Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flava Mo

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Saxo története ott kezdődött, amikor a motorozásé véget ért. Szinte napra pontosan egy éve történt a baleset, amikor a robogózás, mint a tömegközlekedés alternatívája kipattant a fejemből, és rá két hónapra le is zajlott a tényleges baleset, amikor a közben megvásárolt…..
A divatvilágot nem olyan könnyű kizökkenteni a körforgás és az elitizmus okozta pókerarcból. Itt sincs új a nap alatt, Brooke Shields alig 14 éves volt amikor a Kék lagúnában alakított meztelen jelenete miatt gyerekpornográfnak bélyegezték a filmet. A divatvilág új…..
Keith Caputo, a Life Of Agony énekese Twitterén jelentette be, hogy nővé válik. Ezzel együtt már mint nő utal magára, illetve a Twitterén is mint Keith Mina jelenik meg. A Life Of Agony jelenleg búcsúturnéját tartja, egy rajongói kérdésre pedig Caputo azt válaszolta, hogy a nővé…..
Flava Mo 2011.07.16 16:47:47
Nekem sajnos volt szerencsém annak idején egy ilyen társasághoz (életem legsötétebb, legelbaszottabb éveim voltak és igen nő miatt semmi másért... megbántam. Többet ilyen elme roggyantak közé, soha.) ahol metalt játszottak mint ilyen hobbi zenekar, így azontúl volt szerencsém éppen eléggé megismerni sajnos legtöbb metál és rock zenekart.
Nem akarok senkit megbántani de azt kell hogy mondjam, hogy mint ahogy az a társaság is el volt "kissé" baszva agyilag. Ezekre ez a zenekarokra ez pedig végképp jellemző. Nem tudok egy olyan metál zenekart mondani ahol valamelyik zenekar tagnak nincs valami agyi kattanása. Ez egyszerűen gáz.
Nem mondom, hogy ne szeresse valaki ezt a zenét ez az én véleményem de azt kell hogy mondjam, hogy "szarunk a világra" és "teljes önmegvalósítás" hogy hova vezet azt érdemes megnézni. És amúgy egyetlen normális emberrel se találkoztam még ebből a világból azt kell hogy mondjam. Elkúrt, igénytelen emberek lerakata. Ennyi. És az ilyen "egyéniség" egy pozitív dolog az ő szemükben és az aki így "felvállalja" magát az meg maga az őszinte jó ember... Csak az olyan tényekről feledkeznek meg hogy az ilyen ember nem egyéniség nem felvállalja magát, hanem egyszerűen agyilag és értelmileg sérült. Ennyi. Tények szintén azok, hogy ezeket nem hiába veti ki a társadalom is... Amúgy nem kell messzire menni, elég megnézni a Petőfi-hídnál Rio és ZP közötti különbséget az odajáró embereknél. Az utóbbinál az igényességről még távlatból se hallottak, vagy csak nagyon hébe-hóba. Szerencsémre beszélgetés terén is több értelmet vélek felfedezni a két társaság között... Nah mindegy egy szónak is száz a vége ilyen emberektől ne várjunk csodát. Mondhatnám, hogy meglepő az ilyen, de azt kell hogy mondjam nem. Ezek az önmegvalósító magukat felvállaló emberek. Ugye? :P (há-há az év legnagyobb böszmesége!)
("ja persze mert az olyan hülyék (és korlátoltak) miatt mint én veti ki ezt a zenei társadalmat..." és hasonló bejegyzéseket már várom! :P... ugyanis ez csak az én igazamat fogja igazolni azzal a ténnyel, hogy "mindig más a hibás csak mi nem!".)
Flava Mo 2011.07.16 18:50:39
@۝merta-X:
Szóval, nem az az agyhalott a szemedben ki férfiből nővé operáltatja magát teljesen természetellenesen, hanem én. Értem. Ez mindent megmagyaráz.
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
Flava Mo 2011.07.08 01:31:54
@schlumbergerna:

Ez így rendben is van. Egyedüli emberként esetleg barátokkal nem is csinálnék ilyet egy panelban, de az utcán se.
Viszont,
Ne keverjünk össze egy 10 emeletes házban lévő bulit egy BS-el ahol vannak jó pár ezren.
Megoldás egyszerű vagy elviseli, vagy nem szervez okosan a nyaralását addigra. De mint mondom, ennyi tolerancia lehetne az emberekben, hogy 4 napot elviselik. Ha én is eltudom, más is eltudja. Ennyire egyszerű a képlet.
