Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r.yeti

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Matolcsy bejelentette ma reggel, hogy tervezik betömni a 400 milliárdos hiányt a 2013-as költségvetésben.Persze betöm 3 lyukat, de 5 új lyuk keletkezik, amire majd újabb csomagot kell készíteni, ami betöm pár lyukat, de néhány újabbat is okoz és így tovább, és így tovább…..
Vastagbőr Nincs gyereked? Fizess! 2010.09.20 10:15:00
Megkongatták az elmúlt hetekben a vészharangot, mert  Magyarország lakosságának száma  10 millió alá esett. Boross Péter volt miniszterelnök úgy érezte, hogy meg kell szólalnia ez ügyben. Kár volt. Ugyanis azt nyilatkozta, hogy a gyermeket nevelőknek nyújtott…..
Lassan mondom, hogy mindenki megértse: el-ké-pesz-tő. Éppen a múltkor váltott ki nagy vitát a 36 éves nyugdíjas kommandósról szóló poszt, melyben feketén-fehéren olvashatóak voltak a számok: a 3 millió nyugdíjasból több mint 600 ezer korhatár alatti. A 276 ezer korhatár…..
r.yeti 2010.06.11 10:50:22
@Marcellusca: Kurvára tudom sajnálni ezek miatt! Nekem és sokan másoknak a fősulin/egyetemen nem kellett minden lófaszt megtanulni és még most is elvárják, hogy fejlesszem magam (persze saját költségen)? Az nem volt stresszes, hogy ott idegeskedtünk a vizsgák előtt? Az nem stresszes, hogy sokan naponta bemennek a munkahelyükre szopni a faszt, annak a töredékéért amit ez a senkiházi felmarkol havonta? ...és akkor ráadásul még olvasunk is egy ilyen hírt :(
Dolgozzon le 40 évet, adózzon rendesen és utána majd mehet nyugdíjért, addig meg fogja be a pofáját és ne siránkozzon állandóan!
Kissé különcnek számítottam, de egy percig sem bántam (meg), hogy nem oltattam be magam és a családot H1N1 ellen. Erőteljesen jelzett ugyanis a pánikkampány idején a kamumérőm, annak pedig jobban hittem, mint bármelyik öltönyös fazonnak a tévében. Jól tettem. Az Európa Tanács…..
Peti és Lali, a Fidesz két aranytorkú madara ismét színre lépett, csak gratulálni tudok mindkettőnek. Örültünk, hogy a kormányváltással megszabadultunk Szollártól, a Rohadtul Irritáló Nyilatkozatok bajnokától, de sajnos helyettesítik. Hétfő, parlament, magabiztos debreceni…..
r.yeti 2010.06.08 12:49:46
@Gunther: Nem csak te hanem az ország nagy része (köztük én is) bukni fog az adójóváírással! Ráadásul a 16 %-os egykulcsos adóval is megint a jól keresőknek tesz szívességet!

Úgyhogy, kedves orbán és társai, nektek is csak annyit üzenet amit az előző bandának: MENJETEK A JÓ ÉDES KURVA ANYÁTOKBA!!!
Meglepetést keltett Magyarországon, mikor Bajnai Gordon tavaly decemberben washingtoni látogatása alkalmával amerikai segítséget kért a roma integrációs programhoz. "A kormányfő azt kérte, utazzanak amerikai szakértők Magyarországra a roma integrációs program segítésére.…..
r.yeti 2010.04.19 13:13:46
@reKorrekt: Pedig milyen sok, sokkal értelmesebb helyre lehetne költeni ezt a pénzt:
pl. fiatal MAGYAR családok lakáshoz jutásának megsegítése, egészségügy, magyar oktatás...
De nem, nekünk ezeknek a tetves ingyenélő szemeteknek kell adni! Ez a szomorú az egészben!
2009. október 22.: "Idén nem lehet kifizetni jutalmat az állami vezetőknek, céljuttatást a minisztereknek és államtitkároknak, a vezető beosztású köztisztviselők esetében pedig a kormány harmadára csökkenti a legnagyobb adható jutalom összegét - közölte a…..
