Regisztráció Blogot indítok
Adatok
punk99

166 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
news1 !!! 2011.06.27 16:52:30
Helló mindenkiEz az oldal akár a tiéd is lehet csak jelentkezni kell és talán a tiéd lesz az oldalJelentkezni itt lehet: totti216@gmail.comA levél tárgya legyen: Blog (nagy betűvel) ..
 A Sony, az RSA, a Lockheed Martin és az IMF elleni támadások, az Anonymous és LulzSec hackercsapatok tevékenysége nyomán ismét a figyelem középpontjába került az online adatbiztonság. A Ponemon Institute felmérése szerint a vállalatok túlnyomó többségénél történt az…..
 GeoHot először feltörte a Playstation 3-at, majd egy jó ideig pereskedett a Sonyval, miközben állítólag Dél-Amerikába is elmenekült egyszer - utólag kiderült, hogy az csak pletyka volt, de legalább jól hangzik. Végülis George Hotz pere áprilisban zárult le, s jelenleg sokan…..
 A LulzSec egészen pontosan 50 nappal a megalakulása után bejelentette, hogy véget vetnek tevékenységüknek, feloszlanak, de a követőket és a rajongókat arra bíztatják, ne hagyják abba az AntiSec mozgalmat, és harcoljanak a nagy cégek biztonsági intézkedései ellen: "Az…..
 Az első Xbox az akkor már eléggé népszerű PlayStation 2-vel szállt szembe, s nem is tudott komolyabban felzárkózni mögé. A Microsoft célja azonban csak annyi volt, hogy megismertesse az emberekkel a nevet, s tudassa a Sonyval: van még egy konkurencia! Éppen ezért gyorsan ki is…..
     Most az egyik, játékokkal foglalkozó ázsiai oldal tette fel a "PS3-as közelgő játékok" listájára a Fatal Frame-et. Ez persze abszolút semmit nem jelent, de legalább egy újabb apró reménysugár azon apró reménysugarak mellett, melyekről még…..
 Szóval, a PlayStation 3-as verzió megjelent, ezzel párhuzamosan pedig a fejlesztők arra számítanak, hogy az Xbox 360-as és a PC-s verzió is új lendületre kap majd az eladások terén. Ezek mellett pedig már készül a Sniper: Ghost Warrior 2 is, úgyhogy végülis bejött a City…..
 Meglepő módon a Gearbox nem kapott a Nintendótól Wii U fejlesztői kiteket egészen pár hónappal az E3 előttig - legalábbis ezt mondja Brian Burleson, az Aliens: Colonial Marines producere. Egyedül az Unreal Engine flexibilitásának köszönhető, hogy ilyen kevés idő alatt…..
 A Crytek egyik alapítója, Avni Yerli beszélt arról, hogy mi a helyzet jelenleg a TimeSplitters visszahozásával kapcsolatos tervekkel: "A játék, történelmileg, egy fontos címe volt a Crytek UK életében." - mondta a nagyfőnök, majd hozzátette azt is, hogy hatalmas…..
 Ebben a percben kaptuk a jóhírt a Runic Games hivatalos magyarországi partnerétől, a Cenegától, hogy a Torchligh II hivatalosan is 2011-ben fog megjelenni, kizárólag PC-re. Ugyan az első rész nem nyerte el maradéktalanul a tetszésünket - főként a monotonitást, s a kevés…..
 A cég bejelentette, hogy partnerséget kötött a Walmarttal ezen a héten, így más a kiskereskedelmi áruházak ügyfeleit is bombázzák már a gaikai-os ajánlatokkal, valamint az európai partnerekről is lehull a lepel hamarosan."Az első cél az, hogy elérjük a havi 10 millió…..
 A mesterséges intelligencia teljes mértékben hozzánk fog idomulni, nincsen kiismerhető taktika a gép ellen, nincs csalás, csak a valós körülményeknek megfelelő viselkedés visszaadása. Nagy szavak ezek, talán a fejlesztők se gondolják komolyan, ha meg igen, akkor tuti…..
