Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nélkülözhetetlen kézikönyv

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A focit nem szerető hölgy és férfi olvasóinktól elnézést kérünk, de évente egyszer meg lehet bocsátani. Hiszen évente egyszer van a Bajnokok Ligája döntő, és még ezen belül is ritkán fordul elő, hogy Európa két legjobb bajnokságában domináló két csapat csapjon…..
  Ahogy az várható volt, Gyöngyöspatán a nagypénteki felfordulással még nem értük el a mélypontot. Tegnap éjjel tettlegességig fajult a hevesi településen kialakult feszültség, a körülmények meglehetősen zavarosak, annyit lehet tudni, hogy többeket is mentő vitt el.…..
Vastagbőr Diplomáciai benyalás 2011.04.20 11:15:00
Gondolom mindenki hallott a pécsi püspökség tavaly ősszel  nyilvánosságra került  botrányos ügyeiről. Negyven rendbeli feljelentést tett egy magánszemély a Nemzeti Nyomozó Irodánál és a megyei főügyészségnél Mayer Mihály püspök, és az egyházmegye tulajdonába…..
Ez az alkotmány a Fidesznek sem éri meg azt a rengeteg konfliktust, amit felvállaltak miatta. Nem teljesíti ugyanis a célokat, melyek miatt belevágtak: a posztkommunizmus lezárását, egy új rend megteremtését és a restauráció megakadályozását. (Fotó: Index) A Véleményvezér nem…..
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. A nagy sikerű őszi hamburgersorozatunk után most a gyrosokkal térünk vissza, ami ekkora dózisban kész öngyilkosság: a profik szerint még burgerből sem lehet normálisat kapni…..
Android Nem vízálló a Galaxy S2 2011.04.18 16:03:00
Ugyan nem is ígérte senki, a májustól már a Szovjetunióban is kapható Galaxy S2 nem lesz vízálló, ahogy ez az első hozzá készült, a Super AMOLED Plus kijelzőt hangsúlyozó reklámból is kiderül: ..
nélkülözhetetlen kézikönyv 2011.04.18 22:41:09
Egy nyugodt napnak indult...     Persze a Duna közepéből is kihúzhatott volna párszáz lufi egy ötven méteres Faszt, de perspektivikusan ugyanaz...
A most elhunyt Komlós Juci pályakezdésének fontos helyszíne volt Miskolc, ahol férje, Földessy Géza igazgatása alatt játszott 1941-49 között: a szubrett szerepkörből kilépve itt vált sokoldalú prózai színésznővé. Ahogy a  Színházi Élet fogalmazott:" ez a kislány…..
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Az ítélet nem jogerős.Blogunk korábban már foglalkozott a…..
Alkalmi alkotás az amatőr festőművésztől. Volt szerencsém tegnap Nyíracsádon járni, ahol megtekinthettem az önkormányzati fenntartású Malom Galéria kiállításait, így az egyik időszaki tárlatot, Dr. Dóbus György amatőr festőművész igen gazdag felhozatalú tárlatát. A…..
Charlie Sheen új rekordot állított be a Twitteren, amikor 1 nap alatt 1 millió követőt szerzett. A mi Deutsch Tamásunknak egyelőre még csak 25 követője van a Twitteren, de biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz ez így ... ha annyi nőt nem is fektetett meg, mint Charlie Sheen…..
nélkülözhetetlen kézikönyv 2011.03.28 20:31:31
Miután többször belerúgtak a rendőrökbe (cafeteria-csökkentés, megbízhatósági vizsgálat, korkedvezményes nyugdíj elvételének belengetése, semmisségi törvény), a kormány valószínűleg érezte, hogy ez már kicsit sok, és akár még veszélyes lehet.Így aztán Pintér…..
nélkülözhetetlen kézikönyv 2011.03.25 21:37:32
Mikor a postán már a negyedik rublikába kell vésni az embernek mondjuk Hódmezővásárhely nevét, bizony bosszantó tud lenni. A hosszabb nevű településeken élőknek bizonyára ekkor gyakran eszébe jut : "de jó lenne ilyenkor Vácott vagy Pécsen élni". Megfordult ez nem…..
nélkülözhetetlen kézikönyv 2011.03.25 21:34:06
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
A Lázár János által is képviselt világnézet azért olyan gyakori társadalmunkban, mivel ez maga a kádárizmus. Az élet egyetlen mérőeszköze, hogy ki mennyit keres, milyen jólétben él. (Fotó: Segesvári Csaba/delmagyar.hu) A hétvégén ismét új információkkal gazdagodtunk…..
nélkülözhetetlen kézikönyv 2011.03.21 14:27:39
Nem értem miért ekézitek a Janit.
(annak ellenére, hogy a hírcsatornákon milliókért osztott kommunikációs ellencsapáson, csak a hülye nem lát át...)