Na, vajon hol készültek ezek a fotók?       Helyben kialakított bolt, ahol lehet vásárolni, 10 ezer kötetes könyvtár, kilenc (!) sportpálya és a tornaterem. Színházterem, tornaterem és a szakkörök tartására alkalmas melléképületek (fazekas kör,…..
r.yeti 2010.02.08 11:48:36
@zero: Én csak annyit mondok hogy Dunaújvárosi főiskola: DV és Papírgyári úti kollégiumok! Aki lakott bennük az soha nem felejti el: hajléktalanok az ablak alatt, 2 centis rés az ablaknál, télen max. 10 fok a szobában, nyáron min. 35. 3 személyre 1 kis asztal, 30 személyre 2 zuhanyzó és 1 WC...
De ennek a sok kibaszott bűnözőnek meg jár a luxusbörtön! 4 betonfal vakolás és festés nélkül, 1 vaságy rajta 1 centi vastag szivaccsal és egy lószőrpokróc, mellette napi 12 órán keresztül kemény fizikai munka: ennyit adnék nekik és semmi mást! Akkor tanulna a bűnéből és nem kívánna visszamenni!
De ebben az országban ezt se szabad mert jogaik vannak... MEG A JÓ ÉDES KURVA ANYJUKAT!!!!!!
Szakáld egy 600 fős település Borsod megyében. A főútvonalaktól elzárt kis település mellett 1-1,5 km-re, a Hejőszalonta felé vezető utat keresztezi a mezőcsáti vasúti szárnyvonal, itt volt Hejőszalonta néven egy vasúti megálló, de 2007. március 4-étől megszűnt a forgalom…..
Az MDF budapesti vezetője (Lévai Zoltán) azt írta, hogy el kellene bontani azoknak a paneleknek a tetejét, amik a szélcsatornák útjában állnak, így javítva Budapest levegőjét. Ajajajj ... kik a panellakók legjobb barátaik? Kik védik meg őket, kerül amibe kerül? A mázlista…..
r.yeti 2010.01.26 09:59:59
@Hetfield: Most komolyan: egy politikusnak komoly embernek kellene lennie. Itt pedig mit lát a szavazó: egy kis senkiházi pöcs a parkolóban játszik egy markolóval és egy papírdobozzal! Ezek után komolyan ilyenekre kellene szavaznom és rájuk bízni az ország irányítását! RÖHEJ!!!
"De a Fidesz elvett 1999-ben 19 500 forintot minden nyugdíjastól" -tért ki az aktuális eseményekre Lendvai Ildikó a minap. Vajon mi jöhet még ezután, morfondíroztam magamban, aztán tegnap megláttam a még-el-sem-indult-kampány eddigi legkegyetlenebb performanszát. A budapesti szocik…..
r.yeti 2010.01.22 09:13:15
A szakértői miniszterelnök is megszólalt végre a több milliárdos minisztériumi cafetéria-keret kapcsán: "Nem tartom magasnak a minisztériumokban dolgozó köztisztviselőknek 2010-ben járó cafeteriajuttatást." (vastagbőr) "Ezektől az emberektől összességében…..
Csúcsott döntött a munkanélküliség, sajnos ... Tavaly ősszel 3 millió 788 ezer volt a foglalkoztatottak száma, míg a munkanélkülieké 445 ezer fő, ami 10,5 százalékos munkanélküliségi rátának felel meg. És ne feledjük, ez csak a regisztrált munkanélküliek száma, arról…..
r.yeti 2010.01.07 13:35:09
@ketroot: Angliában viszont olyan fizetés van, hogy az albérlet kifizetése után még marad is az illetőnek annyi pénze, hogy nyugodtan megélhet belőle. Itt viszont kifizetsz egy albérlet+rezsit és lófasz pénzed se marad. Éppen elég az éhenhalás elkerüléséhez. Ha otthonról járok dolgozni, akkor legalább valamivel több marad meg. De az tényleg elszomorító, hogy sokan akarnak dolgozni, de egyszerűen nincs hol!
2009. december 16 szerda, BKV sajtóközlemény: "BKV: biztonságos, balesetmentes közösségi közlekedés A BKV felkészült a téli időszakra A BKV még a tél beállta előtt felkészítette járműveit a megváltozott időjárási viszonyokra, járművezetőit pedig a csúszós…..
Tegnap a "koalíció" megszavazta a pénzügyi salátatörvényt. Hiába tiltakoztak (előre) rengetegen (köztük mi is), szokás szerint hatástalan volt. Magánnyugdíj-pénztárakról: 188:143:1 arányban megszavazták a magán-nyugdíjpénztári rendszer átalakításáról szóló…..
