Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JanDar

3 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Nem jött ki az ügyelet 2011.10.29 06:00:00
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     A nevem annyira nem érdekes,…..
A Lakatos úti lakótelep korábban is a szerethető lakótelepek közé tartozott a négyemeletes, csúsztatott zsalus házaival, szellős beépítettségével, sok játszóterével és pingvinszobraival. A fenti képen látható alkotás még jobban megerősíti ezt a képet: ez alighanem Budapest…..
Talán nem kell ecsetelni, egy online áruházban mennyire hasznosak a valódi humán júzerektől származó értékelések. A Librinél azonban nem ez a szempont, hanem hogy jó színben tűnjenek fel a könyvek. Szerencsére Mooney nekünk is átlőtte véleményét, ami oda nem volt jó, így…..
Sanyiék lőtték ezt az extra feltétes pizzát a Camponából, amiért még felárat sem kellett fizetniük: Csak igy mindenfele kommentar nelkul..  don pepe pizza.. rendeles idopontja augusztus 26 11:15..XXII kerulet campona-bol, amit rendeltuk ket speci pizza (tudom mivagyunk a homarok…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!  Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Kamilla szomorúan vette tudomásul, amikor törölték Prágából hazafelé tartó esti járatát, és csak másnap reggel indulhatott. Megírta az Orangewaysnek, akik 2 hónap alatt arra nem vették a fáradtságot, hogy a jegy árát visszaadják:Egy június végi szombat reggel utaztam…..
Freskós pécsi műemlék lakás az 1870-es évekből (im)Kéterkélyes penthouse a 60-as évekből, a Kecskeméti utcában (tipp: Anette Laboux)Gyönyörű faburkolat és bútor a Pannónia utcábanÚristen, milyen lehet a kilátás, hogy kiretusálták? (tipp: Tündi)Furcsán galériázott lakás…..
Örömmel tudatjuk, hogy megoldódott a múlt héten megjelent E.ON-os probléma, vagyishogy nem lehet online 0-ás mérőállást lejelenteni. Mostantól lehet: A rajtatok keresztül történő panasz meghallgatást nyert, megírtam nekik újra a problémát 30-án, és ma érkezett a válasz:…..
Sándorék gondolták, spórolnak pár forintot a fotóelőhíváson az eDigitalnál, de végül már nem volt türelmük kivárni, míg hajlandó lesz a cég teljesíteni az ígéreteit. A jogtalanul felszámolt plusz költségekről nem is beszélve.Az eDigital reklámjainak bedőlve (9ft +…..
jans Egy részlet 2009.06.17 20:58:00
Hallottam a garázsajtó csukódását, gyorsan befejeztem a fözést és átöltöztem a vacsorához. Semmi. Egyszerüen be sem köszöntél, hanem felmentél a dolgozószobába. A születésnapom volt. Majd nemsokára megjelentél a kedvenc mosolyommal az arcodon, valamit a hátad mögé rejtve…..
jans Hűs hullámok 2009.06.10 20:54:00
Fekete kavicsok között szórom a homokot. Hullámok jönnek- mennek, mindig kicsit mélyebbre sodorva az érzéseimet. Képtelen vagyok elhinni, hogy nincs többé. Amióta meghalt nem mozdultam ki. Tavaly még.,.Együtt keressük a tenger kincseit, kevés van, az is csalóka. Látomásként ölel…..
jans A múlt 2009.06.04 20:45:00
A múlt. Egy széles fogalom. Érthetetlen mozdulatok, élhetetlen közjátékok. Révedezö tekintet, olvadó mosoly, félszeg próbálkozás. Elvetemült voltam, vak és gyenge. Belémrúgott hirtelen ez az érzés, oda mindenem. Egy élet. Kár a folytatáson rágódni, nincs értelme. Egy ember,…..