Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pernahajder Viktor

0 bejegyzést írt és 360 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapesten a Rákóczi híd (leánykori nevén Lágymányosi híd) Szerémi úti felhajtója nem éppen a legszerencsésebb megoldások közé tartozik. A vasúti felüljárónál a Dombóvári útról ugyanis be lehet csatlakozni, csakhogy a Szerémi út íve miatt a kereszteződés nem…..
A nagy melegben érdemes jól felkészíteni az autót utazás előtt, és odafigyelni a vezetésre, hiszen a közúti balesetek kétharmadát gépkocsik okozzák. 2014 első negyedévében több baleset történt a hazai utakon, mint egy évvel korábban, ráadásul a nyári kánikula kifejezetten…..
Pernahajder Viktor 2014.07.05 08:13:08
@shred: jó megközelítéssel egy ilyen oldalon találsz megoldást:
magnatec.castrol.com/en/oil-selector.html
Ha léteznek olyan filmek, amiket kötelező szinkronnal nézni, akkor a Pusztító azok közé tartozik. Aki nem így tesz, azt egy egység pénzbüntetésre ítélem szabályszegés miatt. Marco Brambilla nem készített sok filmet, de megalkotta a Pusztítót, így nem vész a feledés…..
Pernahajder Viktor 2014.05.20 22:05:22
TComment Benzinest? Hülye vagy? 2014.02.04 06:20:00
Nem sokat gondolkodnék, ha új autóba motort kellene választanom. Elfogytak az érvek a benzinesek mellett. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A világ legismertebb tájképét naponta milliók nézegetik, de csak kevesen tudják, hogy ez egy valódi fotó, azt pedig talán még kevesebben, hogy hol is készült pontosan.   A Windows XP bárányfelhős kék eges, füves domboldalas háttérképe, művésznevén "Bliss"…..
Pernahajder Viktor 2013.11.21 07:07:04
@DeToXXX: nem is mert a linux a stabil :-)
1973-ban ünnepelte a főváros a város egyesítésének centenáriumát. A 100. évforduló alkalmából egy sor új épületet adtak át, ezekből szemezgetünk most. A kultúra több új intézménnyel is bővült. 1973 októberére befejezték az óbudai ifjúsági és művelődési ház…..
Nem kétséges, a mai ünnep főszereplője megint a Békemenet lesz. Most is tízezrek masíroznak majd, hogy demonstrálják a miniszterelnök politikája iránti elkötelezettségüket - ahogy ez bevett gyakorlat a polgári demokráciákban. Az viszont továbbra sem tudható, hogy az…..
Pernahajder Viktor 2013.10.23 18:12:40
@Buday András: azt majd jövőre meglátjuk kik vannak többen, te kis vérpistike :-)
Bajban van a Pető Intézet adták hírül nem is olyan régen több helyen is. Ha nem jutnak pénzhez, akkor hosszabb távon könnyen bezárásra kerülhet a sor. Pedig ez aztán nem olyan "ágazat", ahol versengenének egymással az intézmények. A Pető intézet pedig a mozgássérültek…..
Kínai Népi Felszabadító Hadsereg (PLA) éles lőszerrel végzett gyakorlata a Lanzhou fennsíkon ismét fantasztikus fotókat produkált. A Kínai Népi Felszabadító Hadsereg Lanzhou-i Katonai Területi Parancsnoksága (MAC) alá tartozó ezred éles lőszerekkel tartotta…..
Pernahajder Viktor 2013.09.17 08:40:53
A Privátbankár hosszú évek óta minden hónapban fog egy harminc tételből álló bevásárlólistát, és elmegy három hipermarketbe, hogy összehasonlíthassa az árakat. A fenti, hat évet átölelő grafikon a legutóbbi beszámolójukból származik, némi kiegészítéssel, amit…..
Naiv ügyfél 96 ezer forintos előleget bukott be a fonyódi Balaton Hotelben. Állítólag azért adták ki a szobájukat másnak, mert nem jelezték az előleg megfizetése után, hogy mennének. WTF? Kérem jelentkezzenek a Fonyódi Rendőrkapitányságon azok, akik a fonyódi Balaton…..
Pernahajder Viktor 2013.08.09 12:30:32
Drága Kocsis Máténk! Te, aki kiegyensúlyozott médiánk féltve örzője vagy. Igencsak felhúztad magad midőn tudomást szereztél ama borzalmas skandallumról, hogy pár napja a Sanoma médiavállalat vezetője - nevezetesen Szabó György - összeröffent egy budai étteremben más…..
Pernahajder Viktor 2013.08.07 14:10:27
@vénkujon: igazából, ha Selmeczi a Barbie, akkor Kocsis a Ken.
Siófok a nyár fővárosa. E semmitmondó és semmit sem jelentő szlogen mellett mostanában a tömegturizmustól agyongyötört tóparti város sokadik ciklusát taposó polgármestere elkezdte bevezetni a "virágos város", "ökováros" és "autómentes város" jelszavakat is. Közben…..
Pernahajder Viktor 2013.07.30 14:06:16
@haggyadaszt: ott a pont, köszi. El lehet költeni máshol is a pénzt.
Pernahajder Viktor 2013.07.30 15:23:54
@ProsTata: hol van nekik Halas Karcsijuk :-)
Talán elhibázott döntés volt megdobálni Orbán Viktort Erdélyben, a gerillaakciót végrehajtó fiatalok nem tudhatták, mire készülnek megint. Pedig ha mögé néznek annak a felvetésnek, amit az Országos Választási Iroda elnöke mondott, gyönyörű lehetőségek villannak ám fel.…..
Pernahajder Viktor 2013.07.28 09:15:00
Egy szingapúri reklámügynökség készítette az alábbi kampányt Liking isn’t helping (A lájkolás nem segít) címmel. A hirdetések arra hívják fel a figyelmet, hogy vannak a virtuális dolgoknál fontosabb dolgok is az életben, és a Facebookon milliók által lájkolt képek nem segítenek az olyan fontos…..
Pernahajder Viktor 2013.07.02 08:00:38
@midnight coder: maradj inkább a kockulásnál te fasiszta kretén állat.
Pernahajder Viktor 2013.07.02 10:07:54
@Giedi: szerinted, ha az illető bőrszín alapján akarja megmondani, hogy kinek lehet gyereke, akkor az egy humánus úriember?
Pernahajder Viktor 2013.07.02 10:42:32
@Hurrá Torpedó: nem tudom az illető mit akart(de sejtem, mert mindenhol ezt nyomatja) de:

