Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÉtelAdalék

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A leginkább török eredetű pogácsát a magyar konyha szinte a tökélyre fejlesztette, legalábbis nagyon sokféle változata alakult ki. Egy egyszerű de nagyszerű vendégváró falat. Egyszerű mert könnyen összeállítható különösen az élesztő nélküli változata, szaggathatjuk…..
Filmblokk Rémálom az Elm utcában 2010.05.23 17:02:00
Freddie kruger visszatér, hogy  álmában kergesse az utca lakóit. A korábbi részei jók voltak, de  egyik sem ért el akkora sikert mint a legelső része. Most a technikai újdonságokkal fűszerezett  új rész kiváló kikapcsolódást nyújt a horror rajongóknak. A film egy…..
A kazár birodalom népei nomád életmódjukból adódóan a kínaiaktól a türk gyűjtőnevet kapták függetlenül attól, hogy melyik népcsoporthoz is tartoztak, mivel a türk szó nomádot jelent. ( ebben az időben még nem a  mai értelemben vett törököt jelentett) Habár…..
Sziasztok!Gondolom sok mindenki megkapta már a motor első elemét a forgattyúsházat, innentől elég sok lapon keresztül a motort fogjuk építeni! Már ránézésre is sok erő rejlik a motorban, és látszik, hogy nem egy amatőr darab.További sok sikert mindenkinek az építéshez!..