Regisztráció Blogot indítok
Adatok
f.ranciska

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "Keep Calm and Carry On" plakátok a semmiből bukkantak elő néhány éve - és azóta ezerféle variációban hódították meg a világot. Ez a tündéri kis film azt mutatja be, hol és miért született az eredeti poszter, és hogyan bukkant a feledésből újra elő. Szeretem az ilyen…..
f.ranciska 2012.09.10 16:08:02
:::Juci világa::: Síp utca 2012.08.11 17:43:00
A Síp utca története sokban hasonlít a Kazinczyéhoz: zsákutcaként indult, később pedig főként a zsidó közéletben játszott fontos szerepet (ma is itt találhatók a Hitközség irodái). Már az 1700-as évek közepén létezett, előbb az itteni Vademberhez fogadó után Wildmann…..
Pirospont az OTP-nek ezért a videóért: tök jó ötlet kihasználni a Budapest100-ban rejlő lehetőséget. Ráadásul a képösszeállítás és a szöveg is remekül sikerült 8egy-két döccenőt leszámítva). Reméljük, más cégek is követik a példát, a száz éves épületek…..
Már régen volt blogajánló, hát íme néhány a legutóbbi kedvencek közül, nem prioritási sorrendben:)1. Ignant - kortárs képzőművészeti projektek (németül, de a képek értelmezhetők).2. Learn Something Every Day - nem tudom miért, talán a tudat, hogy tényleg minden nap…..
f.ranciska 2011.06.04 16:34:19
A birtok alatt egy elképesztő, három szintes, 1,8 km hosszú pincerendszer van. Én már a negyedik jobb kanyar után kezdtem beparázni hogy eltévedek... A falon lévő fekete, puha borítás a nemespenész, amelytől olyan összetéveszthetetlenek lesznek a borok. ..
f.ranciska 2011.04.04 13:43:45
Először is: a Villa Bagatelle gyönyörű. Olyan, mint egy kis babaház. Mindenhol van mit nézni, megvizsgálni, egy kis szalag, egy lámpa (nem akármilyen: egy muránói csillárcsoda az Andromedától), egy kis doboz, egy kis mécsestartó, az Ivanka-fríz a falon, a télikertben a villa…..