Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teakert.hu

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teakert.hu Blog Csend 2012.04.22 22:08:00
     ..
Április 21-én bezárjuk a Teakert webshopot. Vívódtunk egy kicsit, hogy ezt a lépést most kell-e megtennünk. Végül úgy döntöttünk, hogy igen; most van az a pillanat, amikor ezt jó érzéssel, kellemes emlékekkel telve tudjuk megtenni, mintha egy szép kirándulásról térnénk haza.…..
Néha impulzus vásárló vagyok. Vagyunk ezzel így egy páran. Bemegyünk valamiért és megtetszik még valami más is. Így voltam ezzel a csábos tea tasak klipsszel is.   Szép csomagolás, remek fényképek és feliratok. "Premium Quality" hirdeti a felirat. "Ígéret,…..
Nem tea - inspiráció. Ha van vállalkozásod talán neked is. Néha értetlenül állok a magyarországi kereskedelmi kultúra előtt. Mintha nem én lennék a vásárló, hanem nekem tennének szívességet. A magunk módján igyekszünk ezen változtatni. Ezért van 100% zamatgarancia a…..
Teakert.hu Blog Tovább utazunk 2012.01.08 20:44:00
- fény - Eltelt  a 2011-es esztendő. Visszatekintve: igencsak pörgős évre sikeredett. Kevés időnk volt a Teakert teashoppal foglalkozni. Rendületlenül ittuk viszont teáinkat - az idei év legjobb vásárlói mi magunk voltunk:) és utazunk tovább a tea…..
Puer tégla és lepényÉrkezett néhány puer tea, ennek apropóján röviden összefoglaltuk, amit erről a teáról ismerkedésként tudni érdemes. Amint a teáról, úgy a puer teáról is rengeteg információ található a neten. Arra törekedtünk, hogy röviden és velősen nyújtsuk…..
 Érkezett néhány új, friss szüretelésű puer tea. Sütött és élő puer is vegyesen. Még kóstoljuk, ízleljük őket, hogy pontos leírást és elkészítési javaslatokat tudjunk adni hozzájuk.De mi az a puer tea? Mikor segíthet? Hogyan igyuk és mikor? Érdemes-e őket több évig…..
Talán te sem szereted az arctalan vállalkozásokat. Biztos találkoztál már olyan oldallal, ahol a rólunk vagy a kapcsolat menüpont alatt csak egy sablon szöveget és egy kis párbeszédpanelt találtál.Bár a neten nem a legegyszerűbb a személyes kapcsolat kialakítása, mégis…..
Még régebben készült ez az anyag, egy pár embernek még frissen melegében elküldtem, ők ezt mondták róla:"sztem jó az iromány" Tibor"Nekem szimpi. Az elején kicsit marketing hangú, de aztán tök jól belendül :)"  Jocó (Azóta az elején…..
Ez a blog nem csak a teáról szól, írtuk a beharangozóban. Teáról sokféle blogon lehet olvasni emelkedetten vagy éppen letisztult egyszerűséggel.Mi azt gondoljuk hogy az élmény számít, ezért keresünk olyan teákat, amelyek képesek élményt adni - ha ezt megtapasztaltuk és tudjuk,…..
"Az oldalt rendszertelenül, ad-hoc módon frissítem. Nézz vissza néha vagy kérd a Blogértesítőt!"Írom a személyes teablogom leírásában. Milyen előrelátó voltam! Ide is leírhatnám. Egy dolog vigasztal, hogy életszerűen működünk: hol meglódulunk, hol pedig megállunk…..
A blog fontos! Miért is? Egyrészt persze marketing szempontból (miért tagadnánk?), másrészt itt tudjuk jobban bemutatni azt a szellemi attitűdöt, ami mozgat minket. Mi a motivációnk, miért csináljuk, melyek azok az értékek, amelyek vezérelnek bennünket, mi az, amit fontosnak tartunk…..
Teakert.hu Blog www.teakert.hu 2011.03.24 22:02:00
 Hamarosan itt olvasható a teakert.hu blogja. Addig is nézz körül a webshopban: www.teakert.hu vagy kövess minket a facebookon: www.facebook.com/teakert..