Flava Mo 2011.07.02 16:15:27
@kawaii:
csodálkozom, hogy ezt neked el kellene magyarázni. De nem teszem, mert ennyi elég is volt, hogy lássam, hogy reménytelen vagy...

Ami meg a képet illeti nem vicces kép! Viszont megható és gyönyörű! Szép életkép!
és @Mzperx:
Nagyon igazad van ám! Ő sose fog átvágni, sose lesz kicsinyes és sose lesz hazug! Ő azért szeret, amiért te vagy!
Két hónapos csúszással a minisztérium kiizzadta magából a Magyar Munka Tervet, ezt a 86 oldalas csodát (pdf vagy word). Nem kevesebbet vártunk a doksitól, mint azt, hogy kiderül belőle, hogyan is lesz 10 év alatt 1 millió új munkahely ... (spoiler: nem derül ki). Mivel a problémák…..
Flava Mo 2011.06.24 23:18:49
Én igazán a kommentek között egy valami nem láttam igazán.
Úgy kell tenni mint az orvosoknak, el kell menni külföldre. Nem nem úgy mondom és azzal a célzattal mint ahogy annak idején Gyurcsány is tette....
Ezt én úgy mondom, hogy az itteni, itthoni magyar valóság arra kényszeríti az embert, hogy menni kell innét. Komolyan ez az ország tökéletesen élhetetlen!
Én fél éve élek Hollandiában és én halálosan boldog vagyok hogy havi 600-700 eurót félre tudok rakni tisztán! Az élet pedig néhány (és nem kevés) területen olcsóbb mint odahaza volt. Az összes barátom szerte Európában, tengerentúlon dolgozik és néhol még jobban is járnak mint én itt.
Nekem az szúr szemet a legjobban, hogy szőrnyű rossz Gyurcsány szférában nem volt olyan mértékű a fiatalok kivándorlása az országból mint most szeretet vezér Orbán uralkodása alatt. Félre ne értsetek, nem vagyok semmilyen párti csak azt az álszentséget nem bírom mikor a PR a szemedbe hazudja, hogy minden jó és az ország csodálatosan jó úton halad. Akaratlanul is egyre jobban egy könyv jut eszembe a mostani helyzetről (ami nagyon közelít már hozzá): George Orwell: 1984
(lesznek a párttagok és lesznek a munkás emberek. Ők keresnek 600 ezret a semmiért, te majd meg keresel 36 ezret és majd szépen elmondják neked, hogy ez neked miért jó!)
Örülök, hogy ebből már kimaradok. Terveztem visszamenni, de ilyen körülmények közé csak akkor mennék vissza ha kellő mennyiségű pénzt összespóroltam. Tanácsolom mindenkinek ezt az eshetőséget!
Flava Mo 2011.06.24 23:20:13
@Flava Mo:
Itten= ottani, csak mihez tartást végett. Stilisztikailag félreértelmezéshez vezethet!:))
Appleblog Hétfői Apple-csaj: Éva 2011.04.12 16:43:00
Csak hogy félreértés ne essék: akik kétségbe vonják, hogy Horváth Éva dögös nő, azt azonnali moderálással és örökös kitiltással büntetjük, az ilyesmiben az Appleblog nem ismer tréfát.A 32 éves szépségkirálynő 1998-ban, 13 éve tűnt fel, amikor megnyerte a Miss World…..
„A srác nem adta fel, mire hirtelen leüvöltöttem a fejét: „fogd már be, te korcs!!!” Erre minden tekintet felém fordul” – egy szerencsétlen beszólás miatt a csaj elvesztette a barátait és a pasiját is. Utólag nem bánja, hiszen a társaság jelentősen…..
Flava Mo 2011.03.01 22:33:04
@gyilkos fűegér:
Hát rohadtul nincs igazad de mindegy. A társaság képmutató. A lány vállalta a gondolatait. Még ha méregből is. Vagy te is képmutató vagy és inkább mosolyogsz ha valami szar is és nem úgy van? Amit utána őszintén megbánt. Mit keresett egy házbulin? Nos, legjobb helyszín arra, hogy ne is gondoljon arra, hogy baj van.. Ennyire egyszerű.
