Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andul

38 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mimo fan club Tejtesóim 2012.08.03 11:22:39
Amira, aki 9 nappal idősebb nálam. Anyuja Orsi, akivel mami még a kórházban ismerkedett meg. Orsi szülés után,  nagyon igyekezett, hogy legyen teje, de nem lett, ezért kapott mamimtól. Sajnos csak pár hétig ettük ugyanazt a kaját, mert rövid idő után Amira nem fogadta már el az…..
Mimo fan club Duracell Nyuszi :-) 2012.08.03 10:05:27
köszi az aggódást és az érdeklődést, rendbe jöttem, remekül vagyok! de komolyan! szaladok, mint a nyíl, mami nem igazán tud már követni. pont biztonsági óvintézkedéseket tesz, ajtó elzáró rácsokat vásárol. kis naív! ha én egyszer ki szeretnék jutni, meg is teszem! Szép…..
Mimo fan club Kórházba kerültem 2012.07.30 16:34:00
sajnos, ezt is kipróbáltam. csütörtökön már kijött belőlem a kaja és lázas is voltam. sajnos. látszik az rajtam, ha nem vagyok igazán én. aztán péntek délután lázgörcsöm volt. ne kérdezd, mekkora volt a lázam, fogalmam sincs! alaposan megijesztettem mamit. de nem direkt…..
Mimo fan club 2012.07.17 15:14:00
nos: van két fogam alul. kanál kocog, meg nem mutatom senkinek. és ha a számba teszed az ujjad, pórul jársz. biza. kellő motivációval felállok az ágynál és nézegetek, sőt, mellette el is ballagok. ha kajával megjelensz a közelemben, hát kinézem a szádból, de oda is…..
bizony, nagyon sok dolgom van, ezért egy ideje nem jelentkeztem. próbálom röviden összefoglalni, mi is történt velem! elkísértem mamit a Bizonyítványosztásra. hiszen, valamilyen szinten mi ketten hoztuk azt is össze, de legalább is van benne részem. aztán jöttek ezek a…..
bizony,megint nagymaminál nyaralok pár napig. mami tanul. vagy legalább is nekem ezt mondta :-) mindegy, fő, hogy sikerüljön a vizsgája. én szeretek a nagymaminál! ..
Indulás előtt tutira megyek: ha belebújok a táskába, még véletlenül sem felejtenek itt.   Ez akár igazolvány kép is lehetne rólam !                Ez meg egy sima, érdeklődő arc! :-) Na, jó éjt nektek!..
Tényleg így gondolom -ideje van a mozizásnak is - , de a mozizást vagy hármasban, vagy egyedül lehet jelenleg intézni. :-) amolyan csajosra fogva a dolgot. Mivel én még nem voltam kíváncsi a filmre, hát mami ment moziba, én meg nagymamihoz! Ígért öt kiló gumicukrot, de nem kaptam…..
Repül az idő!..
Biza, ezek a nagy dolgok! Fél éves szülinapom lehetne holnap. Féléves szülinapra meg fél torta jár? Bulim lesz-e vajon?  :-) na, itt egy igazi babys torta:   nagymamitól ilyen tortára számítanék: nagypapimtól meg ilyesmire:   és amire én vágynék: ..
Mimo fan club Mami vezet! 2012.05.22 12:57:00
bizony, ott tartunk, hogy mami vezetni tanul. rám meg Judit vigyáz. Jó dolgom van! :-) ..
Mimo fan club wellnesseltem, biza 2012.05.19 20:28:00
hát az úgy volt, hogy a mamit és a nagymamit nem akartam felügyelet nélkül elengedni ma reggel a kozmetikába, hát elkísértem őket. jó helyre mentek, elismerem. én felfedeztem a játszósarkot, a csajok meg élvezkedtek. fogadok, mami jobban izgult, mint én. szóval, jó hely,…..
Mimo fan club Május idusa 2012.05.16 17:15:00
Biza, harmadik napja vagyok a nagymamámnál. Tegnap elmentünk sétálni, láttunk lovakat, kutyusokat és két aranyos cicát. Ja: meg egy kukás autót! :-) Máskor is megyünk arra, például ma délelőtt. Este meg villamosoztunk! Az is a kedvencem. Nem babakocsival voltunk, nagymami magára…..
Mimo fan club mese mese mátka 2012.05.14 12:00:00
Ma csuda izgi nap lesz, este megyek a nagymamimhoz! De odáig még el kell jutnunk, hát a szokásos reggeli mesémmel kezdtem a napot: Délután a doktornénitől kaptam két oltást is. Nem mondom, hogy élveztem, de azért csak egy kicsit nyüszögtem. És már 7.800 gr vagyok! Biza ám!..
Mimo fan club Május 13, vasárnap 2012.05.14 09:29:00
A déli alvásból arra ébredtem, hogy nagymami ott van! Ez csak valami mókát jelenthet! Gyorsan megettem az ebédemet, és már öltöztünk is, mentünk csavarogni! Mamit elkísértük vásárolni, de aztán külön utakon jártunk. Nagymami próbálta mutogatni a kutyusokat, de nem igazán…..
Mimo fan club május 12 2012.05.12 23:41:00
Ma csokifagyiztam. Ez azért jobb, mint a citromos, mert jól összemaszatolhatom magam. Egyébként megérkezett a front, és hisztis lettem. Szegény anyum alig bírt velem. Nem bírtam elaludni, pedig már iszonyat álmos voltam. Hát persze, hogy panaszkodtam... Jó hangosan! Mondtam már?…..
Csak a mihez tartás végett:-D ..
Szerintem még nem. Jó móka, kényelmes a kocsi, kilátok belőle simán. Aludni is tudok benne. Egy baja van: történetesen nem veszik észre, hogy jövök. :-( De nagyim kitalálta, hogy szerelni kell rá egy kerékpárcsengőt. Annyi féle van, mint égen a csillag és még kettő.…..
Nadányi Zoltán: Anyu   Tudok egy varázsszót, ha én azt kimondom, egyszerre elmúlik, minden bajom, gondom. Ha kávé keserű, ha mártás savanyú, csak egy szót kiáltok, csak annyit, hogy anyu! Mindjárt porcukor hull kávéba, mártásba, csak egy szóba kerül, csak egy…..
Szia! Szép reggelt! Tegnap nagyim eljött hozzám, sétáltunk egyet a ragyogó napsütésben és felvettem a rózsaszínű kisruhámat. Nagyon dögös voltam, elhiheted! :-) Majd egészen "véletlenül" nagyimnál maradtam! :-) Villamosoztunk - ezt imádom, kikezdek mindenkivel. Visszanevetnek…..
Hétfőn kirándulni voltunk a Visegrádi-hegységbe. Eredetileg egy nadis kirándulás lett volna, de miután sokan lemondták, ezért elmaradni látszott. Én viszont már megígértem a fiúknak hogy megyünk, ezért Barnival gyorsan beszerveztük Vikit, aki hozta a barátnőjét is. Így…..
Mimo fan club Sport babakocsim 2012.05.03 09:10:00
mert kinőttem a régit. szerettem, de a lábam már nem fért el benne sehol sem. vettek nekem egy sport babakocsit a Vaterán, de hamar kiderült használhatatlan. miután két szerelőnél is jártak, sajnos az is, hogy javíthatatlan. vélhetően túlterhelték, így szétestek a kerekei,…..
Bizony, a mami vett nekem varázs itatófület és ezzel már egyedül tudok inni! ..
Napsugaras jó reggelt! :-) ..
szóval: rájöttem: a mami is csikis - a talpán. vicces, ugye? ..