ha nem akarjuk, hogy a buli előtti este még a varrástól felhólyagosodott és a ragaszópisztolytól…..
Az álmok hangja Prológus 2011.04.25 23:08:00
Megint futottam. Ugyan azokon az utcákon át, egészen az ismerős erdőig. Lelassítottam a lépteim. Tudtam, hogy sietnem kellene, de a lábaim nem engedelmeskedtek, a megszokás rabjává lettem. Elértem a tisztást, megismertem a környezetet, minden a helyén volt; a magas fák, a sűrű…..