Regisztráció Blogot indítok
Adatok
greencurse

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manzárd Café Tinilányok szobája 2011.04.14 09:30:00
Rania Matar libanoni fotográfus sok másik fotóművészhez hasonlóan előszeretettel kukucskál be mások privát szférájába. Ufó díjnyertes képsorozatával egy hullámhosszon mozogva, tinilányok szobáját örökíti meg a közönségnek szerte a világban. „A Girl and her…..
Tegnap arról volt szó, mekkora bunkóság belerúgni abba az autóba, amelyik nem adja meg kanyarodáskor az elsőbbséget a gyalogosnak. A kommentek számát nézve a téma alaposan megmozgatta a blog olvasótáborát, úgyhogy következzen egy alapjaiban hasonló, de sokkal vitathatóbb…..
Tévhitek blogja Villám-tévhitek 2010.01.06 15:13:00
Blogom "kissé" lecsendesült mostanában, amit én persze nem az év végi ünnepeknek tudok be, hanem annak, hogy mindenki a Tévhit-évkönyvet bújja. Szerintem is letehetetlen, azóta már tizenkét nyelvre lefordították, sőt, hamarosan musical is készül belőle!Mielőtt teljes…..
Zsolt egy el nem indult tanfolyam díját szeretné visszakapni a Ring Nyelvstúdiótól. A vita az ügyvédi felszólítások szakaszába ért, és ugyan az iskola igazgatója elismerte a követelés jogosságát, újra és újra csak hárít a kifizetés helyett. A második levél pedig Verától…..
Az előző évad nagy sikere volt a blogon a Meeblings, aminek most megérkezett a második része. A leginkább a Lemmingsszel rokonítható játékban továbbra is színes pacalényeket, meeblingeket kell a célba juttatnunk kihasználva azok képességeit (a sárga vonz, a kék taszít, a…..
Hétköznapi horror a kórházban, avagy mit tegyen a naiv beteg, aki nem egy marék aprópénzzel közelít a vizitdíj-automatához:Mai napon délben megjelentem a területileg illetékesFejér Megyei Szent György Kórházban, mivel kicsit fáj a fejem, és homályos a látásom, mert sok homárt…..
A Sony Bravia reklámsorozatának überfőnöke a jelek szerint teljesen rá van cuppanva az ezerlemezes díszdobozos dvdkre. Ha nem így lenne, nem próbálkoznának minden egyes Bravia-szpotjukkal lenyomni a Függetlenség napja költségvetését. A méret a lényeg: a félelmetes munkaigényű…..