Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Landulum

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi félreértés, ideje eloszlatni: a Főzdefeszt nem a nagyüzemi sör ellen jött létre! A Főzdefeszt azért jött létre, hogy megtörje a nagyüzem kulturális és piaci hegemóniáját, helyet adva a sokszínűségnek, kultúrát csempészve egy méltatlanul lesajnált gasztronómiai szcénába. Sosem határoztuk el,…..
Subba Nemjópofa: Örökségünk 2016.01.27 11:39:00
Ezt miért csinálták? És mi a faszom dolguk van a világban egyébként? Miért nagy tett, hogy a gyerekeik is beszélnek magyarul? És miért ilyen csúnyák? Erre valaki tudta kiverni?  Mondjuk nekem kicsit felállt, MAGYARUL B)..
A chicagói O'Hare repülőtéren olyan erős szél volt csütörtökön, hogy a pilóta csak így tudta lerakni a gépet   ..
Valaki adja oda Haminak a szerelmét, mert ahányszor elindul ez a dal, meghal egy kiscica. ..
forcaportugal2012 Az ítélet napja 2012.06.21 13:30:00
Európa bajnokság 1996, Anglia. A portugál válogatott története során mindössze másodszor jutott ki a tornára, ezúttal csoportelsőként, igaz, olyan nem túl megterhelő ellenfelekkel szemben, mint Lettország, Lichetenstein, Ausztria, Írország és Észak-Írország. A portugál…..
Landulum 2012.06.21 13:50:02
Nem válik az ember mindennap COTY-taggá, most ketten vagyunk ilyenek Magyarországról. Az biztos, hogy furcsa perspektívák bontakoznak ki a láthatáron. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ma reggel beütött a mennykő: elmarad az Eger Rallye. Bár a hír nem volt teljesen előzmény nélküli, mindenképp fájt. Több fórumon is a sportvezetők fejét követelték a szurkolók (FB oldalunkon is akadtak moderátori feladatok.) Csak meg kellene kérdezni az ügyről az MNASZ…..
Átmentem a piroson. Megállított a rendőr, meg akart büntetni, majd kezdődött az alkudozás. Alkudjon ön is, ha van érzéke hozzá! Van értelme! Vélemények az azonos című írásunkról...
A Borsban találtuk ezt a nagyszerű írást, hátha valaki nem olvasta.  "Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból…..