Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berkeb

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak egy rövid jelentkezés, vizsgáztunk ma is, tegnap is, Tomi eddig egy 9est én pedig egy 8ast gyűjtöttem, a 10eseket már nem is számoljuk:) Dög meleg van, készülünk a pénteki vizsgánkra, de azért közben egy fél óra ping-pong belefért ma is. Ja és holnap úszni is elmegyünk,…..
berkeb 2011.06.01 06:55:42
Tegnap reggel tízen béreltünk két autót, és bejártuk a környéket. Három városban voltunk: Verginában, Edesszában és Loutra Loutrakiou-ban. Gyönyörű volt az idő, Kinga egy kicsit le is égett és nekem is lett egy kis szinem. Vergina volt valaha a makedón birodalom székhelye,…..
Azt hittük, hogy reklamálni fogtok az elmaradt posztokért, de úgy látszik senkinek nem hiányoztak:( Továbbra is tart a rossz idő, úgyhogy még mindig nem tudunk gyönyörű tájképekkel szolgálni, érjétek be egy újabb naplementével. Talán majd a jövő héten! A hétvégén két…..
Nem vagyok egy újságíró, ne úgy nézzétek:) Ma is rengeteg új élményben volt részünk. Minden hivatalos iroda naponta max 1-2 órát van nyitva, persze ezek egyidőben, ezért egy csomó dolgot hétfőn kell még elintéznünk. Azt képzeljétek el viszont, hogy a professzor aki a kémia…..