Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monex

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary Bocsánatkérő közleményt adott ki a Lost című sorozat alkotógárdája, köztük J.J. Abrams, reagálva Evangeline Lilly, a sorozat egyik főszereplőjének nyilatkozatára, amelyben azt mondta, reszketett megalázottságában a sorozat forgatásakor. Lilly, aki Kate-et…..
monex 2018.08.06 23:31:46
@gumicukor1: És ráadásul nem olvasta a forgatókönyvet, tehát fogalma sem volt róla, hogy -esetleg- meztelen jelenet is lesz a filmben...
Úgy másfél hónapja jelent meg Anita írása a blogon arról, mi az a tíz dolog, ami nem tetszik neki Finnországban. (A Tíz-dolog sorozat írásait egyébként itt érheted el.) A poszt meglehetős vihart kavart, és arra ihlette a Tamperében élő Richárdot, hogy amolyan válaszfélét (vagy ahogyan ő fogalmaz:…..
monex 2018.05.31 12:05:01
@kardio1: Ezek szerint bármiről írhatsz véleményt, amihez nem konyítasz. Az ilyen véleményre mondják, hogy olyan , mint a fing. Mindenki jobban jár, ha magadban tartod.
A 24. hu szúrta ki, hogy a Duna TV vasárnap reggeli vallási műsorában, a Baptista ifjúsági műsorban elég erős nyolc percet sikerült összeállítani a homoszexualitásról, melyből számos dolgot lehetett megtanulni, köztük hogy a homoszexualitás kritikus dolog, hogy fontos megtanulni, hogy kell…..
monex 2018.01.22 15:13:01
@Costanza: Én befőttet tartok a spájzban, nem buzikat. Persze, kinek, mire van szüksége.. :P
Ha az ember azt olvassa egy mobilcsomagról, hogy korlátlan, akkor bizony arra számít, hogy egy izmosabb összegért cserébe, azt csinál, amit akar. Pláne, ha szó szerint az szerepel a hirdetésben, hogy korlátlan perc és sms, mint a Vodafone RED esetében. Hát barátaim, ez pont nem így van. Itt akkor…..
monex 2017.11.21 10:24:28
@Brokkoládé: "Egyébként itt megmondom az igazat: havi 2-300 SMS-ről volt szó, ami ha nem korlátlan csomagban lettem volna akkor is csupán a 20-35 forint (mobilszolgáltatótól függően) az ára, ha felszorzom ezt, akkor is maximum 10 ezer forint – amit el SMS-eztem. A telefonszámlám egy nyolcada. "
Mint olvashatod, nem több ezer sms-ről van szó. Amíg nem jött be a messenger, addig bármelyik tini simán űberelte ezt a havi sms mennyiséget.
Ma veszi kezdetét a "16 Akciónap". Ennek célja, hogy felhívja a figyelmet a nők elleni erőszakra; a világ sok pontján egyidejűleg rendezett kampánysorozat zéró toleranciát hirdet a nők elleni erőszakkal szemben. Szükség is van rá, mert egy felmérés szerint a magyarok többsége nagyon elnéző a…..
Ezúton szeretném felterjeszteni állami kitüntetésre Ambrus Attilát, a közismert kerámikus művészt, nyugalmazott viszkis rablót. Érdemei, melyeket a kerámiaművészet terén szerzett: elvitathatatlanok. Korábbi botlásait mindenképpen feledteti a művészete, mely Kovács Margitéhoz fogható. Életéről éppen…..
monex 2016.08.24 16:00:12
@Ferenc Lajos Vázsonyi: Mire ezek leülnék a megérdemelt büntetésüket, addigra nem jó útra térnének, hanem a másvilágra. Bár nekünk az is jó lenne :D
A korábbi idők közmegegyezéses, kölcsönös elhallgatós, nagykoalíciós mutyijai tágultak a centrális erőtér univerzumává. Nem az a szörnyű, hogy Rogán Antal vagy Lázár János bűnöző lett. Hanem pont az, hogy nem kellett azzá válniuk ahhoz, hogy mindezt, ami körülöttünk…..
monex 2014.04.09 00:29:46
@különvélemény: Ha ez a mostani NAV számolja ki neki, akkor a 300 milla után jár neki 500 milla adó visszatérítés :(
2012. január 2-án, az Operánál bekövetkezett, amit már sokan jövendöltek, esetleg vártak. A Fidesztől balra lévő politikai és civil szervezetek - egymástól azért még némi távolságot tartva - közösen tiltakoztak az új Alaptörvény ellen. Az új választási törvény és…..