Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Demonax (törölt)

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Spanyolország egyes falvaiban rendszeresen megrendezik az El Colacho ünnepséget, aminek során az elmúlt 12 hónapban született csecsemőket halmoznak a földre, akik felett az ördögöt szimbolizáló öltözékben férfiak ugrálnak át.   Az ugrás célja az, hogy a Gonosz…..
A figyelmes tévéműsorfürkészek már rátalálhattak a TV2 új talk show-jára: szeptember 22-én indul a Joshi Bharat. Minden találgatás ellenére az új műsort azonban nem a konkurens csatornán lévő Mónika show-val egyidőben adják, hanem előtte egy órával, minden hétköznap…..
Demonax (törölt) 2008.09.11 11:01:30
Aki olvasta a nagysikerű Tesco-könyvet, vagy dolgozott ismerőse hipermarketben, azt tudja, hogy a leértékelt árukból csak a ropi és a kézmosó kerül ki a nagyközönségnek, az értékesebb termékeket elviszi a vezetőség, a maradékra megpróbálnak lecsapni az alkalmazottak. Egy ilyen…..
Kurva hideg van kint a tengeren, befagy az ember valaga tőle - ezt nem tapasztalatból tudom, hanem onnan, hogy rendszeres nézője vagyok az alaszkai rákhalászok kalandjait bemutató Deadliest Catch című sorozatnak. A Discovery Channel műsorán látható istenkirály realityben olyan kemény…..
globalicum Delej Nedű! 2007.08.20 09:59:00
Itten van kéremszépen a serek egyik dísze, éke, főpéldánya. Már aki szereti a búzasört. Főleg a szüretlent. De legfőképp a barna szűretlent, kérem, mert az a csúcs, úgy vélem. Eme pompás nedű salynos nem kapható kies hunfödön, hazánkban, pedig labancfoldön már az Úr…..
 A történet tavaly nyáron kezdődött, amikor meghirdettük (az akkor még az újságunkkal együtt UFi nevet viselő) blogunkon az UFiklán megalakulását a Travian nevű online stratégiai játék gyors szerverén. A klán aztán szépen gyarapodott (ma is élünk és virulunk, az s3-on…..
A drogriporter nevű specifikus blogon találtam az alábbi összeállítást az amerikai hatóságok drogprevenciós propagandájáról a késő kilencvenes évekig. Ízelítőül két videó, a többit az alábbi linken lehet megtekinteni. ..
A szakítósblog történetének első coming out-ja! Még soha nem találkoztunk olyan tanárral, aki bevallotta volna diákja iránt érzett szerelmét, pedig mindig remegő gyomorral olvassuk az újságokban, hogy a tanárnő és a diák szerelmesek voltak/lefeküdtek/csókolóztak, de soha nem…..
Kevés annál szarrágóbb dolog van, mint árengedmény idején árat emelni. Olyat viszont még nem látott a Homár, hogy 50%-os kedvezmény előtt, több mint duplájára "korrigálja" valaki étlapját. A Torkos Csütörtökok történetének eddigi legparasztabb vendéglátóipari…..
A legborzasztóbb rémálma vált valóra egyik kedvenc színésznőnknek, aki alaphelyzetben is retteg a majmoktól. Új filmjében, a Penelopéban ki más lenne a partnere, mint egy csimpánz. Ricci elbeszélése szerint gyanús volt neki a majom az elejétől, de mivel a stábban mindenki szuper…..
Demonax (törölt) 2008.02.02 16:12:30
Szabó Levente nyerte meg az Electrolux Design Lab 2007 versenyét az E-wash koncepcióval, mely egy olyan mosógép, mely mosódióval mos mosópor helyett. A mosódiót Indiában már évszázadok óta használják. Henrik Otto, az Electrolux dizájn részlegének vezetője azt emelte ki a díj…..
Demonax (törölt) 2007.12.01 11:18:01
A fekete színű bögre színe és a rajta lévő OFF felirat is ON-ra változik, amikor forró italt teszünk bele.Via BBGadgets..
Demonax (törölt) 2007.12.01 11:13:06
Bigyóblog Álombillentyűzet 2007.11.21 12:46:00
Itt feleslegesek a szavak. Karácsonyra meglepetésnek, édesszájú geek ismerőseinknek.Via Geekware..
Demonax (törölt) 2007.11.21 14:40:10
ennek a rokona
www.daskeyboard.com

mindkettő nagyon finom
Cogito Felfedve a stressz titka? 2007.10.31 20:17:16
Amerikai tudósok azonosították azt az agyi folyamatot, amely megmagyarázza, miért kezelik egyes emberek olyan magabiztosan a viszontagságos helyzeteket, míg mások összeroppannak egy hasonló szituációban. A szakemberek szerint egyre több bizonyíték támasztja alá, hogy a stresszre…..
Minden az egyben minihűtő. Helyét a hálószobában tudjuk elképzelni: beletesszük az éjszakai vizet, beállítjuk az órát reggel hétre, és kedvenc rádióadónk vagy éppen kedvenc zeneszámunk ébreszt. Mert ez a minihűtő rádió, mp3-lejátszó és ébreszőóra is egyben. A hűtő…..
Amíg a Homár folyamatosan megijed a saját árnyékától és a sarki közértig sem jut el, portyázó olvasónik, mint Pizsama von Flanel a hipermarketbõl is kiganajolják az extrém javakat: Az InterSparban akadtam rá a mellékelt képeken látható finomságra. Rögtön ráizgultam a japán…..