„Nem szeretném, ha többé felhívnál, mert megismerkedtem egy másik fiúval, és úgy érzem ő az igazi!” – ez a mondat csapódik egy fülig szerelmes srác arcába egy léha csajtól. A srác a neten próbál szerencsét, több-kevesebb sikerrel. Az első csaj feledhető, a…..
Flava Mo 2011.02.22 17:08:50
@fumerin: @KopaszMercis:
@phaszfej: tényleg egy kicsit furán fogalmazza meg a dolgokat, meg erősen süt belőle a csalódottság.
De ha kicsit árnyalunk a dolgokon és mondjuk normális környezetbe tesszük ezt az írást, akkor lehetne azt mondani, hogy sok esetben igaza van neki. Csak megfogalmazás kissé bántó.
Függetlenül attól, hogy én hiszek egy nők által vezetett világban, mert tény, hogy nyugodtabb élet lenne, de azért a férfi kontrollt nem húznám ki alóluk, mert a nők mellé igenis kell egy erős szó, hogy észhez térjenek. Mert az azért tudjuk, hogy tényleg nagyon álságosak és képmutató nagyon nagy hányaduk. Én szerencsére erre mindig ráérzek helyesen, de persze akkor is én voltam mindig a szemét, hogy nyitott könyvek voltak előttem. Nah mindegy.
Egy szónak a száz a vége, még az állatvilágban se működik valamiért a matriarchális társadalom. Én egyről tudok, azok a hiénák, de érdemes megnézni, hogy mennyire agresszívak. Emlősöknél ha valaki tud, mutasson még egy olyan világot, ahol nőstények a vezetők!
Mint mondtam hiszek a nőkben még mindig, mert szerintem legnagyobb kincsek attól függetlenül is, hogy mennyi baj van sokszor velük.. De úgy hiszem fordítva is így gondolják.. Pont ezért szép.. milyen unalmas lenne minden, hogyha nyugodt lenne, semmi vita és szépség csillogás, és semmi más?! :)
Flava Mo 2011.02.22 17:31:30
@Bastiano:
Ajánlok neked nagyobb forgalmú könyvtárakat figyelmedbe! :) Ott sok a csinos (és legtöbbször) okos leány! :) Ha mostani barátnőm nem lenne, biztosan ott próbálkoznék ismét! :) Akit pedig megfogsz, hidd el oda téved hozzád! :) Anyagi befektetés összesen egy könyvtári bérlet, amely pár ezer forintból megvan fél évre, egy évre! :)
Flava Mo 2011.02.22 19:33:07
@fumerin:
Tudom, hogy lány vagy, nem volt nehéz összeraknom! :) És álljon távol tőlem, hogy kioktassam, hölgyem! ;) Szeretem én a nőket, mert bizonyos tekintetben egy kincs a tekintetük! Sok minden van benne, főleg ha értelmes és összetett az illető! :)
Szóval, peace!:)
 Orbán Viktor kezd európai politikai szupersztárrá válni – és már nem csak hírhedt politikusként. A Spiegel már referenciaként használja a nevét. Február 14-re keltezett számában a hetilap a Merkel kancellár elleni európai lázadásról szóló cikkében non plus…..
Flava Mo 2011.02.20 16:33:34
@sárkányfő:

Ebben talán még igazad is van. Bár az én meglátásom szerint itthon minden el van cseszve. Nekem tök mindegy, hogy Gyurcsány, Bajnai vagy Orbán, Vona, nekem annyi a lényeg, hogy csináljanak valamit. De nem, nem csinálnak, semmit. Fletó alatt is mélyen volt az ország Orbán alatt is ott lesz. Egy valamit nem értek, hogy ez az örökös szardobálás mi az istenre jó? (itt olvasom egy ideje a te és Blogger Géza írásait.) Egyik se jó vagy jobb.. mindegyik egyformán szar.
n inkább világi embernek mondom, és nagyobb távlatokban tekintek, én azt látom, hogy világon sehol semmi se működik és több tanulmány, műsor foglalkozik vele, hogy globális gazdaság mai formában fenntarthatatlan. Itt szépen össze fog omlani majd minden, aztán akkor talán tanul az emberiség valamit.. Akkor, abban az esetben hidd el, nem Orbán és Gyurcsány lesz a legfontosabb.
Flava Mo 2011.02.20 17:23:54
.