 Aki nem tudná, egy Diablo hagyományain nyugvó MMO-ról beszélünk, melynek nyílt bétatesztje június 30-án indul, és minden regisztrált tag részt vehet rajta. A Hellgate-rajongók két új játékmóddal is gazdagodhatnak, ezek a PVP Duel Area és a zombigyilkolásra kihegyezett Cow…..
 A játékosok speciális képességének köszönhetően anélkül feledkezhetnek bele a tenger élővilágába és a látványba, hogy levegőért folyton fel kéne bukkani a vízfelszínre. Miután lemerültünk, a légzőkészülék automatikusan juttatja a levegőt az orrunkba és a…..
 A "Változás ügynökei" névre hallgató csomag, mint a neve is mutatja, némileg csavar egyet a recepten, számos hibajavítást is tartalmaz majd, de a rajongók elsősorban a két új pályának, a két új ruhának és a két új fegyvernek örülhetnek majd - utóbbiakra…..
 A saját, nagyszabású rendezvényei mellett a Blizzard eddig mindig megtisztelte Kölnt is a jelenlétével, habár itt általában kevésbé a nagy bejelentésekre koncentrálnak (azokat megtartják a BlizzConra), inkább a különböző versenyek és közösségi események kerülnek…..
 A Gamasutra értesülései szerint Yu Suzuki közel harminc év után elhagyja a Segát. Az úriember 2008-ban alapította meg saját vállalatát, a YS NET-et, a jövőben pedig ott fog dolgozni - szeptemberig még a Segánál tevékenyedik, azonban a későbbiekben csak tanácsadóként…..
 A Crytek ügyvezetője, Cevat Yerli beszélt arról, hogy a Crysis 2-vel azt próbálták elérni, hogy a PC-k kicsit szélesebb rétegén fusson, mint az elődje. Ezt nagyjából sikerült is elérni, viszont a szándék sok rajongót felbosszantott, akik azt várták, hogy az első részhez…..
 A LucasArts és a Sony Online Entertainment hivatalosan is bejelentette, hogy a 2003 óta működő Star Wars: Galaxies és a hozzá kapcsolódó játékkártyák pályafutása az év végén befejeződik. Lucasék ugyan 2008-ban még azt nyilatkozták, hogy a Star Wars: The Old Republic…..
 A Bohemia úgy döntött, itt az ideje egységesíteni a felhozatalt, így az eredeti Operation Flashpointot újra kiadják, ezúttal ArmA: Cold War Assault címen, ráadásul tartalmazni fogja a Resistance kiegészítő lemezt is. Akinek jelenleg birtokában van egy Operation Flashpoint: Cold…..
 Jön például a korábban már pletykált kooperatív bajnokság üzemmód, s ezzel párhuzamosan több fejlesztés is a multiplayer területén, például az online maximum játékosszámot felemelik 16-ra, ami így már egészen közelít a valós F1-es mezőnyhöz. A Codemasters ígérete…..
 Főhősünk tankot és repülőt is vezet az alant látható előzetesben, sőt mindenféle dologgal szétveti a jónépet, olyanokkal is, amik már enyhén túlmennek a jóízlés határain. A játék kaotikusnak és nagyon elborultnak tűnik, s valószínűleg pont ezért fogjuk szeretni,…..
 A Google egy új szolgáltatáshoz, a Games at Google-höz keres egy termékmenedzsert, ami - kőkemény logikával kikövetkeztetve - azt jelenti, hogy a keresőóriás be akar lépni a játékpiacra. Komoly lépés lesz, de a hatalmas felhasználói bázissal és az androidos telefonok…..
 Ken Levine már annyira odavan a játékért, hogy mi sem leszünk képesek betelni a gyönyörtől a végigjátszás során, s reméljük, a lelkesedésünk kitart a megjelenésig. Itt van nekünk a kleopátrafrizurás Erzsi, aki mindenféle halott világrészből képes élőt farigcsálni -…..
 Eric Hirshberg, a Joystiqnek adott interjújában kifejtette, hogy az arcade műfaj "összezsugorodott, elég meredeken"."Az a dolog, amihez a Bizarre legjobban értett és a védjegyéül szolgált, az az, hogy a versenyzés világát a legjobban ismerik. Ebben a műfajban volt…..