A magyarok, akik itt élnek átlátnak és nem felejtenek.

Apropó: olyan régen volt szó róla, hogy bannerekért adta el a saját általános iskolája egyik épületét. BANNEREKÉRT! (sic!)

Általánosban az a típus volt, akit már a kortársai se szerettek. Igazi nyalógép volt. Volt ő térképfelelőstől elkezdve minden. Töri versenyen olyan szépen súgta a többieknek a helyes megoldást: "Osztyapenkó" Van, aki még emlékszik erre kedves János.

Listája van minden ellenségéről, életében nem dolgozott, mégis ő volt a legtehetősebb fideszes, már a legutóbbi bevallásnál is. Én a mai napig csodálkozom Viktoron, hogy miért engedte magához oly közel, dehát a felismerés olyan sokáig nem várat magára. Mégha összezárnak, akkor is kilóg a lóláb....

Érdemes vásárhelyi ismerősöket kérdezgetni, mi is a munkamorálja a hivatalban. Na attól háborogna aztán a közvélemény, így ennyitől még tényleg nem értem az ekézést.

Neki tök mindegy volt, hogy milyen rendszer van. Felmászott kitartó nyálcsorgatással a Rapcsák hátán, nevető harmadikként befutott a (havi félmillás politikai főtanácsadói posztról /10 éve jó kis pénz volt/) Mégis mit csinálhatott naponként? Ráadásul azt is rosszul, mert Rapcsák már éppen elküldte a hivataltól, de ekkor hirtelen minden jóra fordult. Ha nincs rendszerváltás, akkor az útja az aktuális politika vezérévé tette volna. Ott kellett volna ugyanis nyelvvel dolgoznia. Kell a lóvé, anélkül semmi vagy....
Vastagbőr Benyújtották 2011.03.14 13:01:00
Ahogy megígérték, a FIDESZ-KDNP alkotmányjavaslatát ma Lázár János és Harrach Péter beterjesztették az Országgyűlés elé. Március 22-én kezdődhet róla az általános vita, és április 18-án lehet a zárószavazása.(fotó:fidesz.hu) Lázár azt mondta, remélik, hogy "a…..
Közel 800 millió ember küldte vissza eddig az alkotmányozással kapcsolatos kérdőívet - közölte Rákay Fülöp, az MTV intendánsa, a Kossuth téren egy 50 wattos erősítőn keresztül üvöltve. A szakember elmondta, az egész világon hihetetlen mértékű érdeklődés övezi az új…..
  Reggeli posztunk lényege a Wahorn Andrással készült videó lett volna, de mire a tegnap írt bejegyzést publikáltuk, a felvételt eltávolította feltöltője a YouTuberól. A videót sajtoszabadsagert felhasználó töltötte fel a Sajtószabadság-tüntetések hivatalos…..
Egy mondat, és borul máris a rendszer, de mégsem arra, amerre először gondolta volna mindenki. A Széll Kálmán Tervben valóban szerepel az egyetemi költségtérítéses képzések „kivezetése”, de ez nem azok megszüntetését, hanem a sötét jövőt jelenti. Érthetőbben…..