Dúró Dóra a parlamentben vehemensen többrendbeli magyar-gyalázással vádolta meg az egyik kereskedelmi tévé csatornát, amelyik arra vetemedett, hogy azt merészelte állítani, Petőfi versszavalása a Nemzeti Múzeum lépcsőjén csupán legenda volt, mint ahogy az is, hogy Mátyás…..
Magyarországon etnikai tisztogatás folyik. Ezt persze nem én mondom, hanem egy bizonyos vonagábor nevű természeti képződmény adta elő a magyar Országgyűlés plenáris ülésén. Tekintve, hogy még a felettébb tréfás játszósmellényét is felvette hozzá, nyilván ő ezt…..
Flava Mo 2011.02.15 15:48:50
Meglátásom szerint, kik jónak látják a mostani helyzetet a cigánysággal kapcsolatosan, az egészen egyszerűen csak korlátolt, de az egészen biztos, hogy az értelmi képességei kb. egy marék giliszta szintjén vannak.
Az is szinte biztos, hogy ebben az országban bűnözőnek áll a világ, sokan arra utaznak, hogy meleg kábel tv-s börtönbe betegyék a seggüket, a mi pénzünkből, ahol esetenként még jobb körülmények között is él, mint otthon. Középkori börtönöket vissza! Akkor tudnák, illetve meggondolnák kétszer, hogy lopjanak.
Melegek. Különösebben nincs bajom velük. Sőt ismerősi körömben is vagy olyan fiú/lány páros kik melegek. Nekem ezzel egészen addig a szintig nincs is bajom, míg nem követelnek felvonulást, és házassági jogokat, és míg nem én vagyok a szenvedő alany. Ugyanis még nincs gyerekem, de egyszerűen nem örülnék ha két meleg párt látna az utcán smárolni. Azért a nyilvánvaló hovatartozást ebben az esetben nem kell kinyilvánítani, mert ez nyilvánvalóan nem egészséges, természethez hű betegség. Ugyanis ha mindenki ilyen lenne kihalna az emberiség. Persze egészséges úton világra jött gyerek az kell nekik... Nah mindegy. Ennek is gátat kell szabni.
Ami pedig a liberális felfogást illeti. Kicsit mint minden más, az is el van baszva ebben az országban (bár mit csodálkozunk, mint ahogy a baloldal is, mert az se baloldal hanem valami neoliberális kártékony massza.). Az alapgondolatot érdemes megnézni, elolvasni. Franciaországból ered. Bár meglátásom szerint nem egy követhető rendszer az se.
Cigánykérdést pedig egészen egyszerű úton meg lehetne oldani, úgy mint Kínában: szabályozni kell hány gyerek születhet cigány családokban. Kész túl is van tárgyalva. Csak mint ahogy ezt se sokan nem merik meglépni. Amúgy méghogy nincs országuk a cigányoknak. Ahogy ez a kormányzat halad az lesz pár éve belül. Mert egy normális magyar nem fog itt maradni, az is egészen biztos.
"Vissza kell csábítani 20-30 éves korosztályt az országba.".. Aha.. Majd ha tudom, hogy az adóm nem egy cigánynak a semmittevésére megy, akkor majd hazajövök/jövünk. Mert én nem vagyok hajlandó részt venni az ő istápolásukban, kitartásában. Én nem érzem ezt társadalmi felelősségnek!
Flava Mo 2011.02.15 15:58:10
@Legelő Őse:
Igen lehet rosszul fogalmaztam, túl sok már a komment, de végig mentem rajtuk...
Szóval a legnagyobb baj az, hogy írták egy páran azt, hogy ez a MI felelősségünk is, hogy itt tartanak, ahol. Ez a legnagyobb baromság. Ugyanis minden egyes ember a SAJÁT sorsának a kovácsa, értelmes lény SAJÁT döntéssel és szabad akarattal. Innentől kezdve ez csakis a személyek felelőssége.. nem az enyém. Én nem mondtam, hogy csináljanak 10 gyereket a segélyért.
De viszont minden döntésnek van valami következménye. Én büntetnék a kettőnél több cigány gyereket egy családban.
Flava Mo 2011.02.15 16:03:01
@Humperdickk:
Az nincs benne, hogy a cigányokra mennyit szarunk ki az ablakon segély címén. Az nem 9 milliárd. Meg nem is 18 esetleg. Hanem három számjegyű és nem 1-es a kezdő szám.
A miheztartás végett.