Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DubCity

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Méltatlanul elhanyagoljuk a Filmmúzeum műsorát, hát ma pótoljuk: 21:20-tól egy nagyszerű angol filmet vetítenek Fűbenjáró bűn címmel. Mókás sztori kendertemesztő átlagemberről, nagyon jó színészekkel.  Az m1 is jó filmet vetít 20:05-től, John Voight és Faye Dunaway…..
Eszünkbe nem jutott volna, hogy Cseh Tamást ilyen jól is fel lehet dolgozni, az meg még kevésbé, hogy pont Varga Miklósnak sikerülne a dolog. Ez az izé a nyolcvanas évekből mégis remek, hiszen a fergeteges videó és a bolondos szintifutamok elveszik az eredeti dal élét, és…..
w Cikkcakkban pancsolni 2006.12.16 04:39:00
Akit érdekel a Magyar Hírlap, megnézheti Széles Gábort Friderikusznál, az ATV honlapján. Érdekes dolgokat mond, bár rajta kívül a többiek úgy kerültek a műsorba, mint Pilátus a krédóba. Azt nem tudom, melyik kollégára gondolhat Széles, amikor azt kifogásolja, hogy egyes…..
Nem vagyok a doku-reality műfaj híve, nem érdekel, ahogy a kamerák izzadt tűzoltókat vagy beképzelt ingatlanügynököket követnek, esteleg megmutatják nekem, hogy mi történik egy feketére mázolt fehér családdal, de ha csöcsöket és hosszú lábakat mutatnak, akkor előjön a…..
DubCity 2006.10.05 20:50:51
Péntek este van, mint azt már többször említettük, ilyenkor ne tessék tévézni, csak akkor, ha a kocsma már bezárt, vagy valaki elvitte a járókeretet, és nem lehet elhagyni a lakást hagyományos módon. Ha mégis akad valaki, aki erre vetemedik, hát tessék, mi segítünk, mint annak…..
Ma ingyen lehet utazni a BKV-n, úgyhogy a nap hátralévő részében se tévézzünk, inkább metrózzunk! De azért nézzük, miről maradunk le, ha a fogaskerekűzés mellett döntünk. Visszatért a nyári szünet után Alföldi Róbert és portréműsora. Eddig főleg színészekkel…..
Tegyük fel, hogy az ember párja elmegy valahová vidékre, és ránk zárja az ajtót, se kulcs, se telefon, szombatra marad a tévé, mert már minden könyvet olvastunk, a net meg nem megy valamiért, kurvaélet. Teljes napra szóló programot kínálunk hát, lássuk milyen lenne egy szombat a…..