Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.girl

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentős kedvezményekkel utazgatni és ezért még pénzt is kapni – ezzel csábít a TVI. Kár, hogy az utazásokról szinte egy szó sem esik, nem úgy a jutalékokról.A TVI Expressz rendszerében 250 dollár a beugró, ami az egyéb költséggel együtt 55-60 ezer forintot jelent. Ezért…..
B.girl 2011.02.10 21:59:44
Én is TVI tag vagyok.
Félig önszántamból, félig a "szponzorom" meggyőző érvei miatt léptem be... Engem érdekelt a dolog üzleti része is, de elsősorban az utazás.
Már csak az utazás.
Most aktuális lenne, és tanácstalan vagyok. A segítségetekre lenne szükségem. Először is elmondanám, hogy is néz ki a rendszer, mert gondolom sokan nem tudják, főleg azok, akik nem tagok. Felmegyek a TVI honlapjára, bejelentkezek a regisztrációs jelszavammal.
Megjelenik a webirodám, ahol mindent látni lehet, az úticélokat, a csoportot, amiben én is ott vagyok valahol...Kiválasztom a Kontinenst, Az országot,majd a nekem tetsző helyet(valahova akár 6-an is mehetnénk). Már lassan ott tartok, hogy foglalás, és igazából lehetséges is lenne, csak rá kell nyomnom a "book" gombra, de valamiért mégis félek megnyomni. Négyen utaznánk. Nem volna túl jó, ha elrepülnénk valahova és ott állnánk a szállodában a kinyomtatott "Certificate"-tel (az egy bizonylat, hogy tag vagyok), és azt kérdeznék, mi ez a papír? Mit csinálnánk külföldön egy hétig szállás nélkül? Ráadásul jól leégnék a családom előtt a tök jó bizniszemmel, örökké hallgathatnám, hogy mekkora hülye voltam amikor beléptem ebbe...hogy hiszékeny vagyok (pedig nem is vagyok az, csak optimista:)), jönnének azzal, hogy ugye én megmondtam. Úgy érezhetném magam, mint egy ötéves, pedig többször annyi vagyok.
De akár az is lehet, hogy csodálatos hetet töltenénk el, mondjuk Cipruson:)
Eddig egyik verziót sem hallottam senkitől, ezért én 50-50%-on vagyok. Az olvasottak alapján azt kéne mondanom, hogy a TVI-t fel kéne számolni végre, de vannak emberek, akik olyan gőzerővel dolgoznak ebben, hogy hitet adnak, és bármiben segítenek, akár a foglalásban , vagy az üzletben.
Vajon ők át akarnak verni engem? Tudják az igazat, és mégis kiszedik az emberekből a pénzt?
Elég nehéz elhinni, persze az ellenkezőjét is.
Utálom ezt a bizonytalanságot. Ha bárki valós érvekkel alá tudja támasztani bármelyik verziót,
kérném, hogy írja le ide!!!
Egy jó tanács, azért mindenkinek:
Ne legyetek ennyire pesszimisták!
Minden pilóta játék MLM rendszer, de nem minden MLM rendszer pilóta játék.
Nem egy rossz dolog. Ha hiszitek, ha nem, az MLM rendszer nem a lusta embereknek való. Sok idő és energia szükséges ahhoz, hogy egy rendszerből majd jó pénzt tudj kivenni, és később ne te dolgozz a pénzért, hanem a pénz dolgozzon érted.
Én ismerek olyat, és működik is, csak ahhoz lusta vagyok.
De a lényeg az, ha valaki tud ténylegesen valós adatokat közölni, az kérem tegye meg.
Köszönöm szépen.