Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reflector.blog.hu

141 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BDSM chat - Ingyenes BDSM chatSzeretném figyelmetekbe ajánlani a http://BDSMthrill.com/chat oldalt, ahol egy igen dinamikusan fejlődő BDSM és Fetish társkereső oldal kifejezetten BDSM témára szakosodott chat oldalát érhetitek el. Csak regisztrált felhasználóknak, és természetesen…..
Különösen fájdalmas lehet az intim területek tetoválása. Sok az ér, idegpályák, vékonyabb a bőr. Ismét Resperct a hölgyeknek!   ..
Pelenka BÁRKINEK: koraszülöttől a felnőtt méretig, kiegészítőkkel, mindenkinek!- Szülés előtt állsz? Kórházi csomagunkkal a kórházban töltendő időt igyekszünk megkönnyíteni, akár 15-25% kedvezménnyel.- Pelenkás gyermeked van? Közel 100 féle pelenkából választhatod ki…..
A türelem tulajdonképpen a szeretet építőművészete. Egyfajta "passzív" alkotás, amikor a belőlünk áradó szeretet és bizalom éppen azáltal készteti változásra a másik embert, hogy nem szólunk bele az életébe, nem sürgetjük, nem szabunk neki sem határidőt, sem…..
Ő az,kinek lába nyomát csókolja a pórnépMegvető nevetése tündöklő,utópisztikus tájképKegyetlen Záradékként szolgák lelkét lakomázzaHol bőrben, hol lakkban lengi körül bűvös varázsAmerre jár csicska lényed megbabonázzaEgyetemlegesen birtokolja a világegyetemetHatalmába…..
Sziasztok!Máris letölthető a 17. BDSM MAGAZIN ingyenesen - az ingyenes társkereső weboldalunkról!http://bdsmthrill.com/bdsm_online_magazineÜdv:BDSMthrill.com csapata ..
Idén egy 25 960 éves ciklus zárul le. Az evolúció nagy idői ciklusokban halad, és a világ ősi népei a távoli kontinenseken, egymástól függetlenül ugyanarról beszélnek, több kultúra is leírta ezt a jövendölést, ezt a kort: India védikus hagyománya, Mayák…..
Sokan, igen sokan tartják vonzónak a tetovált, szétvarrt csajokat. Ha esztétikus, akkor igen vonzó lehet egy kellemes testű csajjal a lét. Mindenek felett igen csak Respect a fájdalomért, amit elviselnek, miközben szétgépelik a testüket.   ..
A pornóforgatások kulisszatitkai Beszarsz, hogy milyen igénytelen faszik vannak! Na és aza nő, aki ilyen aljaszemétgenya dolgot elvállal, az is megérdemli a hányást!..
olvasónktól, Márktól kaptuk. köszönet érte. Nyáron az összes srác szájtátva bámulja,annyira szexi a barátnőm lábujja.Tudom, hogy nem értik, hogy lehet vajon,hogy ez az istennő pont az én csajom.Nincs nála kényesebb csajszi a világon,önző és szeszélyes, pont ezért…..
Tia (57 éves Nő) http://www.bdsmthrill.com/user/adatlap/tia-40128384/page/3#userdata Lakhely: HU/Budapest-XIV. ker. Társkeresés célja: barátkozas Beállítottság: domináns / szadista Magasság/Testalkat: 155cm/teltkarcsúArs poeticám: A felelőtlenség, nem felelőség!…..
MiniMe83 (28 éves Férfi) http://www.bdsmthrill.com/user/adatlap/minime83-86126918/page/3#userdata   Lakhely: HU/Makó Társkeresés célja: barátkozas Beállítottság: domináns / switch Magasság/Testalkat: 183cm/macis A párommal két és fél évvel ezelőtt…..
Era (39 éves Travi) http://www.bdsmthrill.com/user/adatlap/era-25290130/page/3#userdata Lakhely: HU/BUDAPEST Társkeresés célja: tartós kapcsolat Beállítottság: szubmisszív / mazochista Magasság/Testalkat: 180cm/átlagosSzia! Én egy 39 éves, jelenleg Bp-i.(magyar…..
Egy BKV-s buszsofőr ismerősöm szerint elmondom nektek, ki is az igazi utas. A buszsofőr barátom legalábbis így gondolkodik:-aki fut, az nem utas, hanem sportoló-aki integet, az nem utas, hanem búcsúzikAz az utas, aki a megállóban várakozik a buszra :) ..
Tetszik ez a kép. Nézem, nézem, és egyre többet képzelek el. Anélkül, hogy történne valami, vagy mozdulna a képen lévő szereplő, ez a kép akkor is él, mozog, és egy történést mesél el. Nehéz dolga van a bdsm fotósoknak. Nehéz, mert igen megerőltető lehet a sok-sok kép…..
Megjelent a 2012.04 havi online BDSM MAGAZIN, ami továbbra is ingyenes, és bárki számára letölthető. Ez a 16. szám, amivel kedveskedünk a magyar BDSM hívőknek!Sok szeretettel: http://BDSMthrill.com csapata, ahol ingyen kereshetsz társat, nincs előfizetési, VIP és egyéb…..
Találtam egy érdekes papucsot, ami kifejezetten piperköc, mazohistáknak való. Ideális a kínlódáshoz, bénázáshoz. ..
ponygirl (22 éves Nő)  Egy sorban: szeretnék ponygirl lenni Magáról: szigoru domot dominátszeretnék találni aki ponygirlt csinálna belölem szeretem a ketrecet láncot bilincset piercingezhetö vagyojk és tetoválhato   Lakhely: HU/Göd Társkeresés célja:…..
Mindenki tudja, hogy ezek a babák léteznek. Minden férfi elgondolkodott már, mi lenne, ha... De minden jó érzésű férfinak van élő barátnője. Akinek pedig nincs, annak marad a "Marokmarcsa" vagy a szexbaba. Ime egy kép, amikor erre készül valaki. ..
Olyan jó ezt a képet nézni. Minden benne van. Csodás csaj, csodás mellek, láncok, megalázás, kiszolgáltatottság. minden stimmel...
Sokszor gondolkodom, hogy mi a lófasz van ezzel a magyar politikai elitnek nevezett ingyenélő szarházi jogászokkal, akik ahelyett, hogy a népet képviselnék, csak azzal törődnek, hogy  a saját zsebüket tömjék degeszre. Kedvenc vidékem, földrajzi helyem Karinthia,azon belül is…..
Minden tiszteletünk a valaha volt legnagyobb testépítőbajnok személye előtt! Arnold, élj örökké!..
Anna (34 éves Nő) Mint az adatlapomból kiderül, nem vagyok független. Alkalmi partnert keresek. Nem baj, ha te sem vagy független, Így megérted, hogy nem állhatok mindig a rendelkezésedre. Magamat úgy jellemezném hogy inkább mazo vagyok. Sub, csak annyira , amennyire a…..
21/5-ös cerka kalandjai. Vol.1/a kép csak illusztráció/ A páromnak van egy teltkarcsú, duci barátnője, Zsuzsa Én magam a vékony, törékeny nőket szeretem, lapos hassal, pici, tenyérnyi popsival. A párom barátnője pedig finoman fogalmazva is zsíros falat. A kedvesemtől tudom,…..