" midnight coder 2013.07.02. 07:48:51
Ha a kicsi néger inkább lájkol ahelyett hogy újabb kicsi négereket gyárt az asszonnyal, máris sokat tett a háborúk és a szegénység ellen. "

eztetet írta/mondta.
Az általad felvetett probléma valós ezzel egyet értek.
5/2, nem túl jó arány. Videó leírása: Kíváncsiak voltunk, hogy kiszolgálnak-e egy 14 éves lányt a trafikokban. Ötből kettőben simán kapott cigit. A többi helyen nem járt sikerrel. Az új szabályozás szerint azonban be sem léphetett volna a trafikokba. ..
TComment Akik mögött soha! 2013.06.26 12:13:03
Van egy toplistám, akiknek még a közeléből is menekülök. Lehet, hogy ez a hosszú élet titka? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
5-6 év blogolás alatt láttunk már egyet s mást, de arra azért felszaladt a szemöldökünk, hogy a 2010-es bruttó 90 forint után idén bruttó 93 forintot terveznek kifizetni a más településekre átvezényelt tűzoltóknak a munkaidejükön túli árvízi védekezésért. Akárcsak akkor,…..
A palesztin Hamász által ellenőrzés alatt tartott Gázai-övezetben szervezett nyári táborokban képezik ki a 6-16 éves gyerekeket a fegyverhasználatra, a katonai viselkedés alapjaira és egyebek mellett arra, miként kell átjutni égő abroncsokon. A minap testvérblogunkon, a…..
Pernahajder Viktor 2013.06.16 20:17:39
@doggfather: egy palesztin hazafi mindenképpen. De gondolom itthon is elég nagy igény lenne ilyesmire jobbikos körökben.
Zseniális, zseniális és zseniális. Ezt tudjuk mondani. És talán és legfőképpen azt: gratulálunk a magyar Attraction csapatnak, hisz néhány perce megnyerték a Britain's Got Talent-et. A britek odáig vannak értük. Mesteri húzás volt, hogy az ő történelmüket vitték színpadra…..
Szegény embert még az ág is húzza. Most mondd meg, szerencsétlen Dzsudzsák Balázs alig heverte ki, hogy tavaly decemberben összetörte a Porscheját, erre ma délután egy Lamborghinit is használhatatlanná tett. Vörösbaranyi József menedzser tájékoztatása szerint…..
A Kard blog hívta fel a figyelmem erre a linkre, miszerint 3 nap emlékezete eltűnt a miniszterelnök Facebook oldaláról („Megállt az idő, ó kárhozat...”). És tényleg. Csütörtök óta töröltek minden posztot és hozzászólást. Ám mint Bulgakov is írja: kéziratok nem égnek el.…..
Tavaly alapított, valamint a támogatás odaítélésének időpontjában ciprusi, seychelle-szigeteki, szingapúri tulajdonban álló cégek is kaptak 2012-ben a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségen keresztül uniós támogatásokat. Volt olyan vállalkozás, amelyik közel 1 milliárd forint…..
Futótűzként terjedt a hír: a Magic Burger bezárja kapuit Óbudán, és nem máshol, mint a tizenegyedik kerületben nyit újra, jajj mi lesz velünk, éljen a király. Mi is meglátogattuk hát őket, a mínusz első napon, hogy élményeket szerezzünk. Kicsit félrevezető az…..