Vastagbőr Adventi naptár 2009.12.14 11:01:00
Adventi naptár. Nem is akármilyen: bűnmegelőzési. A rendőrség honlapján. Csodás. ..
Nemrég Szollár Domokos bejelentette, hogy "Fekete lesz idén a karácsony az államigazgatásban. A miniszterek, államtitkárok egyáltalán nem kaphatnak prémiumot. A kiemelkedően jól teljesítők pedig a harmadát kaphatják meg" Nem kellett sokat várni az abszurd folytatásra:…..
r.yeti 2009.12.04 08:48:21
@Tarackos Sül: Sajnos ez így van! Még azzal lehetne kiegészíteni, hogy Budapest pedig nagy gőzölgő szarkupac!
r.yeti 2009.12.04 09:17:13
@pete27: Milyen 3 hónapos szünetről beszélsz? Ami szünet nyáron az július és augusztusból 2 hét (feltéve ha nem kell vizsgáztatni). Cserébe meg év közben nem mehetek el sehova, mert egyből levonják a fizetésemből! Meghatározzák azt a néhány hetet amikor mehetek valahova és kész. A továbbtanulást elvárják, de egy kurva forintot nem adnak rá, és ha elmegyek suliba, akkor azért is levonják az óráimat és kapom a nagy lófaszt! Ott szenvedhetek a sok idióta diákkal ,akit leszarnak a szüleik és nekem kell nevelnem őt, mert az anyja lusta hozzá, és közben ha rosszul szólok hozzá, akkor mindjárt én vagyok a szemét mert nem alkalmazkodok a diákhoz és nem hagyom aknakeresőzni órán! Úgyhogy gyere el és taníts 1 hónapot, akkor meglátod, hogy milyen keveset is dolgozok én!
r.yeti 2009.12.04 13:11:14
@Sörömpőőr: Kurvára tudlak sajnálni, hogy van miből nyaralni menni! Egyébként, ha annyira kibaszott jó tanárnak lenni, mert egész évben csak faszverés van, akkor szerinted miért van
tanárhiány az országban?
@Marcellusca: Neked viszont igazad van, aki nincs benne annak fogalma sincs róla, hogy mennyit dolgozik egy tanár. Csak azt látják, hogy a sok hülyegyerekkel 8-14-ig foglalkozunk, de hogy utána mit csinálunk, arról fogalmuk sincs. De mindegy, nem veszekszek senkivel, nekem is szar a helyzetem, neked is, Sörömpőőrnek is, pete27-nek is, meg mindenki másnak is. Mindannyian csak szopunk és mivel másnak nem tudjuk mondani ezért egymást baszogatjuk.
Vastagbőr Fejek fognak hullani 2009.12.03 09:01:00
Bizony, már csak idő kérdése, hogy falhoz állítsák azokat a játékosokat kis hazánkból, kikre ráverhető, hogy eladták a meccset egy kis gempáért. Dőlni fog a dominó, és sokan lesznek alatta, már csak az az egy ember kell, aki elindítja. Az U21-es válogatott játékos Vass Ádám…..
r.yeti 2009.12.03 11:14:47
@PublicEnemy: Persze hogy tudom hogy kiből lest tesitanár. :)
Egyébként meg nem Puskára és az ő generációjára gondoltam, őróluk csak pozitív értelemben szabad beszélni. Én erre sok semmirekellő jelenlegi lusta disznóra gondolok, akik foci néven próbálnak (vagy sokszor még nem is próbálnak) valamit csinálni.
Nagyon csodálkozátok ha kiraknánk azokat az adatlapokat amiket beküldenek nekünk. Gondolnátok, hogy van ami még nekünk is durva? Ez most itt egy sokkal barátibb válogatás. Figyelek a higéniára Bereczki Laci 1. Van csajBereczki Laci 2. Nincs…..
Hétfőn a parlament megszavazta a költségvetést, ami azt jelenti, hogy a választásokig már nincs nagyon szükség a "koalícióra". Vajon jót tesz-e Magyarországnak, hogy a kormány arra rendezkedik be, hogy a választásokig úgy-ahogy elbukdácsoljon? Nem hinném ... mondjuk…..
Nu, ahogy sixx a hogyvolton megjósolta anno, Benkő csak becsempézte a lantot az egyik arrajárónak. Nevezetesen Andreának. Biztos ő is hallotta Pozsi cimborám legendás felismerését, miszerint a cigánylány pinája 5 fokkal melegebb. Szintén ő mondta, hogy az igazi férfi az első…..